Off topic: Csevegős, barátkozós Krémmániások :)

Díéjdzsel… jaa, szóval déháel, értem!:rofl:

3 Likes

:laughing:
Igen, valahogy így!

1 Likes

nekem cika. nem, nem szika, cika. mondhatni, megkeveredtem :see_no_evil:

2 Likes

A képen látható Purito tonerrel és nia szérummal sajnos nem sikerült barátságot kötni a nagyon érzékeny és rozival megáldott arcbőrömnek. A G&G-s niát fel se bontom, ha a 7%-os Purito nem tetszik neki, a10% még úgysem fog.:smirk:
Jelöltem, hogy meddig fogyott. Ha valakit érdekel, ingyen elvihető, postán tudom küldeni.
IMG_20201101_090446
IMG_20201101_091549

2 Likes

Szia!

Én vinném a Puritókat, de hadd fizessek értük legalább valamennyit!

1 Likes

Okés, a tiéd. :kissing_heart: Írok majd üzit.

1 Likes

Nagyon köszönöm.:kissing_heart::smiling_face_with_three_hearts:

2 Likes

Délután teszek fel még pár cuccot.

1 Likes

Ha másnak nem kell, akkor én meg lecsapnék a G&G-re. :slight_smile:
És én is szeretnék érte fizetni :slight_smile:

1 Likes

Írok majd délután. Komolyan gondoltam, hogy ajándékba adom.:kissing_heart:

1 Likes

Nagyon aranyos vagy, de kellemetlenül érezném magam. :slight_smile:

Sziasztok! Régóta olvasója vagyok a fórumnak - hiszen a témák nagyon érdekesek számomra- viszont inaktív résztvevőként kissé furcsának érezem néha a helyzetet, amikor egyes fórumtagokat szinte “ismerek”…:blush: Legalábbis a hozzászólások alapján már tudom, hogy kinek a bőrápolási rutinja hasonló az enyémhez, kinek van a legnagyobb ismerete a palettákról, vagy ki ismeri az összes külföldi rendelős oldalt, és a legjobb akciókat…:grinning:
Szóval a jövőben csatlakoznék hozzátok, annak ellenére, hogy nem vagyok nagy fórumozós típus. :blossom:

18 Likes

Hajrá, gyere csak, de a pénztárcád biztonságát nem tudjuk garantálni.:wink:

1 Likes

Sziaaa, üdv köztünk :slight_smile: Esetleg egy kis bemutatkozás? Mik a kedvenceid, milyen bőrtípusod van, milyen arcápolási és sminktermékeket használsz?

Írtam, megkaptad?

Igen, köszönöm, csak elvoltam futni.:slight_smile: Mindjárt leülök a gép elé és írok.

Aggódtam, hogy elszállt mint egy sóhaj.:grin:

1 Likes

Köszönöm a kedves fogadtatást! :blush: 41 éves vagyok, ennek megfelelően az anti-aging a fő vonal a bőrápolásomban, de ehhez társul egy kombinált (helyenként zsíros, de nagyon vízhiányos) bőr, ami sokszor megnehezíti a termékválasztást. A fényvédő-retinol-hámlasztó “szentháromság” köré építgetem a rutinom. Szeretem a Skinsmart vonalat, illetve patikai vonalon is több márkát - most éppen a Cerave az új kedvenc. Néhány koreai márka is nagyon bevált, mondhatni elég széles spektrumban mozgok, viszont amik szinte sosem váltak be azok a natúr kozmetikumok.
Mindennap sminkelek, ennek megfelelően jó sok sminkcuccom van, valószínűleg soha nem fogom elhasználni őket. Mindent kipróbálok, (kivéve a rúzs), túl sok sminkcuccot megveszek.Ezt muszáj bevallanom…:grin:

14 Likes

Üdv közöttünk! Itt jó helyen jársz☺️
Miért nem szereted a rúzst?

Alábbi termékek ingyen elvihetők, írj üzenetet, ha érdekel.
2 Catrice bronzer, egyszer használtam. Tarte mono, új. A Kiko sticket én is kaptam, kevés hiányzik belőle, 02-es árnyalat, ki sem próbáltam, én BB-s vagyok.

IMG_20201101_173457
IMG_20201101_173421
IMG_20201101_191203
IMG_20201017_121958

2 Likes