Sorry! Már eljöttem.
Bocsánat, gondolhattam volna, ha ránézek a bejegyzésed időpontjára:) Nagyon rendes Tőled, hogy gondolsz másokra is! Köszönjük!
Boldog születésnapot Kamea!
Nagyon drágák vagytok Kislányok!!! Köszönöm szépen Mindnyájatoknak a sok jókívánságot!
Hát igen, eljött ez a nap is. “2 percre nem figyeltem és (40 helyett) 50 lettem”. Így csütörtök óta ötössel kezdődik már az éveimnek a száma. De nem bánom, mert nem fáj. Sőt. Már kimondottan vártam.
Parfümöket kértem és kaptam férjtől, lányoméktól, anyukámtól, a munkahelyen is kaptam Müllerbe szóló vásárlási utalványt. Most semmi smink, azt majd megveszem magamnak. Ja, és életem első napszemüvege, amire az van ráírva, hogy “Ray Ban”.
@anon27689852, csodás ajándékok :), nagyon tetszik a terítőd is :). Az a kis hajcsatt is nagyon cuki .
Te is letagadhatnál néhány évet! Mindenesetre azt kívánom, hogy én is ilyen méltósággal viseljem majd, ha átlépem a bűvös ötvenest… Vagy mondjuk a negyvenest, mert már azt sem tudom elképzelni. A harmincas éveim még valamennyire el tudom képzelni, hogyan fognak telni, de utána? Jó látni titeket, hogy bizony, van még élet később is!
Igazából én a negyvenes éveimben sokkal jobban érzem magam, mint korábban. Szóval van remény…
“A harmincas éveim még valamennyire el tudom képzelni…” Csak csendben nyüszítek a sarokban.
Csodálatos ajándékokat kaptál Gyönyörű vagy azt hiszem a számok itt igazán nem jelentenek már semmit, igazi időtlen szépség vagy