Off topic: Csevegős, barátkozós Krémmániások :)

Ki fogom próbálni, 21 éve állt már használatlanul.

2 Likes

Ő egy éjszakát mondott, de néhány óra után is csillogott-villogott minden. Arannyal is működik.

1 Likes

Holnap reggel beszámolok róla. :slight_smile:

1 Likes

Rendben, remélem segít. Miután kivetted szódabikarbónás vízből, nyugodtan lemoshatod langyos vízzel. Még eszembe jutott, hogy a Pandorában kapható ezüstfényezős kendővel szépen karban tarthatod, ha elkezdene szürkülni.

1 Likes

Én az ezüstjeimet valamilyen gagyibb fogrémmel szoktam tisztítani, gyönyörű fényes lesz tőle mindd. Az ötvös, akinél pl a jeggyűrűinket csináltattuk, pedig a Jar Platinum mosogatószert ajánlotta. Pár éve beruháztam egy speckó ekszertisztító folyadékra, sajnos az lett a vége, hogy kimarta a köveket a medálomból. Szóval nekem az olcsó házi praktíkák váltak be ilyen téren.

3 Likes

Nem bírtam estig várni màr szódabikarbónás vízben fürdik a kis drága. Ha kevésnek bizonyul akkor rámegyek fogkrémmel is. :slight_smile:
Köszönöm a tanácsokat.

3 Likes

Képzeljétek, van egy srác barátom, sokat beszélgetünk. Ma elmesélte, hogy tegnap azt álmodta, hogy nekem vásárolt a Sephoraban, küldte a képeket a smink cuccokról. Rászólt a biztonsági őr, hogy ne fotózzon, de miután mondta neki, hogy egy lánynak lesz, az őr megenyhült. :grinning_face_with_smiling_eyes: Álmában elmentünk még egy buliba is, ahol nagyon szép erős alkalmi sminkem volt. :grinning_face_with_smiling_eyes:

16 Likes

De aranyos egy álom :heart_eyes:

1 Likes

Szerintem is az​:blush::blush:

2 Likes

De cuki! :slight_smile:

(És jó, hogy újra itt vagy! :hugs: )

1 Likes

Lesti mai ejtőzése :smiling_face_with_three_hearts:328056065_860826771835679_1431032898819435461_n (1)

21 Likes

Bele az arcodat abba a “fluffy” pocijába :heart_eyes: :crazy_face: :heart_eyes: :sweat_smile:

4 Likes

Jaj az egész cicaság olyan bolyhos és puha, természetesen most is erősen gyúr az esti rosszalkodásra az ágyon. :rofl: :heart_eyes_cat:

5 Likes

Bejött az élet a sok gond után. :slight_smile:

1 Likes

Sajnos még vannak gondok, szerdán visszük biposziára, a nózikájában van még gond, megint altatják, már most agyonaggódom magam. De tény, hogy agyonszeretgetjük ő itt a ház Ura :heart:

5 Likes

Lestat cica update:
A mintavétel megtörtént, nagyon kis nyűgös volt tegnap, ma is sokat bujkált, de már kezd a régi lenni. Biztosan fáj neki még a mintavétel helye. Nagyon várjuk az eredményt és a kezelési módot!328261786_506581844962619_4522263072831493825_n

16 Likes

Csórikám, nem csoda, hogy magába fordult egy kicsit :weary:
Remélem hamar meglesz a gyógymód! :crossed_fingers: :heart:

1 Likes

Mi is reméljük, úgy szeretnénk neki segíteni! :heart:

1 Likes

Drága csimpi :smiling_face_with_three_hearts: szorítok!

1 Likes

Köszönjük :heartpulse: