Off topic: Csevegős, barátkozós Krémmániások :)

Sorry! Már eljöttem.

Bocsánat, gondolhattam volna, ha ránézek a bejegyzésed időpontjára:) Nagyon rendes Tőled, hogy gondolsz másokra is! Köszönjük! :raising_hand_woman:

Drága @anon27689852 nagyon boldog születésnapot kívánok!

viragcsokor-egerviragkuldes

1 Likes

Csatlakozom én is @Kokapu jókívánságához :slight_smile:

@anon27689852 Boldog születésnapot kívánok :birthday: :partying_face: :gift_heart:

1 Likes

@anon27689852, nagyon boldog születésnapot kívánok neked! :slight_smile:

1 Likes

Én is csatlakozom.:blush:

Nagyon boldog születésnapot kívánok, @anon27689852
:partying_face::birthday::gift::bouquet:

1 Likes

Nagyon boldog születésnapot kívánok @anon27689852 ! :slightly_smiling_face::bouquet:

1 Likes

Boldog Születésnapot kívánok @anon27689852 :birthday: :gift: :relaxed:

1 Likes

Boldog születésnapot Kamea! :nail_care: :lipstick: :paintbrush: :package: :cupcake:

1 Likes

Nagyon Boldog Születésnapot @anon27689852 :slight_smile: Remélem sok szépséget kapsz :wink:

1 Likes

@anon27689852 Isten éltessen!

1 Likes

Boldog, krémekben és egyéb örömökben gazfag szülinapot @anon27689852!

1 Likes

@anon27689852 nagyon boldog szülinapot kívánok én is! :slight_smile::heart::tada:

1 Likes

Isten éltessen sokáig, kedves @anon27689852 ! :nail_care: :lipstick: :credit_card: :moneybag: Legyen kozmetikumokban gazdag további életed!

2 Likes

Nagyon drágák vagytok Kislányok!!! :heart: Köszönöm szépen Mindnyájatoknak a sok jókívánságot! :smiling_face_with_three_hearts:
Hát igen, eljött ez a nap is. “2 percre nem figyeltem és (40 helyett) 50 lettem”. Így csütörtök óta ötössel kezdődik már az éveimnek a száma. De nem bánom, mert nem fáj. Sőt. Már kimondottan vártam.
Parfümöket kértem és kaptam férjtől, lányoméktól, anyukámtól, a munkahelyen is kaptam Müllerbe szóló vásárlási utalványt. Most semmi smink, azt majd megveszem magamnak. :crazy_face: Ja, és életem első napszemüvege, amire az van ráírva, hogy “Ray Ban”. :laughing: :sunglasses:

160

161

162

19 Likes

@anon27689852, csodás ajándékok :), nagyon tetszik a terítőd is :). Az a kis hajcsatt is nagyon cuki :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts:.

1 Likes

Te is letagadhatnál néhány évet! Mindenesetre azt kívánom, hogy én is ilyen méltósággal viseljem majd, ha átlépem a bűvös ötvenest… Vagy mondjuk a negyvenest, mert már azt sem tudom elképzelni. :rofl: A harmincas éveim még valamennyire el tudom képzelni, hogyan fognak telni, de utána? Jó látni titeket, hogy bizony, van még élet később is! :relaxed:

4 Likes

Igazából én a negyvenes éveimben sokkal jobban érzem magam, mint korábban. Szóval van remény… :grinning:

5 Likes

“A harmincas éveim még valamennyire el tudom képzelni…” Csak csendben nyüszítek a sarokban.:sweat_smile:

7 Likes

Csodálatos ajándékokat kaptál :heart_eyes: Gyönyörű vagy azt hiszem a számok itt igazán nem jelentenek már semmit, igazi időtlen szépség vagy :sparkling_heart:

2 Likes