Off topic: Csevegős, barátkozós Krémmániások :)

Nekem kosztümös filmben nagyon tetszett még a magyar
Báthory Erzsébet
Túlvilág (vagy másvilág?)
Valamint a német Szerelmes nővérek (eszméletlen sztori, 2 nővér egy fickóba szeret bele, így lesznek ők hárman egy pár :D)

1 Likes

Birdcage, ezt elfelejtettem, szuper vígjáték, Robin Williams, Nathan Lane, Golden Globe- díjas.

2 Likes

Nagyon várom :smiling_face_with_three_hearts:
a-lathatatlan-ember-2020

Amúgy még eszembe jutott egy pár film amikben valami megfogott:

• Beavatott 1-2
    -Lenyűgöző teremtmények
  • Útvesztő
  • Emlékek őre
  • Búra
    -Csillagainkban a hiba
    -Közöttünk az űr
    -Ted
    -Garfield 2
    -Fedő neve pipő
  • Bűbáj
    -Apád-anyád idejöjjön
  • Cserebere szerencse
  • Miről álmodik a lány?
  • Török kezdőknek (német film)
    -Mamma mia
  • Isten hozott Németországban!
    -Bazi nagy görög lagzi
  • Egy nap
  • Aladdin film
    -Szépség és a szörnyeteg film
    -Elfújta a szél
  • Ház a tónál
    -A mindenség elmélete
    -Angyalok városa
    -Időutazó felesége (nagyon különleges film)
    Pomádé ( nagy kedvenc)
    -Szaffi
    -Step upok
    Pretty woman :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:
    -Ha maradnék
2 Likes

Nem tudom, hogy ezt láttad-e, de ajánlom neked, szerintem tetszene.

975

1 Likes

Ezen mindig röhögök. Feltalálták a romantikus sci-fit, hogy a moziba csábítsák a nőket és a pasikat is. :grinning:

3 Likes

Én mikor néztem, inkább abba gondoltam bele, hogy mitt tettem volna a csávó helyében…független sci-fi, meg romantika ide-oda, szóval valahogy ezért is tetszett.
Mondjuk nem Oscart-t érő, de begyere :slight_smile:

2 Likes

A szolgálólány meséje, duuurva.

2 Likes

Annyi jó filmet felsoroltatok! Még járatom az agyam, hogy a saját kis listámat is megírjam!

Igen, a Szolgálólányt én is imádom! Egy bajom van vele, hogy a második évadban már úgy érzem, elhasználódott ez a “ki lehet-e menni” topic, tisztára olyan érzésem volt, mint a Szökésnél vagy a Lost-ban, bár ez túlbonyolítás általában jellemző manapság Hollywoodban. Bár az is igaz, hogy Észak-Koreából is elég sokan kijutottak már… A Westworld-öt is szerettem, de ott is ugyanez van, hogy már újra kell néznem az egészet az új évad előtt, hogy képben legyek, végül ki volt a robot, meg hányban járunk (ott az időszálakat is rendesen megkavarták).
Ami kicsit egyszerűbb esetek, és nagy kedvenceim: Homeland és Gomorra. Mindkettőt nagyon imádom. Gennarot nagyra becsülöm, egészen kivételes jellemfejlődés, hogy egy újgazdag elkényeztetett, telepi suttyóból, hogy lesz ilyen penge elméjű nagyfőnök, aki pár év alatt folyékonyan megtanult spanyolul és még társalgási szinten az angolt is sikerült elsajátítania :smiley:

1 Likes

Igen, imádtam :heart_eyes::heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:. Párom miatt rengeteg mindent megnézünk, úgyhogy mindig eljutunk a kevésbé ismert filmekig is. Bár gondolom ez népszerű volt :sweat_smile:.

Mostanában újra beszippantott a Jóbarátok :). Utoljára gyermekkoromban láttam, 7-8 évesen, néha néha elvétve pár részt :).unnamed (3)

2 Likes

Ha már ennyire szeretetitek ti is a filmeket és sorozatokat. Ki van fent snitt.hu-n?
Én nagyon szeretem az oldalt, így nem felejtem el, mit láttam és tudom értékelni.

1 Likes

@BlackXentric Nem is hallottam még az oldalról, köszi hogy megemlítetted :slight_smile:

Olyan, mint a moly. Úgy tudom valami közük is van egymáshoz az oldalaknak.

1 Likes

Hétvégén megnéztem: A ház amit Jack épített c. filmet.
Brutális.
Sokkal durvább, mint bármelyik Fűrész film, mert annyira valóságosnak tűnik. Matt Dillon viszont egészen kiválóan játszik benne.
Szóval csak erős idegzetűeknek.

1 Likes

@Kokapu, én is láttam, hát életem legfélelmetesebb filmjei közé tartozik az tuti. Az a szarvasos jelenet, meg a végén lévő “ház” nagyon megmaradt bennem. Egyébként művészfilmnek mondanám. Mindenesetre nekem nem igazán jött be, nekem ez ilyen túl durva kategória.

1 Likes

Hát igen, Lars von Trier elég emlékezetes filmeket készít, én ezen kívül a Táncos a sötétben c. filmjét láttam, az is olyan, hogy húsz év távlatából is emlékszem rá, pedig csak egyszer néztem meg!

3 Likes

Most néztem meg a Táncos a sötétben c. filmet, azt hiszem mást még nem láttam LvT-től. Tetszett, bár nekem kicsit hosszúnak tűnt.

1 Likes

Auchan Óbuda ma délelőtt, tészta és rizs osztály, én meg szempillaspirált vettem. :grinning:

IMG_20200316_102908

IMG_20200316_102911

4 Likes

Aztaaaa!