Off topic: Csevegős, barátkozós Krémmániások :)

A magyart moziban láttam és nekem is nagyon tetszett. Erdélyben játszódik azt hiszem.

1 Likes

Igen, és micsoda havas tájakon. Jó film, örülök, hogy láttam és a sztori is elég komplex volt.

1 Likes

Sok locsolót csajok!
Én már nem hervadok el, az biztos. Férjuram egy kulacsnyi vizet locsolt rám. :joy:

6 Likes

Már van Lethal Cosmetics az osztrák Douglas webshopban is, a németben idáig is volt. Lehet lesz otthon is idővel.

2 Likes

Van valakinek tapasztalata a Mömax bútoraival?

1 Likes

Uhh én nem nagyon kedvelem a bútoraikat. Mindig volt legalább egy rész, ahol kicsit csálén állt az egész, nem volt igazi a csavar, stb. Ráadásul az összeszerelési útmutató nagyon gáz.

2 Likes

Köszi! Akkor mégis jobb választás az IKEA. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Sajnos egyet kell értsek @macooka -val. Szépek, de messze nem olyan masszívak, mint az ikeás bútorok. Cserébe jóval nehezebb összerakni őket.

1 Likes

Hát éppen a masszívsága lett volna a kérdés. Még jó, hogy eszembe jutott, hogy rákérdezzek nálatok.

Köszönöm szépen!

1 Likes

Mit veszel?

Ha én azt tudnám! :laughing:

Kellene valami szekrény féle, de még ötlet szintjén (sem) vagyok.

Nem véletlenül nem csináltam eddig képet a fésülködő asztalkáról. Történt ugyanis hogy párom szépen megrendelte, végre megérkezett márciusban, de nem azt küldték amit ő rendelt. Nagy csalódás volt és természetesen írtunk az oldalnak, hogy cserét szeretnénk. Mikor vissza küldtük írták, hogy csere nem lehetséges, visszautalják a pénzt. Azóta sem érkezett vissza a pénzünk, már 3 hete. Remélem vissza fogják azért utalni :/, még reménykedek.
Viszont jövő héten elkezdek közösségi munkát csinálni egy klassz általános iskolában és óráim is lesznek így most laptopot szerzünk be gyorsan. Mivel párom besegít a laptop megvételébe, természetesen azt mondtam neki, hagyjuk most a fésülködő asztalt.
De azért nagyon szomorú vagyok, hogy ilyen oldalak vannak :/. Szerintetek is jogos, ha azt gondolom hogy egy utalásra nem kell majdnem 4 hetet várni? Mi tarthat ennyi ideig?

1 Likes

Szerintem írj a fogyasztóvédelemnek.

1 Likes

Valami szlovák oldal ráadásul, nem tudom ellenük tud-e valaki intézkedni.

Sok helyen elvileg 30 nap a pénzvisszafizetés, lehet ez is köztük van. Így, hogy szlovák oldal, sajnos sokkal nehezebb dolgotok lesz, mert rájuk a szlovák szabályok érvényesek és nem a magyar szabályok. :frowning:

1 Likes

Lányok, úgy, volt, hogy szombaton költözök, egyedül a kis lányommal mindent elinteztem leszerveztem, több mint egy hete csak intézkedek, csomagolok, szanálok… Erre ma elhalasztotta az előző tulaj a :key:átadást egy héttel…

Mától szabadságot kértem, hajnalban keltem, dobozoltam, plusz háztartási gépeket rendeltem hétvégére már az új lakásba, a net bekötését, költöztetést… Olyan mérges voltam, mert a pasas hivatalosan még időben van a jövő héten is, de már több hete lefixaltuk ezt a hetet… Annyi mindent kell most pluszban lemondani, áttetetni a szállításokat, plusz újra tervezni az egészet… Na meg sikerült a szabimat visszamondani, csak nem biztos, hogy újra kitudom venni ha hirtelen beallit a kulcsokkal…
Hogy kihozzam pozitívra… Mivel holnap vittük volna a dobozokat, meg mindent ami nem bútor, így ma mindent elpakoltam. :triumph:

2 Likes

Nem irigyellek. Mi pont egy éve költöztünk, de azt mondtam soha többé, több hét volt míg kihevertem. :smiley:
Azért mégis van nálad pozitívum, a saját lakásba költözésnek megvan a varázsa. Jó egy héttel később, de utána milyen jó lesz nektek. :house_with_garden:

2 Likes

Ha valaki szeretne valamit kintről, anyák napjára hazamegyek, korábban néhány nappal elvileg.

1 Likes

Nem igazán tudom, hová is való, ezért teszem ide.
A Marketplace-en jött szembe velem ez a hirdetés. Szerintem Naked4 paletta sosem létezett. Vagy igen? Nem akarom megvenni, csak megláttam, és gyanús…

Screenshot_2021-04-19-19-22-06-505_com.facebook.katana

Screenshot_2021-04-19-19-22-29-739_com.facebook.katana

Screenshot_2021-04-19-19-22-58-750_com.facebook.katana

De gáz!