Off topic: Csevegős, barátkozós Krémmániások :)

A keresztnevem visszafelé.:slight_smile:

7 Likes

Bocsi, hogy nevetek ezen :joy::joy::joy:
Van speckó ország ott amit a legjobban szeretsz?

2 Likes

Először a Bipának írtam. Mivel a kapcsolatfelvételi laphoz nem lehet képet csatolni 3 képet feltöltöttem direkt a netre és elküldtem a 3 linket is. Jött levél a Bipa ügyfélszolgálatától, hogy küldjek képet… . A levelet se olvasták el rendesen, pedig nem volt hosszú. Ezek alapján megint nem várok tőlük semmilyen értelmes dolgot. A webshopuk gáz. Idáig a hiányzó termékek miatt írtam, most emiatt. Egyszerűen nem szabad onnan rendelni semmit.
Az üzleteiket nagyon szeretem, de online nem teljesítenek jól sajnos.

1 Likes

Egy másik oldalon is ez a nevem, nem akartam nagyon változtatni.

5 Likes

Amikor regisztráltam már elég sok név foglalt volt (amikkel én próbálkoztam), aztán csak úgy eszembe jutott a puszedli, amit amúgy is szeretek. :slightly_smiling_face: A 83 pedig az évjáratom. :grinning:

6 Likes

Nem vagyok jó becenevekben, illetve amit kitaláltam, már foglalt volt. Aztán mivel barna a hajam, így gondoltam miért ne. Hát így alakult :slight_smile:

6 Likes

Ó, én eddig azt hittem Kokapu :confused: :D, gyönyörű hely :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:. Most már értem @Alsace miért hív Kőkapunak :D.

2 Likes

Én meg már azt hittem valami titkos kód :D.

Melinda? :).

1 Likes

Áhh, semmi titok, csak a fantáziátlanság! :joy:
A felhasználónevekkel az internettel való megismerkedésem óta hadilábon állok, így maradtam annál amit a neptun-algoritmus dobott :smiley:

4 Likes

@blessed: Semmi gond, én is csak röhög rajta azóta…
Thaiföld az abszolút kedvenc - bár az emberek mentalitása alapján nem biztos, hogy ezt meg is érdemlik - de egyszer voltunk egy Dél-Korea körúton, azóta is visszavágyom és még Japán lenne az álomnyaralás! Erre most egy ideig kétlem, hogy sor kerül :sob:
Kínát a férjem nagyon szereti, én még csak Pekingben jártam, az felért egy büntetéssel, de vidéken sok szépség van, aminek örülnék, ha látnám. Ez a harbini jégszobros móka vonzana nagyon meg Guilin.
Addig is marad a Jegenye utca :smiley:

4 Likes

Dél-Koreához és Japánhoz volt szerencsém, ezek alapján megértem a rajongásod. :slight_smile: Kínában viszont csak a Nagy Falat nézném meg.

Akkor ilyesmi név kellene neked: japandreamer, seoulsister, matchatea :smiley::smiley:

7 Likes

Vagy asia(N)lover helyett asialover :wink:

6 Likes

Imádom Egyiptomot, mindig is érdekelt az ókori világ, a története, kultúrája. Így lettem Anheszenamon, aki egyébként Tutanhamon felesége volt.

11 Likes

Ha már nicknév, az enyém is kicsit random, mert minden amit szerettem volna már foglalt volt, pont az Anheszenamon és ezek átíratai is, vagy más egyiptomi nevek :rofl:
Muris volt így összeismerkedni Anheszenamonnal :smiling_face_with_three_hearts: (én is imádom egyiptomot főleg a 18. dinasztiát :slight_smile: )

Az enyém pedig az egyik kedvenc boromról jött, ugyanis imádom az elzászi gewürztraminer szőlőből készül bort. Elég iszákos nicknév, ha így nézzük, de ettől függetlenül már csak a kimondottan specifikus borkedvencem miatt is szívesen elutaznék Elzászba (Alsace)
Nagyon sok jó emlék is kapcsolódik ezen borhoz és még senki se futott ezen a néven :rofl:
Fun fact, Fraganticán is ezen a néven futok, mert szintén kb ez volt szabad amikor változtatni akartam nevet ugyanis ott meg googleaccounttal regiztem azt hittem utólag is tudok változtatni, de nem, az adminnak kell írni emiatt azért inkább nem az anyakönyvezett nevemmel futnék ott se :rofl:

10 Likes

Ajj annyira csodás neveitek vannak :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts:. Az enyém azért Szandika mert mindenki aki szeret így hív, párom is. Annyira sok szeretettel tudják mondani, hogy ez lett a kedvenc becenevem, körülbelül mindenhol ezt használom nicknévként is :D.

7 Likes

@dunaimano, a tiétekre is nagyon kiváncsi vagyok :smiling_face_with_three_hearts:., @BlackXentric, @Melodee, @Amadea

Tök imádom azt a filmet amúgy! :star_struck: Az Umpalumpák bölcs és vicces vendégmunkások :smiley:

4 Likes

A fekete a kedvenc színem és kissé különc vagyok. Ennyi :smiley:

8 Likes

Olasz focicsapat:) Éppen egy róluk szóló hír címét olvastam, amikor regisztráltam.

7 Likes