Off topic: Csevegős, barátkozós Krémmániások :)

Ó, az ETR! :smiley: tényleg nem tegnap használtuk utoljára :slight_smile: nekem ott “béna” nevem volt, a neptun kód egy fokkal érdekesebbnek tűnt, meg hát későbbiek azok a regisztrációim ahol a neptun kódom használom.

2 Likes

Érdekes, hogy ezek a kódok ugyanúgy bevésődtek, mint más nagyon fontos dátumok az életünkből. Én is emlékszem a Neptun kódomra a BME-ről…
De a korábbi diplomáimat ahonnan szereztem, na azok már nincsenek meg, még az is lehet, hogy azok kevésbé voltak fontosak.

4 Likes

Érdekelnek titeket az alábbi paletták, sminkek?

Essence Sydney paletta
Essence witch paletta
Essence arcpaletta (highlighter)
Essence this is me rúzs 06-os szín

Helyzetjelentés: vége a szemüveg nélküli képeknek, végre nincs rajta a press-on prizma, amivel kb képtelenség volt normális fotót készíteni. Ez egy teljesen smink nélküli kép, mert még nem lehet. A szemem még piros, de már nem annyira, viszont egyre jobban látok! :blush:
A vicces, hogy egy hete szinte semmit sem használok az arcomra, csak vizes törülközővel áttörlöm, és tök jó állapotban van.

IMG_20201007_154423

22 Likes

@Kokapu, most nekem is bejött, hogy nem használtam semmi kozmetikumot az arcomra, pár napig. A pattanásaim szépen begyógyultak, kezdenek eltűnni. Nagyon hisztis arcom van, mostanában semmi nem jó neki :/. Egyébként nagyon szép vagy, örülök hogy javul a szemed :). Minden rendben lesz :)). Ja és szép ez a szemüveg, jól fog látszódni a smink :slight_smile:

1 Likes

Szuper, hogy így javulsz! :+1:
Régen egy kolléganőmmel azon filóztunk, hogy vajon ha sosem kennénk semmit a képünkre és egy másik dimenzióban meg mindenféle finomságot tennénk rá, akkor vajon lenne-e különbség a 2 bőrünk között :thinking: Nem akarok arra gondolni, hogy nem lenne különbség :sweat_smile:

3 Likes

Nekem régen elég tré volt a bőröm, szóval biztosan számít.
Inkább szerintem már van annyi tartalék a bőrömben, hogy ez az egy hét már nem kottyan meg.

2 Likes

Nagyon csinos vagy jól áll a szemüveg is! :heart: Jó olvasni, hogy javul a helyzeted :heart:

2 Likes

Nekem ma nőtt egy az állkapcsomra, kinyomhatatlan fájó dudor :frowning: Szerintem ma én se teszek fel semmit az arcomra…

1 Likes

Olyan baba arcod van! :blush:

1 Likes

Nagyon szép vagy, és gyönyörű a bőröd. :blush:

1 Likes

Jövő héten Egerbe utazunk valószínűleg és mivel úgy emlékszem, hogy innen is sokan szeretik ezt a várost, tudnátok ajánlani kihagyhatatlan helyeket? :slight_smile: A “kötelező” nevezetességeket már felvettem a listára :smiley:

2 Likes

Nem tudom szeretitek-e a bort, vagy terveztek-e a Szépasszonyvölgybe is menni esetleg, ha igen, akkor a Juhász pincészetet, Kiss Krisztina pincészetét és a Hagymási pincészetet tudom ajánlani.
Van egy szuper reggelizőhely is, a Manooka kávézó, én imádom.
Illetve látnivaló témában az Érsekkertet tudom ajánlani, illetve a Város a város alatt-ot :blush:

2 Likes

Hagymásira még egy szavazat!
Az Édeskettes, vagy az Édes galambom borok nagyon finomak!

2 Likes

Nekem nagyon tetszett a főiskola kiállítása, és a könyvtár.

1 Likes

Persze, hogy tervezünk a Szépasszonyvölgybe menni, szuper helynek tűnik, köszi a tippeket lányok :heart_eyes: Manooka kávézóról pedig természetesen a te neved jutott eszembe elsőre @macooka :laughing:

1 Likes

Óó igen, az Édes galambom!
Idén fedeztük fel őket, végigkóstoltam az egész fehér bor kínálatot, és hoztam haza vagy 4-5 üveggel onnan :smiley:

1 Likes

Igen, nekem is azért volt könnyű megjegyezni, mert majdnem az én nicknevem, haha :smiley:

1 Likes

Ó nekem is @macooka te jutottál eszembe erről a névről :D.

1 Likes

18-án lesz a régiségvásár, ha akkor ott lesztek, érdemes kimenni rá.

http://www.regisegvasareger.hu/

2 Likes