Pingvin iszonyú lassú 1,5-2 hét, Bookline pár nap.
Remélem, nem Express one-nal kérted a kiszállítást, mert nekem 1 hete nem hozzák a csomagom, “depo kapacitás hiány” miatt. Ma néztem Facebookon, van, akinek 11 napnál tartanak…
Köszönöm! Egy pici remény akkor még van. Mindenhonnan posta pontra kértem, mert munkahelyen most nem engedik, az meg lutri, hogy ki van épp otthon
Booklineról rendeltem és 4 nap alatt itt volt.
Az új Náray könyv
Líra most iszonyat lassú, amúgy én szeretem őket. Mindig minden rendben volt, de ha karácsonyra szeretnél tőlük rendelni akkor november végén meg kell rendelni.
Decemberben már semmit nem rendelek. Ha nagyon kell valami, akkor megpróbálom megoldani, hogy elmenjek érte. Ez az időszak a covidos időkön kívül is halál. @Piko888 szorítok, hogy időben megérkezzen.
A pingvin be is futott, a rendeléstől számított 6. napon, a könyvcsomag pedig holnap érkezik. Nagyon örülök
Mindig elhatározom, hogy nem hagyom a végére, de vagy nagyon későn gondolja ki az ajándékozott, vagy ha nekem kell ötletelni, akkor ahhoz decemberben jön meg az ihlet
Mindenkinek nagyon kellemes, kencékben gazdag ünnepeket kívánok
Csatlakozom Békés, boldog ünnepeket kívánok mindenkinek!
Békés, boldog ünnepeket kívánok mindenkinek!
Nagyon boldog karácsonyt kívánok mindenkinek
Én is nagyon boldog, békés, meghitt, de azért vidám karácsonyt kívánok mindenkinek!
Boldog karácsonyt mindenkinek!
Békés, meghitt karácsonyt kívánok mindenkinek !
Nagyon Boldog Karácsonyt Kívánok minden kedves Krémmániásnak
Boldog Karàcsonyt mindenkinek!
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
Kedvesek,
Áldott, békés, boldog, szeretetteljes Karácsonyt kívánok Mindenkinek!
Boldog karácsonyt kívánok Mindenkinek!