Van mit tanulni az állatoktól is
Tessék egy kis Rádzsa cica, hátha valakinek feldobja a napját.
Ó de édes!
Istenem, pont ugyanilyen kiscicánk volt, és a foltok ugyanott voltak rajta! Úgy szerettem, de sajnos nem tudtuk megtartani és el kellett ajándékoznunk. Nagyon édes!
A mentett nagycicám (akiről nem tudtuk, hogy vemhes) egyik kölyke volt.
Úristen, komolyan? Biztos jó helyre került, csak tényleg fura lehet egy hasonló cicát látni!
Nekem is volt régen cica és kutya is, amitől sajnos meg kellett válnom és bármilyen régen történt, a mai napig fáj a szívem értük.
Én is hasonlóképpen kezdtem. Érzékeny és száraz volt a bőröm. Így kerültem bőrgyógyászhoz is, aki erősen javasolta az arckrém használatát. Azóta megállíthatatlan vagyok.
Az élet dús szempillákkal
Sziasztok! 7.30 Budapesten leszek egy délután. Ha valaki valamit szeretne kintről, időben jelezze.
Ez pl. most megéri.
Ezen most jót mosolyogtam, 3 hete van egy kiskutyánk, a férjemmel mindketten rohanunk haza a munkából hozzá.
Hogy oldod meg, hogy ne szúrjon ilyenkor?
Legalább 5 sor pillád van
Az a Diane 35 és én is szedtem, de nekem brutál ronda volt az arcom, mellkasom, hátam, amikor megborultak 19 éves korom körül a nemi hormonjaim. Elég magas hormontartalmú cucc, de ilyenkor segít. Fiatal voltam és naiv. Ha meg fogamzásgátlást is szeretnél, akkor főnyeremény De! mai fejemmel más módszerhez folyamodnék. Annyi más alternatíva van kívülre és belülre, hogy javítsunk a szervezetünk működésén és a megjelenésünkön.
Igen, az!
Micsoda szépség!
Szabadság tér 16. - Adria-palota - Kép-tér Blog
+1 weboldal, amit szeretettel ajánlok:
Énbudapestem - Budapest Mindenkié (enbudapestem.hu)
Szurni nem szur, csak belog a “kepbe”. En inkabb arra lennek kivancsi, hogyan allnak be ebbe a bozicioba. Neha a szempillam szeleit elalszom, de itt kozepen ezt a poziciot tenyleg nem ertem.
Kabare ez a hajas/szoros elet!
Nagyon jó sorozat :).
Kettőkor egészségügyi vizsgám lesz
Valóban az. Nálam most a Fehér Lótusz megy.
Sziasztok!
Nem nagyon írtam mostanában, de azért olvasgatlak benneteket.
Velem most az a helyzet, hogy miután két covidos hullámon túl voltam még anno oltatlanul, majd egy harmadikon már beoltva, ráadásul kórházban dolgozom, most mégis a nyár közepén sikerült az első koronavírus fertőzésemet átélnem. Közel s távol nem tudok covidosról, talán egy fő van a kórházunkban, de vele sem találkoztam Szabadság alatt kaphattuk el a párommal (ő is be van oltva), mert utána héten betegedtünk le. PCR teszt pozitív lett, meg az orrnyálkahártyámon még sosem volt ilyen érzés.
A szaglásom, ízérzékelésem teljesen elment. Már kezd visszajönni, de nem az igazi, pedig régen nagyon érzékeny volt a szaglásom, hiányzik. Olyanokat is megéreztem, amit más nem. Igaz, még csak 2 hét telt el.
Aki volt már ilyen helyzetben, nektek mikor jött vissza teljesen a szaglásotok? Kellene egy kis megnyugtatás A parfümöt már érzem, ha az orromhoz teszem, de pl. zuhanyzásnál a tusfürdőt nem, csak ha konkrétan megszagolom, de nem olyan intenzív, mint azelőtt
Jobbulást, illetve mielőbbi visszatérést a korábbi állapotodhoz! Magamról nem tudok beszámolni, de kolléganőm tavaly szeptember elej óta nem nyerte még sajnos vissza teljesen a szaglását, és az ételeknél is csak részben érez ízeket. 40 éves.
Van olyan nap, amikor érzi a parfümömet, máskor csak megemlíti, hogy ma semmit nem érez.