Off topic: Csevegős, barátkozós Krémmániások :)

Imádni fogod!

1 Likes

Köszi!
Persze, a fórumboszik segítenek, ha tudnak, a futócipővásárlástól a mosási praktikákon át a megfelelő szemhéjbázisig mindenről zsizseg a tudásanyag.:woman_genie:

3 Likes

Bízom az ízlésedben.:slight_smile:

Én pedig a tiedben.

Bár én tulajdonképpen szinte az összes Vendula táskát elfogadnám. :rofl:

3 Likes

Ha ingyen hozzám vágnák, semmilyen színnel vagy mérettel szemben nem berzenkednék.:smiley:

2 Likes

Szóval arról lenne szó, hogy szeretnék megvenni az egyik termékemet, csak az a " kis" problémám, hogy eltűnt az email címe a csajszinak…
Van némi fogalmam róla, hogy hogyan csináltam, de azt sem tudom biztosan…
Kattintottam az email címre és írtam neki, de nem kínálta fel a lehetőségét az én gmail os fiókomról menjen , úgyh, sajnos fogalmam sincsen , hogy aztán el tudtam e küldeni vagy sem / a saját mail ok között nincs az elküldöttekben…/
A csajszinak nincsen eladó tétele, így jelezni sem tudok neki…
Most már nem írja ki az email címét, mikor rámegyek a linkre…
Ez lett volna az első eladásom…
Köszönöm, ha vkinek van vmi jó ötlete, hogy hogyan tudom felvenni vele a kapcsolatot😊

1 Likes

Szia Regi, ha a saját KM profilodon a jóvahagyott eladásra rákattintasz (nem értékeled, csak megnézed az eladott termék lapját), ott ki van írva a vevő email címe egeszen addig, amíg az eladást nem értékelted. Remélem érthető volt valamennyire, hogy mit akarok kinyögni :sweat_smile:

Egyébként ilyenkor mindig az általad megadott mail címről megy a dolog, amit a KM profilod létrehozásakor megadtál…

Most gondoltam át…azthiszem🙈
Automatikusan a KM közvetíti a leveleinket, akkor minden oké?
Sajnos, számomra nem egyértelmű még, teljesen " új" vagyok itt…
Csak erősítsétek meg , hogy valóban nem kellett egyebet csinálnom, csak visszaírni és kész​:pray::joy:

Leütötte a terméket és te jóváhagytad a linken amit mailben kaptál?

Nagyon szépen köszönöm!:blush:

Kedves, hogy megírtad, és , igen, érthető volt!:+1:

1 Likes

Igen, így történt, de már világos!

Akkor, már csak várnom kell…

Szuper, akkor reméljük megy minden, mint a karikacsapás :metal::grin:

Egyébként ki minek öltözött be farsangkor gyerekkorában? Én voltam Pikachu, viragáruslány (mamám varrta egy óra alatt a ruhát, gyönyörű volt :slight_smile:, első farsangom volt 2 évesen, megijedtem a tömmegben, végigsírtam :D), voltam nyuszi, tündérkeresztanya, pillangó :D, Robin hood, boszorkány (majdnem megfulladtam az orrban :rofl:), Pocahontas voltam többször is :slight_smile: (szintén mamám varrta a ruhát, fejkendő, befonott haj.) Bolondballagáson is Pocahontas voltam :sweat_smile:.

Nagyon el tudlak képzelni Pocahontasként :slight_smile:

1 Likes

Szerintem is illik hozzád a Pocahontas jelmez. :slight_smile:

1 Likes

Kár, hogy nincs róla már fotó :sweat_smile:

1 Likes

Csajok, ha valaki jár Calzedonia felé megnézné, hogy van-e ebből az alsóból S méretben és venne nekem?
Tegnap itt megvettem a felsőt és azt hittem, hogy ugyanezt az alsót, de a brazilos változatot vettem meg, ami hátul kicsit kisebb. A sima változat nem kapható már a városban és a honlapon se. Kötősből most rendeltem egyet még hozzá, ugyanez a szín (de eredetileg nem pont a felsőrészhez van). Alsókat elvből nem próbálok boltban. Nem tudtam, hogy abból a fajtából is kétféle van.
Dorothy a kollekció neve. Nekem a képen látható nem brazilpopós kellene. A magyar honlapon is kifogyott. Meglepődtem, hogy itthon jóval olcsóbb ez a márka és kint azért nem - 70%, max. - 50% van náluk most.
Screenshot_20200801-175559
Köszönöm, ha valaki beszerzi.

1 Likes

Meg tudom ezt rendelni neked, de szallitassal egyutt hozzam £8-ba kerul, mig ezt tovabb postazva kb. £10-be (kb. 10.80€). Ez az ar belefer a budzsedbe?

Köszi. Beleférne, de ez nem ugyanaz. Ez nem kötős, amit keresek.
Ez lett volna a cél:
IMG_20200801_181852
De benéztem és ez lett:
IMG_20200801_181910
Ezt az alsót ma megrendeltem:
IMG_20200801_181958
Csak az nincs sehol ami eredetileg a felsőhöz tartozik.

1 Likes