Off topic: Csevegős, barátkozós Krémmániások :)

Van mit tanulni az állatoktól is

3 Likes

20210704_200331 20210704_182921

Tessék egy kis Rádzsa cica, hátha valakinek feldobja a napját. :heartpulse:

22 Likes

Ó de édes! :heart:

1 Likes

Istenem, pont ugyanilyen kiscicánk volt, és a foltok ugyanott voltak rajta! Úgy szerettem, de sajnos nem tudtuk megtartani és el kellett ajándékoznunk. :frowning: Nagyon édes!
A mentett nagycicám (akiről nem tudtuk, hogy vemhes) egyik kölyke volt.

2 Likes

Úristen, komolyan? :heart::heart: Biztos jó helyre került, csak tényleg fura lehet egy hasonló cicát látni!
Nekem is volt régen cica és kutya is, amitől sajnos meg kellett válnom és bármilyen régen történt, a mai napig fáj a szívem értük.

2 Likes

Én is hasonlóképpen kezdtem. :slight_smile: Érzékeny és száraz volt a bőröm. Így kerültem bőrgyógyászhoz is, aki erősen javasolta az arckrém használatát. Azóta megállíthatatlan vagyok. :crazy_face: :blush:

2 Likes

Az élet dús szempillákkal :smiley:
szempillak

5 Likes

Sziasztok! 7.30 Budapesten leszek egy délután. Ha valaki valamit szeretne kintről, időben jelezze.

Ez pl. most megéri.

1 Likes

Ezen most jót mosolyogtam, 3 hete van egy kiskutyánk, a férjemmel mindketten rohanunk haza a munkából hozzá. :heart_eyes:

IMG_20210726_164043

8 Likes

:open_mouth:Hogy oldod meg, hogy ne szúrjon ilyenkor?
Legalább 5 sor pillád van :heart_eyes:

1 Likes

Az a Diane 35 és én is szedtem, de nekem brutál ronda volt az arcom, mellkasom, hátam, amikor megborultak 19 éves korom körül a nemi hormonjaim. Elég magas hormontartalmú cucc, de ilyenkor segít. Fiatal voltam és naiv. Ha meg fogamzásgátlást is szeretnél, akkor főnyeremény :stuck_out_tongue: De! mai fejemmel más módszerhez folyamodnék. Annyi más alternatíva van kívülre és belülre, hogy javítsunk a szervezetünk működésén és a megjelenésünkön.

Igen, az!

Micsoda szépség!
Szabadság tér 16. - Adria-palota - Kép-tér Blog

+1 weboldal, amit szeretettel ajánlok:
Énbudapestem - Budapest Mindenkié (enbudapestem.hu)

Szurni nem szur, csak belog a “kepbe”. En inkabb arra lennek kivancsi, hogyan allnak be ebbe a bozicioba. Neha a szempillam szeleit elalszom, de itt kozepen ezt a poziciot tenyleg nem ertem.
:joy: Kabare ez a hajas/szoros elet!

Nagyon jó sorozat :).

Lupin-1.-evad-Netflix

2 Likes

Kettőkor egészségügyi vizsgám lesz :grin::grin:

1 Likes

@Bianka, sok sikert! :))

Valóban az. Nálam most a Fehér Lótusz megy. :smiley:

1 Likes

Sziasztok!

Nem nagyon írtam mostanában, de azért olvasgatlak benneteket.
Velem most az a helyzet, hogy miután két covidos hullámon túl voltam még anno oltatlanul, majd egy harmadikon már beoltva, ráadásul kórházban dolgozom, most mégis a nyár közepén sikerült az első koronavírus fertőzésemet átélnem. Közel s távol nem tudok covidosról, talán egy fő van a kórházunkban, de vele sem találkoztam :grinning: Szabadság alatt kaphattuk el a párommal (ő is be van oltva), mert utána héten betegedtünk le. PCR teszt pozitív lett, meg az orrnyálkahártyámon még sosem volt ilyen érzés.

A szaglásom, ízérzékelésem teljesen elment. Már kezd visszajönni, de nem az igazi, pedig régen nagyon érzékeny volt a szaglásom, hiányzik. Olyanokat is megéreztem, amit más nem. Igaz, még csak 2 hét telt el.

Aki volt már ilyen helyzetben, nektek mikor jött vissza teljesen a szaglásotok? Kellene egy kis megnyugtatás :slightly_smiling_face: A parfümöt már érzem, ha az orromhoz teszem, de pl. zuhanyzásnál a tusfürdőt nem, csak ha konkrétan megszagolom, de nem olyan intenzív, mint azelőtt :pensive:

3 Likes

Jobbulást, illetve mielőbbi visszatérést a korábbi állapotodhoz! Magamról nem tudok beszámolni, de kolléganőm tavaly szeptember elej óta nem nyerte még sajnos vissza teljesen a szaglását, és az ételeknél is csak részben érez ízeket. 40 éves.
Van olyan nap, amikor érzi a parfümömet, máskor csak megemlíti, hogy ma semmit nem érez.