Most latom, hogy ez gyerek meret. Esetleg megerhet egy meret ellenorzest a legnagyobb, ha jol emlekszem nagyon vekony testalkatod van. Az egyik oldalon kotos kaphato itt is felnott meretben egy tizesert.
Azért köszi, hogy rákerestél, kedves tőled.
Nem, az utóbbit megrendeltem.
De ezt keresem (nem kötős):
Több verzióban kijött, és több felsővel is. A fodornélküli kötős alsót ma megrendeltem, az van a honlapon még. Azért jó, hogy lehet válogatni, mert a mellem nem arányos a popómmal.
Nagyon szépséges, főleg a “melltartó” .
Igen, amiatt tetszett meg nekem is, de a picit fodros alsó is tetszik, olyanom van fekete színben már. A brazilos kicsit merész szerintem, azért szeretném a másik alsót. De a kötős se rossz hozzá gondolom. Tudom, lehetne nagyobb bajom is.
En is igy jartam tavaly😅 aztan vettem hozza egy sima fekete bugyit, jobban nezett ki mint az eredetivel😁
De gyönyörűek mind, nagyon köszönöm a sok szépséges fotót
Az utolsó különösen csinoska
Nekem is az uccsó jön be legjobban. De a zöld is érdekes darab!
Ma a retro rádióban a gyűjtőszenvedély a téma.
Úgy érzem, ez nekünk szól.
Ha egyesével jelentkeznénk be, el is menne a műsoridő.
Valakinek valami? Ezekből van több is. Pénteken 13:30-15:30 között vagyok elérhető Bp-n, amúgy posta. Veszélyes terepen vagyok.
Utóbbi 25 Euro.
Én, én, én!
Mindjárt írom
A lip perfector milyen árban, ha szabad kérdezni? Köszönöm. Az első érdekel. Ja bocs látom,17 euro. Az a baj, hogy engem csak a 2pinkes/rózsaszín érdekel, de az külön dobozban van.
Sziasztok!
Hát, már megint egy kérdésem lenne / amúgy, aki emlékszik az utóbbira, sikerrel jártam, fel tudtam venni a kapcsolatot a vásárlóimmal!
Szóval, kinéztem itt egy parfit, az eladónak sok-sok pozitív értékelése van , és ki is írta a batch ot, utánanéztem és a parfi gyártása későbbi dátum, mint amikor feltöltötte a tulajdonosa…
Van ilyen?
Köszönöm a válaszokat!
Pár évente ismétlődik a batch kód, valószínűleg az előző gyártásból van. Azt hiszem, a keresőben írják is, hogy hány évente lesz ugyanaz.
Köszönöm szépen!
Realtechniques brush crush érdekelne! Feltudod majd adni postán?
Nem tudom neked megéri-e postával. Ajánlott postán maradóként ér célba. Amúgy melyik a sok ecset közül?
Ha lehet, én felülről a 2. csomagot nagyon szívesen látnám. Előre is köszönöm!!