Én is nagyon sokat iszom, (szerintem 2,5-3 litert biztos egy nap) viszont egyfolytában kijárogatok wc-re, régen ez olyan kóros volt hogy 10 percenként járkáltam éjszaka :D. Manapság hálisten normalizálódott a helyzet :). Akkor viszont gond van mikor buszon utazok és két és fél órás az út. Megmondom őszintén nem merek olyankor egy kortyot sem inni. :/. Imádom a vizet, 1,5-2 litert szoktam belőle inni plusz gyümilé meg ilyesmik. :).
Én a turmixokat is imádom, olyan jól esik inni .
@vrita90 hasonló az elképzelés nálam is. Én még csak-csak megiszom, de páromra nem nagyon tudom rádumálni, muszáj leszűrni. És még így sem szabad majd elmondanom neki, mi van benne, különben nem issza meg
@Szandika124 azokat is szeretem! Csak az a baj, hogy roppantul szeretem a tejet, így általában olyat csinálok, amiben az is van
Jaj ez annyira ismerős! Néha a főztömben is letagadok egy-két összetevőt.
Óóó, igen
Csicseriborsó? Hummusz? Avokádó? Zab? Ezek ilyen fura, elérhetetlen dolgok De már egy részét legalább megeszi
Mostanában bár nem vettem új sminket, de érkezett pár könyv :). Az operákat majd többek között a tanításomhoz szeretném használni :).
@Szandika124
Fu, en amennyire a varazsfuvolat szerettem, annyira utaltam a Bank bant:grin: Meg is neztuk tanulmanyi kirandulas cimszoval, a Hazank hazank meg csak csak elment, de annyi pont eleg lett volna nekem bele:sweat_smile:
Egyebkent pont most irom a szakdolgozatomat, klasszikus zene az oviban cimmel, azon belul a Szentivaneji almot dolgozom fel. Nem ismersz veletlenul valami kutatast azzal kapcsolatban, hogy miert jo a gyerekekkel mar kiskorban megszerettetni a klasszikus zenet? Eddig csak a mozart effektrol talaltam leirast, de hatha Te hallottal mar esetleg masrol is:see_no_evil:
@vrita90 , nekem a kedvencem a Sevillai borbély és Rigoletto, meg a Kékszakállú herceg vára :)). Megpróbálok valamit keresni segítségnek, remélem találok valamit :).
Nagyon szepen köszönöm
Tavaly kellett egy projektet napkoziseknek terveznem, ott az Egy kiallitas kepeit csinaltam, az is szuper volt
Oviban az Allatok karnevaljat kezdjuk jovoheten, farsanghoz kapcsolodva😁
@vrita90 , az Egy kiállítás képei annyira király . Én is csináltam tavaly egy online órát belőle :).
Mik ezek az operás könyvek, szövegkönyv?
@random , neem szerintem egy rövid ismertető, történet az operákból, ami számomra fontosabb az a benne található zenei cd-k, de eltudom képzelni azt is, hogy a könyvet is körbeadom mondjuk óra közben. Még nem nézegettem meg őket .
Á, mondjuk ennek talán több értelme van
Nem tudom, melyik topikba illik ez a kérdés, úgyhogy itt kérdezem: ti mosdóba elvonulva szoktatok sminket igazítani napközben (ha kell), vagy simán bárhol előkapjátok a kis tükröt? Tegnap este néztem Wayne Goss egyik videóját, és abban mondta, hogy nagyon zsíros bőrre csak az a megoldás, ha napközben púderezgetjük, és hogy szerinte az annyira “elegant and glamorous”, amikor az ember így előkapja a púdert és kicsit igazít magán. Én mindig olyan p.csásnak érzem ezért el szoktam vonulni a mosdóba, de az meg sokszor olyan macerás. Ki mit gondol?
Nem is tudom ki mondta, talán @umpalumpa vagy @anon27689852, hogy a rúzsozás elegáns mások előtt, a többi nem :D. Én ezt vallom azóta :).
Én nekem néha annyit kellett igazítanom a sminkemen, hogy simán előkaptam. Ha mindig el kellett volna mennem a mosdóba sminket igazítani, akkor legyalogoltam volna a maratont naponta. Nálunk a mosdó az épület másik végében volt sajna. Lehet, csak én vagyok ilyen szégyentelen, de nem nagyon izgatott ki mit mond
Szerintem is így!
Attól vagyok kész, ha valaki szempillaspirált használ nyilvánosan, vagy akár csak látom a női mosdóban. Azok a fejtartások meg szemgolyóforgatások. (Én fejem is vicces, ezért csak otthon csinálom
)
Nyilvánosan inkább semmit, a maximum egy színezett ajakbalzsam amit felkenek, ha otthon elfelejtettem. Én láttam már vonaton hölgyeket teljes sminket készíteni, nagyon profi munka volt, gondolom heti 5 nap teszik. Zavarni nem zavar, csodálom, hogy nem remeg a kezük vonalhúzás közben. A végeredmény a lényeg, a vonaton pedig nincsenek ismerőseik gondolom. Most a maszk miatt gondolom visszavettek belőle.
Nálam attól függ, mikor és hol vagyok, hányan és kik vannak körülöttem, és hogy mit kell javítani. A tele iroda kellős közepén nyilván nem állok neki ki újrarajzolni a vízvonalamat, de ha mondjuk épp félig üres az iroda, akkor már simán újrapúderezek. Persze valószínűleg én az a típus vagyok aki nem zavartatja magát különösebben. (Egyszer az is megtörtént, hogy egy kerthelyiség kellős közepén sminkeltem ki a barátnőmet. Mondjuk ez nem mostanában volt )