A Soul Blooming és a Dreamy a két legjobb Nabla paletta, bármelyik nagy márkával felveszik a versenyt…
Igen, én is sírtam kicsit amikor megláttam, most a nyáron vettem meg mindkettőt május-júniusban
A Soul Blooming abszolút akedvencem, a Dreamyben az a sötétlila elég undok, nem tudom, hogy lehetne szépen használni. Glitter primer, vizes ecsetem ujj is megvolt, de nagyon darabos így is
Ez tényleg nagyon jó ajánlat. Anno külön vettem meg a Dreamy-t, a(z) SB nincs meg a márkától.
Most győzködöm magam, hogy nem is kell, mert úton van így is 4 () paletta…
(Nem kell, nem kell, nem kelllll )
Ti is nézitek?
@Alsace, Te jutottál eszembe.
Ezt láttad? Lisa Eldridge rúzs
Hátha érdekes lehet. Sajnos nekem nem jó a foxi, pedig olyan gyönyörűűűű(ek)!
Óóó te kis galárd az én Lisa rúzsom elvileg jövő héten érkezik a barátnőmmel együtt
A Love of my life ami innen nincs meg, de az annyira nem mozgatott meg sosem, így biztonságban vagyok
De köszönöm, hogy gondoltál rám
Majd muti meg a szerzeményed.
Hát mennyi Lisa rúzsod van?
Még a végén meg kell mutatnod a gyűjteményed…
Javarészüket már láttad Rainbow spill, skyscraper rose és egy nude a velvet muse, illetve a velvet ribbon van meg
Csak foxival postázza?
Egytől egyig csodás színek.
A hirdetésben foxit írt, de nem kérdeztem rá a sima postára. Most nem érzek késztetést a vásárlására, ráér később is.
Elvagyok az új szerzeményekkel, és még jön is pár…
Nekem van egy kis spricnim, azzal szoktam áztatások között a táptalajt megnedvesíteni. Kolléganőm ajánlotta a vitaflora virágzásindító tápoldatát, ő esküszik rá. A “föld”, amit vettél, az a fenyőkérges meg arra lesz jó, hogy majd jó sokára újratöltsd a cserepet, ha már összeszottyad a mostani. Ja, a léggyökereit nehogy levágd, egyszer találkoztam olyan növénnyel, amit teljesen lenyírt a gazdája, hogy az csúnya… Ki is purcant szegény… Mármint az orchidea.
Igen, ezt olvastam, hogy nem kell levágni a gyökereit.
Köszi a tanácsokat!
Pont most el kell mennem kis időre, remélem, sok időt töltesz ott.
Köszi, hogy gondolsz ránk.
Jó cuccok, de nem kísértett meg egyik sem.
Nálunk is nyithatnának üzletet, a sok százforintos helyett.
Vannak jó dolgok, de a felét felnyitották, negyedét kilopták, a maradék ép dolgot hamar elkapkodják.
Sziasztok!
Kutatómunkámhoz szeretném a segítségeteket kérni
Ha lenne pár percetek (max. 5 perc), kérlek töltsétek ki az alábbi kérdőívet! Előre is köszi
Kitöltve. De: miért jelenik meg benne az Ilcsi??
Kitöltöttem én is, de én meg azt nem értem, mi köze a társadalmi felelősségvállalásnak ahhoz, hogy bio-e egy kozmetikum? Úgy értem, számomra hullára irreleváns, hogy bio-e vagy sem, attól még vállalhat felelősséget
Nem éreztem a koncepciót a kérdéssorban…
Azért csak natúrkozmetikumokról szól, mert az Ilcsinél írom a szakdolgozatot, ezért is jelenik meg az Ilcsi benne.
Köszönöm, hogy kitöltöttétek.