Off topic: Csevegős, barátkozós Krémmániások :)

Óh, megint drágulnak? Ùjabb érv a low buy mellett. Egyébként én úgy találtam, hogy bőven van mit fejleszteni az ügyfélszolgálaton. Gondolom, egyelőre minimális létszámmal üzemel, ezért olyan nehéz elèrni őket. Illetve lehetne valami mód technikai hiba jelzésére, pl hogy beszorul a fiók az automatában, illetve ilyen esetben mondjuk a rekesz letiltására egy menüsoron keresztül.

1 Likes

Szerintem az applikációba bele lehetne ezt foglalni.
Az új ártáblát nem reklámozzák, eldugták az ÁSZF-be, annak is a legutolsó oldalára.

1 Likes

Vaterafutár - Csomagküldés 945 Ft-tól, nem csak vaterásoknak (vaterafutar.hu)

A foxpost hálózatbővítésnek ez lett az ára, hogy egekbe szöktek az áraik.
Marad az MPL csomagautamata, nekem még nem volt velük sem rossz tapasztalatom.

Ez is egy jó gyűjtőoldal:
Csomagküldés már 1.094 Ft-tól belföldre és külföldre | Csomagnet.hu

4 Likes

Csak érdekesség. Feltúrtam az egyik kacatos dobozomat, már nem emlékeztem mit rejtettem bele :sweat_smile: Amúgy mást kerestem nem azokat, amiket találtam. Köztük volt ez a három is.
20230120_104404
A megvilágítás elég :poop: , de azért kivehető, hogy az alsó egy régi Dior spirál tokja, azt hiszem 2000-ből, egy miniatűr Cabochard parfümös üvegcse az 1970-es évekből (1959-ben jelent meg az illat) és egy díszes parfümös üvegcse nem tudom mikori.
Ahogy fényképeztem rájöttem, hogy 3 generáció :heart: relikviái ezek: a díszes üveg a nagymamámé volt, a masnis üveg az anyukámé, a pillafesték az enyém (amit az első szerelmemetől kaptam, ezért emlék), ami talán a legrégebbi makeup eszközöm. Ekkor kezdődött a rajongásom a highend cuccok iránt.

26 Likes

Nagyon rendes fiú volt az első szerelmed! :grin: (Ebből a szempontból biztosan.)

3 Likes

Igen, az volt, nagyon is! Erején felül vette ezt a spirált, bazi drága volt akkor mindkettőnknek, de megjegyezte, hogy mennyire odavagyok ezért a vacakért :smiling_face_with_three_hearts:

6 Likes

De jó kis romantikus történet! Nem csoda, hogy még őrzöd! :slight_smile:

1 Likes

Nem vagyok benne 100%ig biztos,csak feltételezem,hogy régi kis tükröt ,púdertartót, parfümös üveget akár a budaörsi zsibvásáron is lehetne találni.
Egyszer voltam csak,de ott tényleg mindenféle “mütyür” volt.

Ezek olyan jó dolgok, amikor van mire emlékezni :slight_smile:

1 Likes

Nagyon szép az a parfümös üveg :heart_eyes:

1 Likes

Micsoda kincsek, nagymamád parfümös üvege gyönyörű! :heart_eyes:
Tényleg nagyon kedves volt a barátodtól, hogy odafigyelt arra, mire vágysz és meg is vette neked. :slight_smile:

1 Likes

Gyönyörű a nagymamád üvegcséje! Biztosan kiraknám valahova, hogy mindig lássam.

1 Likes

Micsoda kincsek :heart_eyes:

1 Likes

Nem is suvasztottam vissza :slight_smile: Megy az emlékpolcra.

4 Likes

Tudtam én , hogy valahol megvan.
Ezüst púderes szelence, Díva Mamim hagyatékából.
Nagyon trükkösen van benne a púdertartó elrejtve. Arra gondoltam ha porpúdert veszek akkor kipróbálom, feltöltöm abból és nagggyon menő leszek vele. Kép
Kép
Kép

18 Likes

Elképesztően menő leszel vele!

1 Likes

Igazán elegáns darab!

1 Likes

De szépséges! Nagyon tetszik a kialakítása, tuti nem porozza össze a tükröt. :heart_eyes:

1 Likes

Köszönöm lányok :slight_smile:
Le kell takarítani kívülről , meg kimosni azt ami benne van, utána fogom tudni használni.
Most úgy megörültem neki :relaxed:
Keresek is valamit a neten amivel lehet tisztítani, sima vízzel nem merem.

Nekem még egy ékszerész mondta, hogy nyugodtan kitisztíthatom ha beáztatom langyos vízbe amibe tettem egy kevés szódabikarbónát. Mindig szépen leoldja a koszt. Hátha működik a púdertartó esetén is.

1 Likes