Off topic: Csevegős, barátkozós Krémmániások :)

@Vicus látom sok jó tippet kaptatok már. Ha szeretitek az édességeket akkor ajánlom a Gofrizzz gofrizót. Nem egy fogyókúrás hely :slight_smile:

1 Likes

Én az egri várat szerettem nagyon :). És az egri híres borok :D, mondjuk helyet nem tudok, de előttem ajánlottak már :slight_smile:.

1 Likes

Most látlak először smink nélkül. Így is szép vagy! :slight_smile:
Örülök, hogy javul a szemed :hugs:

Egyébként megnéztem az Élősködők filmet, tényleg nagyszerű film, mindenkinek ajánlanám megnézésre.

PST_STI-MKT-01

30028653_f9b442e5dde4f83532d54e4ed23a0b00_wm

Ha egyszer majd nyaralni megyek, szívesen magammal vinném

1 Likes

Nagyon cuki film :heart_eyes::heart_eyes:.
60230_1_large

Az egyik ismerősömnél láttam a Facebookon a kihívást.
Megállapítottam, hogy az évek során csak fiatalodtam. 10 éve inkább néztem ki 45-nek, mint most. :laughing::laughing::laughing:

Screenshot_20201015_201805

23 Likes

Azt a mindenit, hát valóban fiatalodtál az évek során, óriási a különbség! Csak így tovább ! 45 éves vagy? :slight_smile::open_mouth: Mert fotó alapján meg nem mondanám.
Pont szeptember végén osztottam meg 2 hasonló fotót Facebookomon egy ismerősöm kérésére, 21 és 31 éves koromról. Csak Titeket nem merlek sokkolni vele :grin: Én el is felejtettem már, hogy annyira durván néztem ki…

1 Likes

Aaaaaztamindenit!

1 Likes

Wow. Ez aztan latvanyos! :open_mouth:

1 Likes

Dög lettél, az már biztos! :slightly_smiling_face:

1 Likes

Csúcs jól nézel ki!

Láttam és nagyon tetszett a film.

1 Likes

A sütiemberke rejtélye :smiley: Szerintem ez valami csalafinta tréfa lehet ebben a Harry Potteres kávézóban Óbudán :smiley: a csomagolásán lévő név ide vitt el :smiley:
@Kokapu egyből te ugrottál be amikor megláttam ezt a kávézót :heart_eyes:

4 Likes

Igen, voltunk is már kétszer. Novemberre is van foglalásunk. :slight_smile:

3 Likes

De klassz! :star_struck: Akkor csak nekem volt csak újdonság, Te vérbeli varázsló vagy már :kissing_heart:

Benne vagyok néhány HP-s FB csoportban. :smiley:

1 Likes

Hihi igaz is :smiley: Jól is teszed, ott körbejárnak ezek a tuti infók :heart_eyes:

Igen, így voltam tavaly is a könyv 20 éves magyarországi megjelenésére szervezett kiadói rendezvényen. Nagyon szuper volt! :slight_smile: Amúgy lehet meg sem tudtam volna…

1 Likes

De klassz! Tök nagy élmény lehetett és még sok hasonló lelkes rajongóval is össze lehet barátkozni ilyen nagy eseményeken :blush: