A magyart moziban láttam és nekem is nagyon tetszett. Erdélyben játszódik azt hiszem.
Igen, és micsoda havas tájakon. Jó film, örülök, hogy láttam és a sztori is elég komplex volt.
Sok locsolót csajok!
Én már nem hervadok el, az biztos. Férjuram egy kulacsnyi vizet locsolt rám.
Már van Lethal Cosmetics az osztrák Douglas webshopban is, a németben idáig is volt. Lehet lesz otthon is idővel.
Van valakinek tapasztalata a Mömax bútoraival?
Uhh én nem nagyon kedvelem a bútoraikat. Mindig volt legalább egy rész, ahol kicsit csálén állt az egész, nem volt igazi a csavar, stb. Ráadásul az összeszerelési útmutató nagyon gáz.
Köszi! Akkor mégis jobb választás az IKEA.
Sajnos egyet kell értsek @macooka -val. Szépek, de messze nem olyan masszívak, mint az ikeás bútorok. Cserébe jóval nehezebb összerakni őket.
Hát éppen a masszívsága lett volna a kérdés. Még jó, hogy eszembe jutott, hogy rákérdezzek nálatok.
Köszönöm szépen!
Mit veszel?
Ha én azt tudnám!
Kellene valami szekrény féle, de még ötlet szintjén (sem) vagyok.
Nem véletlenül nem csináltam eddig képet a fésülködő asztalkáról. Történt ugyanis hogy párom szépen megrendelte, végre megérkezett márciusban, de nem azt küldték amit ő rendelt. Nagy csalódás volt és természetesen írtunk az oldalnak, hogy cserét szeretnénk. Mikor vissza küldtük írták, hogy csere nem lehetséges, visszautalják a pénzt. Azóta sem érkezett vissza a pénzünk, már 3 hete. Remélem vissza fogják azért utalni :/, még reménykedek.
Viszont jövő héten elkezdek közösségi munkát csinálni egy klassz általános iskolában és óráim is lesznek így most laptopot szerzünk be gyorsan. Mivel párom besegít a laptop megvételébe, természetesen azt mondtam neki, hagyjuk most a fésülködő asztalt.
De azért nagyon szomorú vagyok, hogy ilyen oldalak vannak :/. Szerintetek is jogos, ha azt gondolom hogy egy utalásra nem kell majdnem 4 hetet várni? Mi tarthat ennyi ideig?
Szerintem írj a fogyasztóvédelemnek.
Valami szlovák oldal ráadásul, nem tudom ellenük tud-e valaki intézkedni.
Sok helyen elvileg 30 nap a pénzvisszafizetés, lehet ez is köztük van. Így, hogy szlovák oldal, sajnos sokkal nehezebb dolgotok lesz, mert rájuk a szlovák szabályok érvényesek és nem a magyar szabályok.
Lányok, úgy, volt, hogy szombaton költözök, egyedül a kis lányommal mindent elinteztem leszerveztem, több mint egy hete csak intézkedek, csomagolok, szanálok… Erre ma elhalasztotta az előző tulaj a átadást egy héttel…
Mától szabadságot kértem, hajnalban keltem, dobozoltam, plusz háztartási gépeket rendeltem hétvégére már az új lakásba, a net bekötését, költöztetést… Olyan mérges voltam, mert a pasas hivatalosan még időben van a jövő héten is, de már több hete lefixaltuk ezt a hetet… Annyi mindent kell most pluszban lemondani, áttetetni a szállításokat, plusz újra tervezni az egészet… Na meg sikerült a szabimat visszamondani, csak nem biztos, hogy újra kitudom venni ha hirtelen beallit a kulcsokkal…
Hogy kihozzam pozitívra… Mivel holnap vittük volna a dobozokat, meg mindent ami nem bútor, így ma mindent elpakoltam.
Nem irigyellek. Mi pont egy éve költöztünk, de azt mondtam soha többé, több hét volt míg kihevertem.
Azért mégis van nálad pozitívum, a saját lakásba költözésnek megvan a varázsa. Jó egy héttel később, de utána milyen jó lesz nektek.
Ha valaki szeretne valamit kintről, anyák napjára hazamegyek, korábban néhány nappal elvileg.
Nem igazán tudom, hová is való, ezért teszem ide.
A Marketplace-en jött szembe velem ez a hirdetés. Szerintem Naked4 paletta sosem létezett. Vagy igen? Nem akarom megvenni, csak megláttam, és gyanús…
De gáz!