Ó, az ETR! tényleg nem tegnap használtuk utoljára
nekem ott “béna” nevem volt, a neptun kód egy fokkal érdekesebbnek tűnt, meg hát későbbiek azok a regisztrációim ahol a neptun kódom használom.
Érdekes, hogy ezek a kódok ugyanúgy bevésődtek, mint más nagyon fontos dátumok az életünkből. Én is emlékszem a Neptun kódomra a BME-ről…
De a korábbi diplomáimat ahonnan szereztem, na azok már nincsenek meg, még az is lehet, hogy azok kevésbé voltak fontosak.
Érdekelnek titeket az alábbi paletták, sminkek?
Essence Sydney paletta
Essence witch paletta
Essence arcpaletta (highlighter)
Essence this is me rúzs 06-os szín
Helyzetjelentés: vége a szemüveg nélküli képeknek, végre nincs rajta a press-on prizma, amivel kb képtelenség volt normális fotót készíteni. Ez egy teljesen smink nélküli kép, mert még nem lehet. A szemem még piros, de már nem annyira, viszont egyre jobban látok!
A vicces, hogy egy hete szinte semmit sem használok az arcomra, csak vizes törülközővel áttörlöm, és tök jó állapotban van.
@Kokapu, most nekem is bejött, hogy nem használtam semmi kozmetikumot az arcomra, pár napig. A pattanásaim szépen begyógyultak, kezdenek eltűnni. Nagyon hisztis arcom van, mostanában semmi nem jó neki :/. Egyébként nagyon szép vagy, örülök hogy javul a szemed :). Minden rendben lesz :)). Ja és szép ez a szemüveg, jól fog látszódni a smink
Szuper, hogy így javulsz!
Régen egy kolléganőmmel azon filóztunk, hogy vajon ha sosem kennénk semmit a képünkre és egy másik dimenzióban meg mindenféle finomságot tennénk rá, akkor vajon lenne-e különbség a 2 bőrünk között Nem akarok arra gondolni, hogy nem lenne különbség
Nekem régen elég tré volt a bőröm, szóval biztosan számít.
Inkább szerintem már van annyi tartalék a bőrömben, hogy ez az egy hét már nem kottyan meg.
Nagyon csinos vagy jól áll a szemüveg is! Jó olvasni, hogy javul a helyzeted
Nekem ma nőtt egy az állkapcsomra, kinyomhatatlan fájó dudor Szerintem ma én se teszek fel semmit az arcomra…
Olyan baba arcod van!
Nagyon szép vagy, és gyönyörű a bőröd.
Jövő héten Egerbe utazunk valószínűleg és mivel úgy emlékszem, hogy innen is sokan szeretik ezt a várost, tudnátok ajánlani kihagyhatatlan helyeket? A “kötelező” nevezetességeket már felvettem a listára
Nem tudom szeretitek-e a bort, vagy terveztek-e a Szépasszonyvölgybe is menni esetleg, ha igen, akkor a Juhász pincészetet, Kiss Krisztina pincészetét és a Hagymási pincészetet tudom ajánlani.
Van egy szuper reggelizőhely is, a Manooka kávézó, én imádom.
Illetve látnivaló témában az Érsekkertet tudom ajánlani, illetve a Város a város alatt-ot
Hagymásira még egy szavazat!
Az Édeskettes, vagy az Édes galambom borok nagyon finomak!
Nekem nagyon tetszett a főiskola kiállítása, és a könyvtár.
Persze, hogy tervezünk a Szépasszonyvölgybe menni, szuper helynek tűnik, köszi a tippeket lányok Manooka kávézóról pedig természetesen a te neved jutott eszembe elsőre @macooka
Óó igen, az Édes galambom!
Idén fedeztük fel őket, végigkóstoltam az egész fehér bor kínálatot, és hoztam haza vagy 4-5 üveggel onnan
Igen, nekem is azért volt könnyű megjegyezni, mert majdnem az én nicknevem, haha
18-án lesz a régiségvásár, ha akkor ott lesztek, érdemes kimenni rá.