Off topic: Csevegős, barátkozós Krémmániások :)

Nagyon szép ajándékokkal leptek meg. :blush: Munkahelyeden is milyen figyelmesek. :blush:

Használd őket egészséggel még nagyon sokáig! :blush:

2 Likes

A munkahelyemre tényleg egy szavam se lehet most. Hagyomány, hogy aki kerek évfordulós, az tárgyat, vagy vásárlási utalványt kap ajándékba. Rendesek voltak, mert még azt is megkérdezték tőlem, hogy hova kérem. Így meg tudtam venni a Lancome La Nuit Tresor parfit, nem is kellett sokat hozzátennem.

6 Likes

@dunaimano , @Alsace : Olyan aranyosak vagytok, tényleg! Egyrészt ilyenkor mindig zavarba jövök, mert túlzásnak érzem, másrészről pedig igen jól is esik, hogy így gondoljátok! Nagyon szépen köszönöm!!! :smiling_face_with_three_hearts:

3 Likes

De jó hagyomány, ez tetszik! :slight_smile: Kár, hogy nálunk nincs ilyen, én is kaptam volna akkor… :crazy_face: :blush: :blush:
Tényleg figyelmesek voltak, jó is az ilyen munkahelyi légkör. :blush:

4 Likes

Tavaly nagyon sokat segítettetek a gyulai kirándulásunkkal kapcsolatban, hogy mit érdemes felkeresni. Már egy másik topikban felmerült ugyanez a téma Lillafüredről, és erről jutott eszembe: Jövő hétvégén tervezzük Tatát és Esztergomot megnézni. Úgy emlékszem, itt is van talán olyan fórumtag, aki ott ismerős, és már beszéltünk is róla. Ha ellátnátok minden jótanáccsal, nagyon hálás lennék! :slight_smile:

3 Likes

@dunaimano, én párom miatt Esztergomi vagyok, a Bazilikát, Szent Tamás templomot, Dunakanyart érdemes megnézni, akár hajókázni is érdemes, Esztergomi várat is érdemes megnézni :). Aquafürdő, palatinus tó Esztergom kertvárosban. Széchenyi tér :).

1 Likes

Jaj, mi imádjuk Tatát, nagyon hangulatos! A Fényes Tanösvényre látogassatok el, lenyűgöző a láperdő, és az Angolkert is, meg persze az Öreg-tó, és milyen jókat lehet futni és biciklizni… nem viccelek, Tatán mindenki fut. És a kacsák, oh!
A vendéglátóhelyeken nagyon szívélyesek, nekem a Pikante étterem volt a kedvencem, de a Várkanyar is nagyon jó.
Esztergommal nem tudtunk együtt rezonálni, de Visegrád a csodás termálfürdőjével egy kőhajtásnyira van, érdemes átruccanni.

2 Likes

Jelen! Tata a szívem csücske. @Amadea nagyjából mindent elmondott. Az Öreg-tó és a Cseke mindenképpen nagyon ajánlott, az Angolkert csodálatos, csak éppen a műromok körül a patak teljesen száraz. Ez nem von le a szépségéből, de akkor is. A tanösvény is szépséges, azt is ajánlom. A Kálvária-dombra is érdemes ellátogatnotok, ha éppen nyitva van a kilátó, akkor oda felmászva csodálatos a kilátás a környékre.
Éttermekben nem vagyok túl jó, ez a fajta gasztronómia nem az én világom, de kávézóból mindenképp tudom ajánlani a Puritánt, és a Balance Cafe-t, vagy épp nyitva van, akkor az Ébresztőt. A Korzóban elég jó hamburgerek vannak, valamint a fagyijuk is finom (van most már mindenmentes is, és elég szórakoztató saját magadnak összeállítani az egészet).

1 Likes

@dunaimano Én Esztergomban a Mediterranoe-ban voltam többször is, nagyon imádom mert szerintem érdekes ételeket készítenek. Viszont ne válasszátok, ha igazán jól szeretnétek lakni, mert az adagok elég kicsik (bár mindig jól laktunk, mikor ott voltunk, nem tudom hogy csinálják :D.)

1 Likes

Ez az étterem hihetetlen jól néz ki a boralagúttal:
https://www.google.com/search?q=esztergom+étterem&oq=eszterg&aqs=chrome.0.69i59l2j69i57j69i60l2.2578j0j4&client=ms-android-xiaomi-rev2&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#trex=m_t:lcl_akp,rc_f:rln,rc_ludocids:18156934286417081331,ru_lqi:ChJlc3p0ZXJnb20gw6l0dGVyZW1aHgoIw6l0dGVyZW0iEmVzenRlcmdvbSDDqXR0ZXJlbQ,ru_phdesc:ggQg36Ak8NA,trex_id:FlHp5b

2 Likes

Megnéztem a notinos értékeléseket az egyik kedvenc parfümömnél.
Nos, nem fogok onnan parfümöt rendelni. Túl sokan írják, hogy nem eredeti.
Screenshot_20200815-115004

Ma végre rendet raktam a fürdőszobai szekrényemben, fiókomban. (+szobai kisszekrények) Már több reggel szentségeltem, mert nem találtam valamit. Az első kép szégyen, a második mondjuk hogy munkaközi kép, próba. Ami reggel kell, az a fiókba került. Az a tervem, hogy dobozban kiveszem, aztán használat után mehet vissza. Meglátjuk, hogy működik.:smile:
IMG_20200815_171031

16 Likes

Szépen megcsináltad, a dobozos kiemelgetés jó ötlet, gyorsan kikapod, aztán zsupsz vissza.:slight_smile:

1 Likes

Nagyon szép lett - egy igazi rendrakás mánikusként mondom, mindig használat alatt derül ki, ha valamit máshová kell szervezni. Puding próbája az evés! Majd mesélj, mennyire válik be!

1 Likes

Folytatom a pakolást, van pár cucc, amit nem is használtam. Ezt pl. rendelés mellé kaptam, lakkokat vettem, de bontatlan. Egyedül a bronzert próbáltam, de nem a színem. Ajándékba adom, ha kell valakinek, egyben az egész, postát állom. Az kapja aki elsőként jelentkezik.
IMG_20200815_170418

6 Likes

Huh ezek de jól néznek ki :smiley:
Nekem megvan a Lightning highlighter kicsiben és imádtam :slight_smile: Az a Revolution pro cucc az micsoa? :slight_smile:

Szájfény.
Ha kéred, neked le is szállítom, nem messze lakunk egymástól.:blush:

Köszönöm szépen, aranyos vagy :slight_smile: :relaxed: Még gondolkozom rajta, ha nem kéri senki más a csomagot pár napon belül, akkor kapok az alkalmon. :slight_smile: De biztos van olyan, akinek nagyobb szüksége van rá, mint nekem, borzalmasan sok cuccom van :smiley:
Amúgy most már felcsigáztál merre laksz :smiley:

A te városod nevének első fele.

Áh, na akkor tényleg nem vagy messze, de szuper :relaxed: :heart_eyes:

1 Likes