Off topic: Csevegős, barátkozós Krémmániások :)

Én meg mindig azt hittem, hogy a hercegnő a Shrekből, de most megnéztem, ő nem is Fiorentina, hanem Fiona.:smile:

4 Likes

Engem két dolog jellemzett külsőleg, göndör és gömbölyded voltam, azóta az utóbbi már egyre kevésbé igaz szerencsére :sweat_smile:

7 Likes

Sajnálom, hogy csalódnod kellett, de legalább volt valaki, aki egy rövid ideig hercegnőnek gondolt :stuck_out_tongue_winking_eye:

5 Likes

Az enyém random, ezer éves. Nincs mögötte semmi, valami jól hangzó, totál nem visszakövethető emailcímet kerestem anno, aztán ez lett mindenhol a felhasználónevem.

8 Likes

Nekem meg egy egzotikus madár jutott eszembe mindig a nevedről. Kokapu, olyan, mint egy kakadu, jégmadár és papagáj keresztezése. Szép és színes, mint Te és a “festményeid” :grin:

Hogy vagy? Jól ment a szemműtét? Ha szabad itt kérdezni.

2 Likes

És valóban van egy hasonló nevű madár :blush:
https://hu.wikipedia.org/wiki/Kakap%C3%B3

2 Likes

Huhh, hát a csoda tudja. Valamennyit közeledtek egymás mellé a képek, de még nem az igazi. Orvosi utasításra filmet kell néznem, ez segít rajta.
A szemem konkrétan vérben forog, de hát műtét volt…

5 Likes
1 Likes

Nekem a te magyarazatodon akadt meg a szemem… ezek szerint nagy, gyonyoru keksegre torekszel. :smiley: Tetszik ez nekem.

3 Likes

Nahát, filmet? De fura! Azt gondoltam, hogy fekvés, sötétben meg ilyen korlátozásokkal jár.
Remélem később még javul a dolog. Zökkenőmentes gyógyulást!
nyussz

7 Likes

Hát, most hogy mondod, úgy valahogy :rofl:

1 Likes

Az a lézeres látásjavító műtéteknél van. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Jaaaa… :sweat_smile:

Jaj de cuki ez a madárka :star_struck:

1 Likes

Pedig én mindig ékezet nélkül olvasom a nevedet és valamiért a kakadu jut róla eszembe, főleg mikor papagáj színekről beszélgettek :joy:
Örülök, hogy jól vagy a műtét után.k

Szerk. @umpalumpa most olvasom te is a madaras logikát követted :grinning:

3 Likes

Én Éva vagyok, de ebben a formában nem szeretem a nevemet, viszont a Vicus becézését igen, főleg mert általában kedveskedve szólítanak így :slightly_smiling_face:

4 Likes

Az nagyon durván jó ár érte. Pont ezt kaptam meg tavaly ilyenkor ajándékba férjemtől, persze teljes áron rendeltük meg. :grin: Ha nem lenne meg, most tuti lecsapnék rá :slightly_smiling_face:

1 Likes

Igen, 1 nagy palettám van, majdnem annyi volt, mint itt az egész doboz. A kicsi utazóméretről elfeledkeztem, akkor 2 palettám van. De ezt a márkát korábban nem is láttam ott.

2 Likes

Nekem is hasonló módon alakult ki a nevem. Olyat nem szerettem volna, ami alapján könnyen beazonosítható vagyok. A konkrét névhez egy kis inspirációt kaptam egy finnországi cserediáktól. Az ő nickneve volt salla.

5 Likes

Az én nevem az ETR algoritmus dobta ki, az sem most volt.:smiley: Azóta ez maradt e-mail cím és sok helyen nicknév tekintetében is. Volt egy másik is, amit Hoxán használtam, de lejöttem az oldalról már ezer éve.

5 Likes