Off topic: Csevegős, barátkozós Krémmániások :)

A Soul Blooming és a Dreamy a két legjobb Nabla paletta, bármelyik nagy márkával felveszik a versenyt… :slightly_smiling_face:

9 Likes

Igen, én is sírtam kicsit amikor megláttam, most a nyáron vettem meg mindkettőt május-júniusban :upside_down_face::sob:

1 Likes

A Soul Blooming abszolút akedvencem, a Dreamyben az a sötétlila elég undok, nem tudom, hogy lehetne szépen használni. Glitter primer, vizes ecsetem ujj is megvolt, de nagyon darabos így is :frowning:

1 Likes

Ez tényleg nagyon jó ajánlat. :blush: Anno külön vettem meg a Dreamy-t, a(z) SB nincs meg a márkától.
Most győzködöm magam, hogy nem is kell, mert úton van így is 4 (:scream:) paletta… :smiley:
(Nem kell, nem kell, nem kelllll :see_no_evil:)

3 Likes

Ti is nézitek?

https://www.origo.hu/teve/20200816-megvan-az-uj-lady-di-diana-walesi-hercegne-tv.html?utm_source=hirkereso

@Alsace, Te jutottál eszembe. :innocent:

Ezt láttad? Lisa Eldridge rúzs

Hátha érdekes lehet. :blush: Sajnos nekem nem jó a foxi, pedig olyan gyönyörűűűű(ek)!

1 Likes

Óóó te kis galárd :smiley: az én Lisa rúzsom elvileg jövő héten érkezik a barátnőmmel együtt :heart_eyes: A Love of my life ami innen nincs meg, de az annyira nem mozgatott meg sosem, így biztonságban vagyok :smiley: De köszönöm, hogy gondoltál rám :kissing_heart:

1 Likes

Majd muti meg a szerzeményed. :pleading_face:
Hát mennyi Lisa rúzsod van? :crazy_face:

Még a végén meg kell mutatnod a gyűjteményed… :face_with_hand_over_mouth:

Javarészüket már láttad :wink: Rainbow spill, skyscraper rose és egy nude a velvet muse, illetve a velvet ribbon van meg :relaxed:
Csak foxival postázza?

1 Likes

:drooling_face: Egytől egyig csodás színek. :blush:

A hirdetésben foxit írt, de nem kérdeztem rá a sima postára. Most nem érzek késztetést a vásárlására, ráér később is. :wink:
Elvagyok az új szerzeményekkel, és még jön is pár… :face_with_hand_over_mouth:

1 Likes

Nekem van egy kis spricnim, azzal szoktam áztatások között a táptalajt megnedvesíteni. Kolléganőm ajánlotta a vitaflora virágzásindító tápoldatát, ő esküszik rá. A “föld”, amit vettél, az a fenyőkérges meg arra lesz jó, hogy majd jó sokára újratöltsd a cserepet, ha már összeszottyad a mostani. Ja, a léggyökereit nehogy levágd, egyszer találkoztam olyan növénnyel, amit teljesen lenyírt a gazdája, hogy az csúnya… Ki is purcant szegény… :laughing: Mármint az orchidea.

3 Likes

Igen, ezt olvastam, hogy nem kell levágni a gyökereit. :smiley:
Köszi a tanácsokat!

1 Likes

Pont most el kell mennem kis időre, remélem, sok időt töltesz ott.:grin:

Köszi, hogy gondolsz ránk.:blush:
Jó cuccok, de nem kísértett meg egyik sem.:kissing_heart:

Nálunk is nyithatnának üzletet, a sok százforintos helyett.

Vannak jó dolgok, de a felét felnyitották, negyedét kilopták, a maradék ép dolgot hamar elkapkodják.

1 Likes

Sziasztok!

Kutatómunkámhoz szeretném a segítségeteket kérni :slight_smile:
Ha lenne pár percetek (max. 5 perc), kérlek töltsétek ki az alábbi kérdőívet! Előre is köszi :slight_smile:

Kitöltve. De: miért jelenik meg benne az Ilcsi??

Kitöltöttem én is, de én meg azt nem értem, mi köze a társadalmi felelősségvállalásnak ahhoz, hogy bio-e egy kozmetikum? Úgy értem, számomra hullára irreleváns, hogy bio-e vagy sem, attól még vállalhat felelősséget :upside_down_face:
Nem éreztem a koncepciót a kérdéssorban…

1 Likes

Azért csak natúrkozmetikumokról szól, mert az Ilcsinél írom a szakdolgozatot, ezért is jelenik meg az Ilcsi benne.
Köszönöm, hogy kitöltöttétek.

1 Likes