Off topic: Csevegős, barátkozós Krémmániások :)

Boldog karácsonyt, kellemes ünnepeket, jó pihenést és feltöltődést kívánok Nektek!
Szeretettel:
Fórummodi :gift_heart:

christmas-unsplash

21 Likes

snow-cat

Boldog Karácsonyt!

16 Likes

Boldog karácsonyt Mindenkinek!:christmas_tree::gift:
image

18 Likes

Semmihez nem mérhető! Amikor az unokádban látod a gyermeked vonásait, az maga a csoda! Mindenkinek kívánom, hogy legyen benne része!!

6 Likes

Kedves @Szeliger_1! Köszönöm szépen a kedves sorokat!
Igen, akárhány éves is a gyerekünk, a legjobb dolog, hogy ő van nekünk. Ezt az érzést már csak egy kicsit lehet fokozni, amikor a gyereked gyerekét tarthatod a kezedben!

5 Likes

Jeffree Star oldalán nagy akciók vannak. Cremeted 12 usd peldául. Rendelt onnan már vki? Áfa, vám, mennyi idő alatt ér ide? Köszönöm szépen!

Nem mostanában, de rendeltem. Még a megváltoztatott vám jogszabály előtt.
Elég lassan jött, mivel akkor mindenki nagyon pörgött a márkán, kb 2 hét volt mire ideért. Valamiért úgy emlékszem, h a vámkezelést előre kellett kifizetni, de erre nem venném be a ciánt. Minden rendben ment.

2 Likes

Jajj, köszönöm szépen a gyors választ, 12 dollar mini nudes es Orgy paletta is. Összefogunk pár csajjal és problema solved. :slightly_smiling_face:

Esetleg, ha vki akar még beszállni a rendelésbe, írjon, holnap este rendelnénk. Szétdobjuk a szállítasi költséget.

Viszont, ha beleszolhatok; nem javaslom az orgy mini palettát. Mivel imádom a jeffree palettáit, utána sem olvastam és megrendeltem. Sajnos, utólag elolvasva valóban van benne 3-4 gyenge pan. Ha kell szívesen dobok watchot is.

1 Likes

A nagy Orgyra gondoltam. 12 dolcsi. Az is f@s?

A Cremated palettát nagyon ajánlom, annak szuper a minősége!

2 Likes

Azt sajna nem tudom, de ha a pan-ek min fele jó, szerintem akkor is megéri az árát.

1 Likes

Elengedtük a Jeffres rendelest, sok volna a szállítasi költség. :sweat:

Óóó, de kár! A Beautylish-en nem akciós? Marionnaudot, Dögleszt is érdemes figyelni, főleg az előbbit.

1 Likes

Nézem, de ilyen áron tuti nem lesz. :unamused:

Fene vigye a szállítási költséget.:frowning:

1 Likes

Holnapra tudnátok ajánlani budapesti 1-2 órás programot 6 évessel? Tervek szerint cápát nézni megyünk :shark:, de emelett még valamilyen látnivaló/program is beleférne, ha már Pesren vagyunk.:slightly_smiling_face:

1 Likes

Margitsziget mindig szép, de állítólag a Lumina park is csodas, bár valószínűleg este jobb.

2 Likes

Nem tudom a lehetőségeiteket, illetve hogy mennyire későn/korán érkeztek :slight_smile: Sötétedéskor érdemes megnézni a Margitszigeten a Lumina Parkot :slight_smile: Több kisgyermekes ismerősünk áradozott :slight_smile:

2 Likes