Basszus de durva! Nálunk a CBA-ban még van liszt de pl. főzinek való fagyasztós kajci nincs, felmarkoltam még a lisztből és az olajból, ha ki kell próbálni a Zolibácsi féle rántott fittyfenéket Még a héten a piacon akarunk vásárolni azt még nem rabolták le úgy a népek.
Ez már betegesen durva…jön a 3. Világháború komolyan…
És láttad volna az embereket maszkban, kesztyűben, fullra pakolt kocsikkal…
És tényleg a III. világháborúra készülnek, mert nem tudom elképzelni, hogy minek vesznek kartonszámra ásványvizet, amikor a csapvíz is iható…
Tapasztaltam ma, 2 nyugdíjas néni majdnem ölre ment a wc papírért a Dm-ben…el vannak borulva az emberek komolyan.
Én Helloween elött tuti nem rakok fel szájmaszkot.
Itt van minden az Intersparban. A DM is nyitva és számos kajálda. A munkahelyem környékén viszont zárva a Meki, nem mintha hiányozna. A Libro (főleg írószer) zárva és a ruházati boltok. Maszkot 3 emberen láttam kb., pedig sok jött szembe, a vonaton is csak 2 emberen volt.
Amúgy nálunk pl sajnos nem iható, mert csak kútvíz van, és nem a legjobb minőségű. Ma kellett elköltöznöm Szombathelyről, rengetegen álltak az adóhivatalnál és a gyógyszertáraknál is. Sokan voltak már itt is maszkban, mindenki tartotta kb 1 méteres távolságot, vonatokon alig vagyunk.
Ugyanerre gondoltam… egy városi közegben nem okoz gondot a csapvíz azért. Ami @Szandika írt, megint más, de én is ezt látom a belvárosban, kartonszámra pakolják a vizet… Párom bezzeg nem engedi, hogy vegyek még 1 zsák budipapírt, pedig abból csak az van amit eddig vettünk, nincs tartalék…
Pedig ahogy más fórumon olvastam: ami bemegy, az ki is jön (mikor valaki megkérdezte minek kell olyan sok klópapír).
Hát ez az Azt mondta majd megmosom magam a vízzel a kádban… ennyi erővel oda is kakkanthatnék 2:1 Meg nem fogok minden kisdolog után fürdeni, ha van papír Holnap lemegyek nélküle, és csak wc papírt veszek de ma a kesudió tejet cipeltem el még akcióban is volt Érdekes, hogy a sima szappant senki se vitte, pedig ott még volt 250 ft-os… A női dolgokat, betét, tampon azt is lerabolták… szerencsére abból alapból sok volt itthon…
Affene, e.ü. cuccot akkor jó lesz vennem nekem is. Kis naiv vagyok, azt hittem azt nem fontos egy évre bespájzolnom, mert nem tört még ki a III. VH
Dm- ben is alig volt tampon, de ahogy láttam, mert pont azon a soron volt a koton is fogyott szép számmal!!
@umpalumpa nekem se jutott eszembe, mert szerintem 2-3 hónap alatt lemegy a vírus, főleg ha jön a meleg De ja, csak óvatosan a menszikkel Van egy csomó pamutom max kénytelen leszek mosibetétet varrni
@anon63018870 nálunk van még tudod mindenki otthon van, le kell kötni magukat az embereknek
Én is a wc papíron gondolkodom egy ideje, hogy miért nem vettünk, remélem nem vagyunk elkésve :O. Most egyelőre annak is örülök, hogy barátnőm anyukája vitamin gyárba dolgozik, így kaptam tőle pár plusz vitamint :). Előző héten péntektől kezdve mindenhol kb 11 óra után elfogytak a húsok. Már hentesnél is majdnem ölre kellett menni. Mindenkin látszott egy kis pánik.
Itt Pesten csinálják az újratöltést csak jókor kell lemennem majd holnap. A hentesnél nem jártunk a piacon, holnap beszámolok róla mi a szitu. Mondjuk épp most lett csirkeundorom, szóval nem is kívánom, de már bánom, hogy nem vettem több halkonzervet mert nagyon le volt rabolva jó ideje a sparban
Szerintem ez a pánik rosszabb és gyorsabban terjed mint a vírus maga… engem továbbra is a gazdasági hatás aggaszt jobban…
Egyik ismerőstől hallottam, hogy a fiatal, életerős lányait kirúgták a melóból. Vendéglátás…
Annyira sajnálom Sajnos a vendéglátás, turizmus lesz az első a húsdarálóban, utána pedig a szolgáltatóipar (fodrászok, kisvállalkozók stb)
Sajnos nagyon nehéz ügy. A hétvégén mentünk volna egy wellness hotelbe. Eddig még semmilyen visszajelzést sem kaptunk arról, hogy bezárnának. Értem azt, hogy ha nyitva tartanak, akkor tudnak munkát adni a dolgozóiknak. De az is veszélyes, hogy egy épületbe zárnak több száz embert (és hiába van egy étteremben kevesebb mint 100 ember, az abroszt nem fogják minden egyes ember után fertőtleníteni, a svédasztalos tálalóedényeket meg főleg nem).
És majd késöbb újra felveszik ha beindul a bolt?
Kíváncsi lennék mi a helyzet itt pesten az 5*-os szállodákban…
Épp ma mondtuk vissza a tavaszi szünetes kirándulást… bár csak így csendben írom meg, én annyira nem bántam, mert anyósékkal lett volna közösen
Arról nem tudok, hogy visszavennék. Mindenképp bizonytalan a helyzetük. Ha megígérték, akkor is. Mert hát mi a biztosíték, hogy betartja a szavát a cég.