Off topic: Csevegős, barátkozós Krémmániások :)

Basszus de durva! Nálunk a CBA-ban még van liszt de pl. főzinek való fagyasztós kajci nincs, felmarkoltam még a lisztből és az olajból, ha ki kell próbálni a Zolibácsi féle rántott fittyfenéket :rofl: Még a héten a piacon akarunk vásárolni azt még nem rabolták le úgy a népek.

5 Likes

Ez már betegesen durva…jön a 3. Világháború komolyan…

3 Likes

És láttad volna az embereket maszkban, kesztyűben, fullra pakolt kocsikkal…
És tényleg a III. világháborúra készülnek, mert nem tudom elképzelni, hogy minek vesznek kartonszámra ásványvizet, amikor a csapvíz is iható…

4 Likes

Tapasztaltam ma, 2 nyugdíjas néni majdnem ölre ment a wc papírért a Dm-ben…el vannak borulva az emberek komolyan.
Én Helloween elött tuti nem rakok fel szájmaszkot.

4 Likes

Itt van minden az Intersparban. A DM is nyitva és számos kajálda. A munkahelyem környékén viszont zárva a Meki, nem mintha hiányozna. A Libro (főleg írószer) zárva és a ruházati boltok. Maszkot 3 emberen láttam kb., pedig sok jött szembe, a vonaton is csak 2 emberen volt.

3 Likes

Amúgy nálunk pl sajnos nem iható, mert csak kútvíz van, és nem a legjobb minőségű. Ma kellett elköltöznöm Szombathelyről, rengetegen álltak az adóhivatalnál és a gyógyszertáraknál is. Sokan voltak már itt is maszkban, mindenki tartotta kb 1 méteres távolságot, vonatokon alig vagyunk.

2 Likes

Ugyanerre gondoltam… egy városi közegben nem okoz gondot a csapvíz azért. Ami @Szandika írt, megint más, de én is ezt látom a belvárosban, kartonszámra pakolják a vizet… Párom bezzeg nem engedi, hogy vegyek még 1 zsák budipapírt, pedig abból csak az van amit eddig vettünk, nincs tartalék…

2 Likes

Pedig ahogy más fórumon olvastam: ami bemegy, az ki is jön :sweat_smile: (mikor valaki megkérdezte minek kell olyan sok klópapír).

2 Likes

Hát ez az :smiley: Azt mondta majd megmosom magam a vízzel a kádban… ennyi erővel oda is kakkanthatnék 2:1 :laughing: Meg nem fogok minden kisdolog után fürdeni, ha van papír :smiley: Holnap lemegyek nélküle, és csak wc papírt veszek de ma a kesudió tejet cipeltem el még akcióban is volt :smiley: Érdekes, hogy a sima szappant senki se vitte, pedig ott még volt 250 ft-os… A női dolgokat, betét, tampon azt is lerabolták… szerencsére abból alapból sok volt itthon…

1 Likes

Affene, e.ü. cuccot akkor jó lesz vennem nekem is. Kis naiv vagyok, azt hittem azt nem fontos egy évre bespájzolnom, mert nem tört még ki a III. VH :face_with_raised_eyebrow:

2 Likes

Dm- ben is alig volt tampon, de ahogy láttam, mert pont azon a soron volt a koton is fogyott szép számmal!! :smiley:

4 Likes

@umpalumpa nekem se jutott eszembe, mert szerintem 2-3 hónap alatt lemegy a vírus, főleg ha jön a meleg :slight_smile: De ja, csak óvatosan a menszikkel :smiley: Van egy csomó pamutom max kénytelen leszek mosibetétet varrni :smiley:

@anon63018870 nálunk van még :rofl: tudod mindenki otthon van, le kell kötni magukat az embereknek :rofl: :rofl:

2 Likes

Én is a wc papíron gondolkodom egy ideje, hogy miért nem vettünk, remélem nem vagyunk elkésve :O. Most egyelőre annak is örülök, hogy barátnőm anyukája vitamin gyárba dolgozik, így kaptam tőle pár plusz vitamint :). Előző héten péntektől kezdve mindenhol kb 11 óra után elfogytak a húsok. Már hentesnél is majdnem ölre kellett menni. Mindenkin látszott egy kis pánik.

2 Likes

Itt Pesten csinálják az újratöltést csak jókor kell lemennem majd holnap. A hentesnél nem jártunk a piacon, holnap beszámolok róla mi a szitu. Mondjuk épp most lett csirkeundorom, szóval nem is kívánom, de már bánom, hogy nem vettem több halkonzervet mert nagyon le volt rabolva jó ideje a sparban :frowning:

Szerintem ez a pánik rosszabb és gyorsabban terjed mint a vírus maga… engem továbbra is a gazdasági hatás aggaszt jobban…

3 Likes

Egyik ismerőstől hallottam, hogy a fiatal, életerős lányait kirúgták a melóból. Vendéglátás… :rage:

2 Likes

Annyira sajnálom :worried: Sajnos a vendéglátás, turizmus lesz az első a húsdarálóban, utána pedig a szolgáltatóipar (fodrászok, kisvállalkozók stb) :cry:

2 Likes

Sajnos nagyon nehéz ügy. A hétvégén mentünk volna egy wellness hotelbe. Eddig még semmilyen visszajelzést sem kaptunk arról, hogy bezárnának. Értem azt, hogy ha nyitva tartanak, akkor tudnak munkát adni a dolgozóiknak. De az is veszélyes, hogy egy épületbe zárnak több száz embert (és hiába van egy étteremben kevesebb mint 100 ember, az abroszt nem fogják minden egyes ember után fertőtleníteni, a svédasztalos tálalóedényeket meg főleg nem).

4 Likes

És majd késöbb újra felveszik ha beindul a bolt?
Kíváncsi lennék mi a helyzet itt pesten az 5*-os szállodákban…

2 Likes

Épp ma mondtuk vissza a tavaszi szünetes kirándulást… bár csak így csendben írom meg, én annyira nem bántam, mert anyósékkal lett volna közösen :joy:

4 Likes

Arról nem tudok, hogy visszavennék. Mindenképp bizonytalan a helyzetük. Ha megígérték, akkor is. :thinking: Mert hát mi a biztosíték, hogy betartja a szavát a cég.

1 Likes