Imádni fogod!
Köszi!
Persze, a fórumboszik segítenek, ha tudnak, a futócipővásárlástól a mosási praktikákon át a megfelelő szemhéjbázisig mindenről zsizseg a tudásanyag.
Bízom az ízlésedben.
Én pedig a tiedben.
Bár én tulajdonképpen szinte az összes Vendula táskát elfogadnám.
Ha ingyen hozzám vágnák, semmilyen színnel vagy mérettel szemben nem berzenkednék.
Szóval arról lenne szó, hogy szeretnék megvenni az egyik termékemet, csak az a " kis" problémám, hogy eltűnt az email címe a csajszinak…
Van némi fogalmam róla, hogy hogyan csináltam, de azt sem tudom biztosan…
Kattintottam az email címre és írtam neki, de nem kínálta fel a lehetőségét az én gmail os fiókomról menjen , úgyh, sajnos fogalmam sincsen , hogy aztán el tudtam e küldeni vagy sem / a saját mail ok között nincs az elküldöttekben…/
A csajszinak nincsen eladó tétele, így jelezni sem tudok neki…
Most már nem írja ki az email címét, mikor rámegyek a linkre…
Ez lett volna az első eladásom…
Köszönöm, ha vkinek van vmi jó ötlete, hogy hogyan tudom felvenni vele a kapcsolatot😊
Szia Regi, ha a saját KM profilodon a jóvahagyott eladásra rákattintasz (nem értékeled, csak megnézed az eladott termék lapját), ott ki van írva a vevő email címe egeszen addig, amíg az eladást nem értékelted. Remélem érthető volt valamennyire, hogy mit akarok kinyögni
Egyébként ilyenkor mindig az általad megadott mail címről megy a dolog, amit a KM profilod létrehozásakor megadtál…
Most gondoltam át…azthiszem🙈
Automatikusan a KM közvetíti a leveleinket, akkor minden oké?
Sajnos, számomra nem egyértelmű még, teljesen " új" vagyok itt…
Csak erősítsétek meg , hogy valóban nem kellett egyebet csinálnom, csak visszaírni és kész:pray:
Leütötte a terméket és te jóváhagytad a linken amit mailben kaptál?
Nagyon szépen köszönöm!
Kedves, hogy megírtad, és , igen, érthető volt!
Igen, így történt, de már világos!
Akkor, már csak várnom kell…
Szuper, akkor reméljük megy minden, mint a karikacsapás
Egyébként ki minek öltözött be farsangkor gyerekkorában? Én voltam Pikachu, viragáruslány (mamám varrta egy óra alatt a ruhát, gyönyörű volt , első farsangom volt 2 évesen, megijedtem a tömmegben, végigsírtam :D), voltam nyuszi, tündérkeresztanya, pillangó :D, Robin hood, boszorkány (majdnem megfulladtam az orrban
), Pocahontas voltam többször is
(szintén mamám varrta a ruhát, fejkendő, befonott haj.) Bolondballagáson is Pocahontas voltam
.
Nagyon el tudlak képzelni Pocahontasként
Szerintem is illik hozzád a Pocahontas jelmez.
Kár, hogy nincs róla már fotó
Csajok, ha valaki jár Calzedonia felé megnézné, hogy van-e ebből az alsóból S méretben és venne nekem?
Tegnap itt megvettem a felsőt és azt hittem, hogy ugyanezt az alsót, de a brazilos változatot vettem meg, ami hátul kicsit kisebb. A sima változat nem kapható már a városban és a honlapon se. Kötősből most rendeltem egyet még hozzá, ugyanez a szín (de eredetileg nem pont a felsőrészhez van). Alsókat elvből nem próbálok boltban. Nem tudtam, hogy abból a fajtából is kétféle van.
Dorothy a kollekció neve. Nekem a képen látható nem brazilpopós kellene. A magyar honlapon is kifogyott. Meglepődtem, hogy itthon jóval olcsóbb ez a márka és kint azért nem - 70%, max. - 50% van náluk most.
Köszönöm, ha valaki beszerzi.
Meg tudom ezt rendelni neked, de szallitassal egyutt hozzam £8-ba kerul, mig ezt tovabb postazva kb. £10-be (kb. 10.80€). Ez az ar belefer a budzsedbe?
Köszi. Beleférne, de ez nem ugyanaz. Ez nem kötős, amit keresek.
Ez lett volna a cél:
De benéztem és ez lett:
Ezt az alsót ma megrendeltem:
Csak az nincs sehol ami eredetileg a felsőhöz tartozik.