@Vicus látom sok jó tippet kaptatok már. Ha szeretitek az édességeket akkor ajánlom a Gofrizzz gofrizót. Nem egy fogyókúrás hely
Én az egri várat szerettem nagyon :). És az egri híres borok :D, mondjuk helyet nem tudok, de előttem ajánlottak már .
Most látlak először smink nélkül. Így is szép vagy!
Örülök, hogy javul a szemed
Egyébként megnéztem az Élősködők filmet, tényleg nagyszerű film, mindenkinek ajánlanám megnézésre.
Ha egyszer majd nyaralni megyek, szívesen magammal vinném
Az egyik ismerősömnél láttam a Facebookon a kihívást.
Megállapítottam, hogy az évek során csak fiatalodtam. 10 éve inkább néztem ki 45-nek, mint most.
Azt a mindenit, hát valóban fiatalodtál az évek során, óriási a különbség! Csak így tovább ! 45 éves vagy? Mert fotó alapján meg nem mondanám.
Pont szeptember végén osztottam meg 2 hasonló fotót Facebookomon egy ismerősöm kérésére, 21 és 31 éves koromról. Csak Titeket nem merlek sokkolni vele Én el is felejtettem már, hogy annyira durván néztem ki…
Aaaaaztamindenit!
Wow. Ez aztan latvanyos!
Dög lettél, az már biztos!
Csúcs jól nézel ki!
Láttam és nagyon tetszett a film.
A sütiemberke rejtélye Szerintem ez valami csalafinta tréfa lehet ebben a Harry Potteres kávézóban Óbudán
a csomagolásán lévő név ide vitt el
@Kokapu egyből te ugrottál be amikor megláttam ezt a kávézót
Igen, voltunk is már kétszer. Novemberre is van foglalásunk.
De klassz! Akkor csak nekem volt csak újdonság, Te vérbeli varázsló vagy már
Benne vagyok néhány HP-s FB csoportban.
Hihi igaz is Jól is teszed, ott körbejárnak ezek a tuti infók
Igen, így voltam tavaly is a könyv 20 éves magyarországi megjelenésére szervezett kiadói rendezvényen. Nagyon szuper volt! Amúgy lehet meg sem tudtam volna…
De klassz! Tök nagy élmény lehetett és még sok hasonló lelkes rajongóval is össze lehet barátkozni ilyen nagy eseményeken