Off topic: Csevegős, barátkozós Krémmániások :)

Ha valaki valamit szeretne a német Sephorából, jelezze. 25 Euro felett ingyenes a szállítás jelenleg. Szerintem a 2 ünnep között ér ide, de lehet még 24 előtt.

2 Likes

Mikor olvashatom a csoport tagjainak 2022. évi arcápolási és sminkkedvenceit?:star_struck: Imádom olvasni az ilyen posztjaitokat!

6 Likes

Tudom, beteg, de kb.egy hónapja jegyzeteket írok ez ügyben. 🤦😂

5 Likes

Nem beteges, hanem szenvedélyes! :slight_smile:

4 Likes

seasons-greetings--

14 Likes

Jujjj :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
Nagyon várom!

1 Likes

Te fogsz ilyet írni?
Nekem előbb utol kellene magam érni a beszerzések listázásában, de szeretnék kedvences listát összeállítani.

1 Likes

Eddig mindig kihagytam, most fogok írni először. :slightly_smiling_face:
Csak kellene egy órácska, amikor nem szétáll a fejem, hanem oda tudok koncentrálni.:slightly_smiling_face:

1 Likes

Biztosan összejön, 31-éig (és a január 2-ai munkakezdésig) még sok idő van.

1 Likes

No pláne, hogy tegnaptól egészen január 8-ig lesz nekem most egy kicsit hosszabb szabadság, de unatkozni nem fogok…

2 Likes

Remélem, nem negatív jelenség / esemény miatt!

1 Likes

Kötelező közigazgatási szünet. :slightly_smiling_face:

1 Likes

@koalace Melyik topicba kellene ezt írni? Én is összeszedem magam, még sminket is tudok mutatni ami kedvenc lett :slight_smile:

4 Likes

Ó, azt tekinthetjük jófajta szünetnek! Lesz idő pihenni, programokat csinálni. :slight_smile:
Várjunk csak… szóval ezért nem vette fel tegnap a NAV ügyfélszolgálata a telefont!

1 Likes

Úgy emlékszem, tavaly valaki nyitott erre egy külön topikot.

Tegnap még munkanap volt (nekem nem), de kb délben mindenkit haza engedtek.

1 Likes

Velem már fél tízkor se akartak szóba állni, a kolléganőm dél körül próbálkozott, de őszintén megmondom, ha január 2-áig nem jön a tárhelyre üzenet, egyáltalán nem bánom. :smiley:

1 Likes

Az 2020-as volt, csináltam egy dátum nélkülit, évente mindig aktuális lesz :smiley:

4 Likes

Kellemes ünnepeket kívánok minden kedves Fórumozónak és Olvasónak!

A leges-leges legjobb karácsonyi ajándékot idén kaptam:IMG_20221214_120138

33 Likes

Köszi szépen. :slight_smile:

1 Likes