Alapvetően alkatilag nem jó nekem a rúzs, illetve korábbi próbálkozásaim után mindig megállapítottam, hogy sem a pirosas, sem a narancsos, sem a lilás (szóval gyakorlatilag semmilyen szín) nem áll jól. Harmadrészt pedig mindig szemhangsúlyos sminkeket készítek, így ha próbáltam is mindig "toomuch’ érzésem volt. A szájfényeket sem igazán szeretem - így maradtak az ajakápolók és balzsamok.
próbálkoztál esetleg nude, illetve “my lips but better” színekkel? ezek jó kiindulópontok lehetnek a megfelelő altónus, illetve a hozzád illő színerősség kiválasztásához
A MAC peach blossom színét próbáltam, meg valamelyik Rimmel Kate Moss rúzst is, de nem mondanám, hogy beváltak. Valószínűleg én vagyok az egy a százból aki sminkel, de nem rúzsoz…
Megértelek. Először nekem is ambivalens érzéseim voltak a rúzzsal, azt érzem az arcomon a “legnehezebbnek”, jobban mint az alapozót.
Terrortámadás volt Bécsben. Idáig minimum 4 halott, 14 sebesült. Láttam 2 videót, egyiken éppen lelőttek valakit… . A neten (twitteren) üzentek a rendőröknek, hogy ez csak a kezdet. A kijárási korlátozás éjféltől élt. Este 8 után történt az eset, elvileg 6 helyszínen a Schwedenplatz felé, az első kerületben. Tudtam, hogy valamikor megtörténik, most történt. Voltak itt már zavargások, ennek híre megy, ezt nem lehet eltusolni már.
Lezárták a határt, fokozott ellenőrzés mellett lehet haladni elvileg Hegyeshalomnál.
Ha valakit zavar ez a pár sor, görgessen tovább. Muszáj volt leírnom.
Vigyazz magadra! Szörnyű, hogy ember embernek ellensége tud lenni.
Borzalmas dolog ez.
Ezek szerinte te rendben vagy, nem tudom van-e más itt, aki kint él.
Nyugodtan leírhatod, úgy gondolom erről is kell beszélni, tudni.
Olvastam én is a neten, de csak a szalagcímeket mertem, videót nem szeretnék látni.
Vigyázz magadra! (Meg mindenki!)
Ez borzasztó.
Vigyázz magadra nagyon!
Szörnyű ami történt,vigyázz magadra!
Írd le nyugodtan mindig, hogy vagy és mi megy, sajnos ez is most épp az életed része, attól mert nem beszélünk róla még megtörtént
Kitartást ebben a szörnyű helyzetben!
Egyből te jutottál eszembe, amikor hallottam róla (nincs más ismerősöm kint). Ügyelj magadra!
4 halott (egy idős férfi, egy idős nő, egy fiatal járókelő és egy pincérnő), 14 részben sérült. Az egyik tettes osztrák állampolgár, amúgy macedón. 20 éves. Ha a cikk igazat ír és IS-szimpatizáns.
12 gyanúsított letartóztatva, mind 16 és 25 év közötti.
Ma nem nyitnak ki a nagyobb plázák és a gyerekek is otthon maradhatnak, ha a szülő szeretné.
Szörnyű volt még olvasni is a történtekről, egyszerűen hihetetlen, hogy ez megtörténhet bárhol, bármikor.
Vigyázz nagyon magadra!
Azt írták, hogy a halott tettes itt nőtt fel… . “Jól” integrálódott ezek szerint.
Már most úgy emlegetik az egészet, mintha ez egyszeri eset lenne és semmi köze nem lenne hozzá, hogy egy zsinagógával szemben kezdtek lövöldözni, ami akkor szerencsére zárva volt.
Az első kerület a bulinegyed, voltak ott emberek 4 órával a kijárási korlátozás kezdete előtt is. A tettesek még időben gyilkolni akartak.
Szinte hihetetlen… és ahogy írtad, ez nem véletlen volt, teljesen szervezettnek tűnik a dolog.
A 70 cm-es fegyvert nem a sarki boltban szerezték. Ma már zárva van minden gasztronómiai egység, elvitelre lehet vinni este 8-ig, a Covid miatt. Az eset pont tegnap történt, az utolsó napon, amikor még szabad volt beülni az éttermekbe/kocsmákba.
Teljesen “logikusan”, hiszen akkor voltak az emberek az utcán. Tényleg mérhetetlenül sajnálom azokat, akik megsérültek és meghaltak.
Nappal jóval többen vannak (ott van közel sok nevezetesség és a metrómegálló), de ezek a magukat bátornak gondoló merénylők megvárták amíg sötét lett (gondolom a rendőr is kevesebb).
Szlovák barátnőm nem bírja felfogni ami történt. Van akinek új, hogy ilyen emberek is léteznek ebben a 2 milliós városban.
Reggel olvastam, amit írtál, megnéztem a híreket, borzasztó. És ez most közel volt, Bécs nincs messze.
Engem az bosszant a legjobban, hogy mindig védtelen emberek az áldozatok.
Ha olyan tökösek ezek az állatok, mint amilyennek képzelik magukat, miért nem fegyveres erőkkel konfrontálódnak?