Off topic: Csevegős, barátkozós Krémmániások :)

Ó, micsoda boldogság lehet :gift_heart:
Remélem én is megérem, hogy gyereke lesz a gyerekemnek :two_hearts:

9 Likes

Boldog, békés karácsonyt Nektek is, minden itt megforduló, lelkes Krémmániás! :evergreen_tree:
Kedves @Fiorentina, sok boldogságot kívánok, legyen sok gondtalan, örömteli, együtt töltött percetek!
Az én valaha volt legjobb karácsonyi ajándékom is már itthon van, holnap lesz 22 éves :smiling_face_with_three_hearts:

17 Likes

Boldog karácsonyt nektek :slight_smile: @Fiorentina nagyon sok boldogságot, egészséget nektek :slight_smile:

11 Likes

Áldott Karácsonyi Ünnepeket kívánok Mindenkinek!:dizzy::heart::star2:

14 Likes

Békés, boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek! :christmas_tree::gift::blush:

14 Likes

Boldog Karácsonyt kívánok Nektek! :christmas_tree::dizzy::snowflake::snowman_with_snow:

14 Likes

merry-christmas-pusheen

16 Likes

Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek! :christmas_tree:
christmas-card-makeup-artists-lip-glosses-lipsticks-laid-out-shape-christmas-tree-white-background_217204-927

17 Likes

Áldott, békés Karácsonyt kívánok mindenkinek!! :evergreen_tree:
8f87078b3faea8cec699156da3db11ff

16 Likes

Békés, boldog karácsonyt kívánok én is mindenkinek! :christmas_tree::gift::sparkles:

15 Likes

Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok én is, és hogy legalább egy hőn áhított vagy meglepetés kozmetikum is lapuljon a fa alatt nálatok! :christmas_tree::gift::lipstick:

17 Likes

IMG_20221224_104623

16 Likes

Kellemes Ünnepeket Mindenkinek :blush:

16 Likes

Boldog Karácsonyt mindenkinek!

16 Likes

Kellemes ünnepeket mindenkinek! :blush:

14 Likes

Nagyon boldog karácsonyt kívánok mindenkinek! :blush::evergreen_tree:

12 Likes

Karacsonyi_kepesl

15 Likes

Boldog karácsonyt kívánok nektek a kedvenc díszemmel. :slight_smile:
IMG_20221224_161617

21 Likes

Én is boldog karácsonyt kívánok Nektek! :smiling_face_with_three_hearts::evergreen_tree::gift::sparkles::christmas_tree::ribbon::heart:

14 Likes

Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek én is!:christmas_tree::gift::snowflake::blush:

15 Likes