Off topic: Csevegős, barátkozós Krémmániások :)

Nem beszélve az áráról…

Mondjuk lehet az UD sem tud róla, hogy fejleszteniük kellene egy ilyen terméket. :smiley:

Az osztrák Colourpop rendelésem a 2. elvileg elindult (a nyomkövetés szerint nem, nagy semmit ír ki az oldal), a magyar volt az első és másnap a 3., azokról semmi hír. Érdekes.

Nekem még csak egyet adtak fel, pedig kb 5 perc különbséggel rendeltem őket.

Ez tipikus Alis paletta, régen ott láttam ezeket.

Nálam sincs semmi hír :confused:

2 rendelést adtam le én is, de nem adták fel még egyiket sem.

Az én CP palettámat 16-án adták fel, DHL nyomkövetés szerint most Comptonban van.

Nekem pont a palettákat nem küldték, a szemkörnyékápoló indult el (elvileg). Yoda legutóbb itt volt 7-8 nap alatt. Paypallal fizettem, mert mostanában sok embernél törötten érkeznek a palleták külföldről.

Hát, most nem vagyok nyugodt. Bankkártyával fizettem. Remélem, nem törnek meg a pan-ek :roll_eyes:

Végre elindult az enyém is :heart_eyes: mint egy kisgyerek a karácsonyt, úgy várom :joy:

1 Likes

Nekem is ma küldtek mailt, hogy elindult a rendelésem. De még az előző, amit több, mint egy hónapja rendeltem nem ért ide…

20210420_184839

Ez már nálam van :blush::blush:
Ma délután visszük át a maradékot és ma már ott alszunk.

15 Likes

@Bianka Gyönyörű lakás :)).

Anastasia Riviera paletta érdekel valakit 10 ezerért?
Vichy micellás víz bontatlan 100 ml: 1000 ft
Butter bronzer physicians formula világosabb szín: 2000 ft.

1 Likes

Aki a márkát ismeri valamennyire tuti nem veszi meg. Nem is értem, hogy lehet így hülyére venni másokat.

Sziasztok Lányok!
Bocs, nem akarom szétoffolni a topikot, tettem fel pár cuccot eladásra, kipróbálom a piacot. :blush:
Ha valakit érdekel valamelyik termék, írjon.
A fórumosoknak más az ár. :wink:
https://kremmania.hu/profil/elado/gloria-kedves

2 Likes

Azt mondja a barátnőm, (akinek ajánlottam skinsmartos dolgokat és imádja őket), hogy “most már megnézi azt a Krémmánia oldalt” :joy:.
Hát azt mondja nem tetszik neki. Túl sok a vélemény, nem érti az egészet. :roll_eyes:
(már csak a volt barátnőm) :smile::smile:

7 Likes

Ejj, az avatatlanok…
Pont a sok vélemény a lényege…

1 Likes

:smiley:
Én a fórummal voltam így!
Azt gondoltam nincs létjogosultsága a fórumoknak mióta mindenki FB csopikba lép be és ott beszélgetnek egy-egy témáról.
Pedig régen mennyi fórumos oldal volt! De jó hogy ez még itt van, beszippantott :slight_smile:

1 Likes

Szerintem az elején tényleg soknak tűnik. De ha valamire keres (akár konkrét termékre vásárlás előtt,vagy csak termékcsoprtra) rá fog jönni, hogy nagyon praktikus tud lenni :blush:.