Én meg mindig azt hittem, hogy a hercegnő a Shrekből, de most megnéztem, ő nem is Fiorentina, hanem Fiona.
Engem két dolog jellemzett külsőleg, göndör és gömbölyded voltam, azóta az utóbbi már egyre kevésbé igaz szerencsére
Sajnálom, hogy csalódnod kellett, de legalább volt valaki, aki egy rövid ideig hercegnőnek gondolt
Az enyém random, ezer éves. Nincs mögötte semmi, valami jól hangzó, totál nem visszakövethető emailcímet kerestem anno, aztán ez lett mindenhol a felhasználónevem.
Nekem meg egy egzotikus madár jutott eszembe mindig a nevedről. Kokapu, olyan, mint egy kakadu, jégmadár és papagáj keresztezése. Szép és színes, mint Te és a “festményeid”
Hogy vagy? Jól ment a szemműtét? Ha szabad itt kérdezni.
Huhh, hát a csoda tudja. Valamennyit közeledtek egymás mellé a képek, de még nem az igazi. Orvosi utasításra filmet kell néznem, ez segít rajta.
A szemem konkrétan vérben forog, de hát műtét volt…
Nekem a te magyarazatodon akadt meg a szemem… ezek szerint nagy, gyonyoru keksegre torekszel. Tetszik ez nekem.
Nahát, filmet? De fura! Azt gondoltam, hogy fekvés, sötétben meg ilyen korlátozásokkal jár.
Remélem később még javul a dolog. Zökkenőmentes gyógyulást!
Hát, most hogy mondod, úgy valahogy
Az a lézeres látásjavító műtéteknél van.
Jaaaa…
Jaj de cuki ez a madárka
Pedig én mindig ékezet nélkül olvasom a nevedet és valamiért a kakadu jut róla eszembe, főleg mikor papagáj színekről beszélgettek
Örülök, hogy jól vagy a műtét után.k
Szerk. @umpalumpa most olvasom te is a madaras logikát követted
Én Éva vagyok, de ebben a formában nem szeretem a nevemet, viszont a Vicus becézését igen, főleg mert általában kedveskedve szólítanak így
Az nagyon durván jó ár érte. Pont ezt kaptam meg tavaly ilyenkor ajándékba férjemtől, persze teljes áron rendeltük meg. Ha nem lenne meg, most tuti lecsapnék rá
Igen, 1 nagy palettám van, majdnem annyi volt, mint itt az egész doboz. A kicsi utazóméretről elfeledkeztem, akkor 2 palettám van. De ezt a márkát korábban nem is láttam ott.
Nekem is hasonló módon alakult ki a nevem. Olyat nem szerettem volna, ami alapján könnyen beazonosítható vagyok. A konkrét névhez egy kis inspirációt kaptam egy finnországi cserediáktól. Az ő nickneve volt salla.
Az én nevem az ETR algoritmus dobta ki, az sem most volt. Azóta ez maradt e-mail cím és sok helyen nicknév tekintetében is. Volt egy másik is, amit Hoxán használtam, de lejöttem az oldalról már ezer éve.