Off topic: Csevegős, barátkozós Krémmániások :)

Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek! :blush::gift::christmas_tree:

9 Likes

Kedves KM-sok!
Boldog ünnepeket, jó pihenést, sok finomságot és persze szépséget kívánok Nektek! :slight_smile:
Szeretettel:
Fórummodi
KM-christmas

15 Likes

HD-wallpaper-merry-christmas-cat-christmas-green-cat-merry-snow-eyes

14 Likes

Mindenkinek nagyon boldog, kencékben és illatokban gazdag új évet kívánok! :star_struck: :partying_face: :clinking_glasses:

14 Likes

Csatlakozom, én is nagyon boldog új évet kívánok mindenkinek! :champagne: :clinking_glasses: :partying_face:
Remélem jövőre már nem maradt bejgli :grinning_face_with_smiling_eyes:

nye_cat_gif

16 Likes

Boldog új évet kívánok mindenkinek! :clock12:

13 Likes

IMG_20211231_124629

13 Likes

12 Likes

anna-wintour-and-unkle-karl-lagerfeld-happy-new-year-vogue-chanel-art-fashion-luxury-portrait-painting-cartoon-illustration-satire-sketch-icon-legend-humor-chic-by-alexsandro-palombo-mod
Nagyon Boldog Újévet! :grin:

12 Likes

Happy-New-Year-2022-Gold-Fireworks-christmas-bulbs-Greetings-Card-for-or-Mobile-phones-Tablet-and-PC-3840x2160-1-1680x1050

12 Likes

Kép
Kívánok mindenkinek jó egészséget, sok vidám pillanatot a 2022- es évre!

12 Likes

Kívánok nektek nagyon boldog, jó sminkekben és kencékben gazdag új évet! :slight_smile:

10 Likes

Én is nagyon boldog új évet kívánok mindenkinek!

FB_IMG_1640992945708

12 Likes

Ha valaki szeretne valamit az osztrák Douglas oldaláról ma 17 óráig jelezze. Leértékelték amit beraktam a listámra, ma megrendelem. Van JS, Pat M. és társai, nagyobb a választék, mint otthon. Február 2. felében lesz 1 hét szabim, akkor biztos hazamegyek.

3 Likes

Hu, egy kisebb mennyország az ottani Douglas :smiley:
Köszi a lehetőséget, én élnék is vele. Mindjárt írok privát üzit.

Igazi, nőket cukkoló eset történt ma a munkahelyemen. Az előzménye annyi, hogy az összes csomagom (nem meglepő módon) oda rendelem, ennélfogva gyakran találkozom az egyik legnagyobb futárcég, a GLS dolgozójával.
Ma a tonereket hozta, és küldtünk is vele csomagot, amihez kért egy nevet, mondom a sajátom, mire a következő megjegyzést tette az orra alatt mosolyogva: Tudhattam volna…

És ekkor még csak kilenc óra volt.:rofl:

4 Likes

Sajnos hozzánk nem lehet csomagot kérni a covid miatt már jó ideje. Páran mégis próbálkoztak, de lebuktak és fegyelmit kaptak.
Amíg lehetett, oda rendeltem a sminkcuccokat, ruhákat de már égett az arcom, mert volt 1-2 ember aki sekélyesnek gondolt, hogy ilyesmire költök.
Aztán pár napja megint fura szituba kerültem. Imádom a közvetlen kollégáimat, de egyszer csak elkezdték kifigurázni azokat, akik sminkelnek. Hogy ők (a kollégák) még a szempillaspirállal is összekenik a szemüket, vagy hogy kipróbálták a palettákat, amiket vittem nekik és úgy néztek ki mint egy bohóc, nem is értik hogy lehet ezt használni, ráadásul gyerek mellett úgy sincs ilyenre idő. Meg aki sminkel, az anélkül biztos felismerhetetlen. Én meg ugye mindennap szépen elkészülök reggel, kifestem a szemem…Nagyon kellemetlenül éreztem magam, inkább csendben maradtam és elengedtem a fülem mellett.

5 Likes

Az igen, nagyon szigorú munkahelyed van!:open_mouth:
Tudom, hogy mondani könnyű, de nem lehet mindenkinek megfelelni, és hidd el, minden ember életében lehet találni olyan dolgot, ami alapján “szégyenbélyeget” lehet rásütni. Te egy igényes, csinos lány vagy (ami mellesleg egy sztenderd elvárás a nők felé és sokszor teherként éljük meg), és senkinek semmi köze hozzá, hogy mire költöd. A saját szegényes intelligenciájáról és szűklátókörűségéről árulkodik, ha valaki emiatt sekélyesnek gondol.
Ha az egyik héten egy lektűrt látnak a kezemven, akkor felszínes, és ha a következő héten a Kreutzer-szonátát, akkor mi vagyok? Magamutogató? Döntésképtelen?:smiley:

Elhiszem.:frowning: Bunkó dolog volt, hogy nem voltak rád tekintettel. Ez is róluk árulkodik, csak kivetítik azt az érzést, ami zavarja őket, ez nagyon gyakori. Disszonáns érzést kelt bennük, hogy ők nem tudnak sminkelni (ez is egy elvárás velünk szemben, mindig legyünk csinosak, ápoltak stb. - persze ezt egyáltalán nem kell elfogadni), és zavarja őket, hogy te szemmel láthatóan milyen ügyes vagy. Jól tetted, hogy nem szálltál velük vitába, felesleges is lett volna és valószínűleg örültek is volna neki, hogy fájdalmat okoztak.
Nekem is volt már ebben részem, és, aki mondta, többször említette, hogy “Basszus, olyan szép sminkeket csinálsz”.
Itt van a kutya elásva.:smiley:
Aki burkoltan kritizál, mindig megjegyzem, hogy a gyakorlat és a jó termékek révén 20 perc az egész. Ennél több energiát nem pazarlok az érzelmileg mélyszegénységben élőkre.
Ugyanez, amikor látnak futni és azt a rendkívül elmés megjegyzést teszik, hogy “2 perc múlva jön a busz”, vagy: “Én egy métert nem bírnék futni.”
Hol érdekel engem ez?:smiley: Bezzeg az alakomat tudják csodálni, pedig átkozottul nem genetikai örökség.

Bocsánat, vég nélkül tudnék erről beszélni. A lényeg, hogy te egy szép, igényes fiatal nő vagy, és a parasztokkal nem szabad törődni, mert pont attól kapnak erőre, ha elérik, hogy te rosszul érezd magad.
(Majd a korral jobb lesz.)

13 Likes

Teljesen egyetértek Amadeával.
Azonban van egy jó hírem: a munkádat valószínűleg jól végzed, mert próbáltak fogást találni rajtad csak máshol nem sikerült , ebbe álltak bele.
Két taktika van : 1.) amit jelenleg csinálsz és nem szólsz vissza, ez több idő , de ha látják, hogy lepereg rólad akkor egy idő után abbahagyják.
2.) bekérdezed mikor lehető legtöbben hallják, hogy van ezzel valami gondja/ gondotok , mert már nagyon unalmas, hogy ez a téma.
Sajnos ilyen emberek mindig voltak és lesznek is, irigyek, kicsinyesek…
Kitartást , sok erőt kívánok Neked! :slight_smile:

7 Likes

A főnökük vagyok, úgyhogy… :smiley: egyébként ezzel nem élek vissza természetesen.
De ha dologidőben traccsparti van, akkor rendet vágok :wink:

3 Likes