Sziasztok! Tudnátok ajánlani gyöngyfűző mesterembert Bp belvárosában?
A Blahánál lévő Gyöngyházban már nem javítanak.
A Jókai utcában lévő Gyöngyszigetet kérdezted esetleg? Ott elég sok gyöngyös tömörül, lehet, hogy ismernek olyat, aki vállalná. Az eladók többsége is gyöngyöt fűz. Jómagam is űztem ezt a hobbit pár évig, onnan ismerem őket.
Ivett ott dolgozott régen eladóként (most nem tudom, régen nem jártam arra), de nagyon profi gyöngyös, esetleg őt lehetne megkérdezni.
Mit kéne javítani?
Update, még ezeket találtam:
Gyöngybarlang
BizsuJavítás (Talán a gyöngyékszer sem akadály.)
És ő:
Nagyon szépen köszönöm,megnézem ezeket a helyeket.
Két karkötő.
Nekem sem kézügyességem,sem türelmem nincs ilyesmihez.
Az egysoros nagymamámé volt,a kapocs egy strassz.
A másikat turiban vettem. Nagyon ritkán viseltem,most,hogy elővettem egyik nap, megadta magát.
Tényleg egyszerű feladat mindkettő, biztosan fognak tudni segíteni a fenti helyeken.
Igen, voltunk már háromszor. Nagyon jó kis hely. Van most már egy testvér étterem is, ami kalózos tematikájú:
https://kalozetterem.hu/?gclid=Cj0KCQiA6LyfBhC3ARIsAG4gkF-20-A29BHmhaTA7UPRiV8ekdJ2yOFbvl7w5K2PTb3BBdrErMekI08aAqfMEALw_wcB
Ez is jó, de a Magicben finomabbak a desszertek (buborékos gofrik).
És van még a Repülő seprű, nekem talán ez a kedvencem:
Kész ,leteszem a póthajam Repülő seprű meg Magic , naggggyon jók , csak azt a drazsét ne adják inkább
De menő, nem is tudtam, hogy két HP témájú étterem is van, a kalózos is jó buli lehet
Én sem hallottam még sosem ezekről, tök szuperek! Ki fogjuk próbálni!
https://magazin.kremmania.hu/2023/02/22/mugler-angel-nft/
Ez ugyan egy cikk, de meg akarlak kérdezni titeket, hogy mi a véleményetek a virtuális világról, az NFT-kről?
Bevallom ezt baromira nem értem. Mire jók? Talán csak nem vagyok elég fiatal ehhez?
Nekem bőven elég a valóságban boldogulni, nincs kedvem másik életet is menedzselni, még ha azt könnyebb is irányítani.
Tőlem lehetne kínaiul is a cikk, egy szót sem értek belőle.
Én fiatal vagyok, bár kihez képest, de nekem se érthető ez az egész, nekem is már megüti a túl virtuális miaf.szom kategóriát, pedig nem zárkózom el a technikai újdonságoktól, már h ez annak számít
Gondolom Blenderrel meg Aftereffe-tel animálják, amit mindig mindenhol csúcsnak tartok, mert nekem egy egyszerű low-poly minivilág is kellő kihívás volt, az animálást meg hagyjuk, nem könnyű a program
Itt van némi magyarázat, de azért így sem világos minden.
Anno nagy truváj volt, hogy bányászták a bitcoint. Azt sem értettem hogy megy az a bányászat. Azt értem, hogy ezek digitális pénzeszközök. Aztán a digitális pénzeken veszik meg a digitális alkotást, aminek van NFT-je? (talán). Aztán azt a művet az birtokolja, aki megvette, de mindenki láthatja, csak nem használhatja és sokszorosíthatja (asszem).
Ja, szupergazdagok, már mindent értek, hogy nem értek semmit
Hát, aha.
Nekem a mobilomon is csak szókereső, meg színes kémcsős öntögetős játék van, úgyhogy asszem ez nem az én világom.
Kicsit ilyen nesze semmi, fogd meg jól nekem ez a virtuális világ.
Komolyan kis rajzfilmfiguraként (avatar, csak én így hívom) fogunk élni egy párhuzamos világban, ahol megfoghatatlan dolgokat és “élményeket” fogunk venni, amit igazából nem is élünk át, miközben a valódi világunk (környezetünk), ahogy eddig ismertük darabokra hullik?!
Én sem nagyon értem , hogy mire jó ez , viszed magaddal a design babát a SIMS - be és akkor hű de különleges vagy vele?
Érdekesnek érdekes , nekem fura ha valakit ez tesz boldoggá.
Mintha menekülnénk a széthulló valóságból, igen. Biztos jó néha eltűnni egy működő és irányíthatóbb világban, de súlyos pénzt fizetni érte és ebben tobzódni? Az már nekem is érthetelen.
A témába vág, ezért ajánlom Marina Gyacsenko és Szergej Gyacsenko: Arszen és a játék hatalma című, 2009-ben megjelent könyvét. A műfaj ugyan sci-fi, de nagyon aktuális.