Nem beszélve az áráról…
Mondjuk lehet az UD sem tud róla, hogy fejleszteniük kellene egy ilyen terméket.
Nem beszélve az áráról…
Mondjuk lehet az UD sem tud róla, hogy fejleszteniük kellene egy ilyen terméket.
Az osztrák Colourpop rendelésem a 2. elvileg elindult (a nyomkövetés szerint nem, nagy semmit ír ki az oldal), a magyar volt az első és másnap a 3., azokról semmi hír. Érdekes.
Nekem még csak egyet adtak fel, pedig kb 5 perc különbséggel rendeltem őket.
Ez tipikus Alis paletta, régen ott láttam ezeket.
Nálam sincs semmi hír
2 rendelést adtam le én is, de nem adták fel még egyiket sem.
Az én CP palettámat 16-án adták fel, DHL nyomkövetés szerint most Comptonban van.
Nekem pont a palettákat nem küldték, a szemkörnyékápoló indult el (elvileg). Yoda legutóbb itt volt 7-8 nap alatt. Paypallal fizettem, mert mostanában sok embernél törötten érkeznek a palleták külföldről.
Hát, most nem vagyok nyugodt. Bankkártyával fizettem. Remélem, nem törnek meg a pan-ek
Végre elindult az enyém is mint egy kisgyerek a karácsonyt, úgy várom
Nekem is ma küldtek mailt, hogy elindult a rendelésem. De még az előző, amit több, mint egy hónapja rendeltem nem ért ide…
Ez már nálam van
Ma délután visszük át a maradékot és ma már ott alszunk.
Anastasia Riviera paletta érdekel valakit 10 ezerért?
Vichy micellás víz bontatlan 100 ml: 1000 ft
Butter bronzer physicians formula világosabb szín: 2000 ft.
Aki a márkát ismeri valamennyire tuti nem veszi meg. Nem is értem, hogy lehet így hülyére venni másokat.
Sziasztok Lányok!
Bocs, nem akarom szétoffolni a topikot, tettem fel pár cuccot eladásra, kipróbálom a piacot.
Ha valakit érdekel valamelyik termék, írjon.
A fórumosoknak más az ár.
https://kremmania.hu/profil/elado/gloria-kedves
Azt mondja a barátnőm, (akinek ajánlottam skinsmartos dolgokat és imádja őket), hogy “most már megnézi azt a Krémmánia oldalt” .
Hát azt mondja nem tetszik neki. Túl sok a vélemény, nem érti az egészet.
(már csak a volt barátnőm)
Ejj, az avatatlanok…
Pont a sok vélemény a lényege…
Én a fórummal voltam így!
Azt gondoltam nincs létjogosultsága a fórumoknak mióta mindenki FB csopikba lép be és ott beszélgetnek egy-egy témáról.
Pedig régen mennyi fórumos oldal volt! De jó hogy ez még itt van, beszippantott
Szerintem az elején tényleg soknak tűnik. De ha valamire keres (akár konkrét termékre vásárlás előtt,vagy csak termékcsoprtra) rá fog jönni, hogy nagyon praktikus tud lenni .