Ki fogom próbálni, 21 éve állt már használatlanul.
Ő egy éjszakát mondott, de néhány óra után is csillogott-villogott minden. Arannyal is működik.
Holnap reggel beszámolok róla.
Rendben, remélem segít. Miután kivetted szódabikarbónás vízből, nyugodtan lemoshatod langyos vízzel. Még eszembe jutott, hogy a Pandorában kapható ezüstfényezős kendővel szépen karban tarthatod, ha elkezdene szürkülni.
Én az ezüstjeimet valamilyen gagyibb fogrémmel szoktam tisztítani, gyönyörű fényes lesz tőle mindd. Az ötvös, akinél pl a jeggyűrűinket csináltattuk, pedig a Jar Platinum mosogatószert ajánlotta. Pár éve beruháztam egy speckó ekszertisztító folyadékra, sajnos az lett a vége, hogy kimarta a köveket a medálomból. Szóval nekem az olcsó házi praktíkák váltak be ilyen téren.
Nem bírtam estig várni màr szódabikarbónás vízben fürdik a kis drága. Ha kevésnek bizonyul akkor rámegyek fogkrémmel is.
Köszönöm a tanácsokat.
Képzeljétek, van egy srác barátom, sokat beszélgetünk. Ma elmesélte, hogy tegnap azt álmodta, hogy nekem vásárolt a Sephoraban, küldte a képeket a smink cuccokról. Rászólt a biztonsági őr, hogy ne fotózzon, de miután mondta neki, hogy egy lánynak lesz, az őr megenyhült. Álmában elmentünk még egy buliba is, ahol nagyon szép erős alkalmi sminkem volt.
De aranyos egy álom
Szerintem is az:blush:
De cuki!
(És jó, hogy újra itt vagy! )
Lesti mai ejtőzése
Bele az arcodat abba a “fluffy” pocijába
Jaj az egész cicaság olyan bolyhos és puha, természetesen most is erősen gyúr az esti rosszalkodásra az ágyon.
Bejött az élet a sok gond után.
Sajnos még vannak gondok, szerdán visszük biposziára, a nózikájában van még gond, megint altatják, már most agyonaggódom magam. De tény, hogy agyonszeretgetjük ő itt a ház Ura
Lestat cica update:
A mintavétel megtörtént, nagyon kis nyűgös volt tegnap, ma is sokat bujkált, de már kezd a régi lenni. Biztosan fáj neki még a mintavétel helye. Nagyon várjuk az eredményt és a kezelési módot!
Csórikám, nem csoda, hogy magába fordult egy kicsit
Remélem hamar meglesz a gyógymód!
Mi is reméljük, úgy szeretnénk neki segíteni!
Drága csimpi szorítok!
Köszönjük