Off topic: Csevegős, barátkozós Krémmániások :)

Én is nagyon sokat iszom, (szerintem 2,5-3 litert biztos egy nap) viszont egyfolytában kijárogatok wc-re, régen ez olyan kóros volt hogy 10 percenként járkáltam éjszaka :D. Manapság hálisten normalizálódott a helyzet :). Akkor viszont gond van mikor buszon utazok és két és fél órás az út. Megmondom őszintén nem merek olyankor egy kortyot sem inni. :/. Imádom a vizet, 1,5-2 litert szoktam belőle inni plusz gyümilé meg ilyesmik. :).

Én a turmixokat is imádom, olyan jól esik inni :heart_eyes:.

1 Likes

@vrita90 hasonló az elképzelés nálam is. Én még csak-csak megiszom, de páromra nem nagyon tudom rádumálni, muszáj leszűrni. És még így sem szabad majd elmondanom neki, mi van benne, különben nem issza meg :smiley:

@Szandika124 azokat is szeretem! :blush: Csak az a baj, hogy roppantul szeretem a tejet, így általában olyat csinálok, amiben az is van :smiley:

4 Likes

Jaj ez annyira ismerős! Néha a főztömben is letagadok egy-két összetevőt. :rofl:

3 Likes

Óóó, igen :rofl:
Csicseriborsó? Hummusz? Avokádó? Zab? Ezek ilyen fura, elérhetetlen dolgok :smiley: De már egy részét legalább megeszi :smiley:

3 Likes

A Keresztapa legjobb mondata - Librarius.hu

1 Likes

Mostanában bár nem vettem új sminket, de érkezett pár könyv :). Az operákat majd többek között a tanításomhoz szeretném használni :).

IMG_20210108_165917

IMG_20210108_165947

9 Likes

@Szandika124
Fu, en amennyire a varazsfuvolat szerettem, annyira utaltam a Bank bant​:grin::see_no_evil: Meg is neztuk tanulmanyi kirandulas cimszoval, a Hazank hazank meg csak csak elment, de annyi pont eleg lett volna nekem bele​:sweat_smile:

Egyebkent pont most irom a szakdolgozatomat, klasszikus zene az oviban cimmel, azon belul a Szentivaneji almot dolgozom fel. Nem ismersz veletlenul valami kutatast azzal kapcsolatban, hogy miert jo a gyerekekkel mar kiskorban megszerettetni a klasszikus zenet? Eddig csak a mozart effektrol talaltam leirast, de hatha Te hallottal mar esetleg masrol is​:see_no_evil::slight_smile:

2 Likes

@vrita90 , nekem a kedvencem a Sevillai borbély és Rigoletto, meg a Kékszakállú herceg vára :)). Megpróbálok valamit keresni segítségnek, remélem találok valamit :).

1 Likes

Nagyon szepen köszönöm :slight_smile:
Tavaly kellett egy projektet napkoziseknek terveznem, ott az Egy kiallitas kepeit csinaltam, az is szuper volt :slight_smile:
Oviban az Allatok karnevaljat kezdjuk jovoheten, farsanghoz kapcsolodva😁

2 Likes

@vrita90 , az Egy kiállítás képei annyira király :slight_smile:. Én is csináltam tavaly egy online órát belőle :).

2 Likes

Mik ezek az operás könyvek, szövegkönyv?

1 Likes

@random , neem szerintem egy rövid ismertető, történet az operákból, ami számomra fontosabb az a benne található zenei cd-k, de eltudom képzelni azt is, hogy a könyvet is körbeadom mondjuk óra közben. Még nem nézegettem meg őket :rofl:.

Á, mondjuk ennek talán több értelme van :smiley:

1 Likes

Nem tudom, melyik topikba illik ez a kérdés, úgyhogy itt kérdezem: ti mosdóba elvonulva szoktatok sminket igazítani napközben (ha kell), vagy simán bárhol előkapjátok a kis tükröt? Tegnap este néztem Wayne Goss egyik videóját, és abban mondta, hogy nagyon zsíros bőrre csak az a megoldás, ha napközben púderezgetjük, és hogy szerinte az annyira “elegant and glamorous”, amikor az ember így előkapja a púdert és kicsit igazít magán. Én mindig olyan p.csásnak érzem :rofl: ezért el szoktam vonulni a mosdóba, de az meg sokszor olyan macerás. Ki mit gondol?

2 Likes

Nem is tudom ki mondta, talán @umpalumpa vagy @anon27689852, hogy a rúzsozás elegáns mások előtt, a többi nem :D. Én ezt vallom azóta :).

2 Likes

Én nekem néha annyit kellett igazítanom a sminkemen, hogy simán előkaptam. Ha mindig el kellett volna mennem a mosdóba sminket igazítani, akkor legyalogoltam volna a maratont naponta. Nálunk a mosdó az épület másik végében volt sajna. :smiley: Lehet, csak én vagyok ilyen szégyentelen, de nem nagyon izgatott ki mit mond :smiley:

3 Likes

Szerintem is így! :slight_smile:

Attól vagyok kész, ha valaki szempillaspirált használ nyilvánosan, vagy akár csak látom a női mosdóban. Azok a fejtartások meg szemgolyóforgatások. :rofl::rofl::rofl: (Én fejem is vicces, ezért csak otthon csinálom :sweat_smile: )

3 Likes

Nyilvánosan inkább semmit, a maximum egy színezett ajakbalzsam amit felkenek, ha otthon elfelejtettem. Én láttam már vonaton hölgyeket teljes sminket készíteni, nagyon profi munka volt, gondolom heti 5 nap teszik. Zavarni nem zavar, csodálom, hogy nem remeg a kezük vonalhúzás közben. A végeredmény a lényeg, a vonaton pedig nincsenek ismerőseik gondolom. Most a maszk miatt gondolom visszavettek belőle.

6 Likes

Nálam attól függ, mikor és hol vagyok, hányan és kik vannak körülöttem, és hogy mit kell javítani. A tele iroda kellős közepén nyilván nem állok neki ki újrarajzolni a vízvonalamat, de ha mondjuk épp félig üres az iroda, akkor már simán újrapúderezek. Persze valószínűleg én az a típus vagyok aki nem zavartatja magát különösebben. (Egyszer az is megtörtént, hogy egy kerthelyiség kellős közepén sminkeltem ki a barátnőmet. Mondjuk ez nem mostanában volt :smiley: )