2,5 centi fölött nem veszik fel levélként, csak csomagként. Akkor meg már jóval olcsóbb a postán maradó, ahogy a többiek is írták. A másik, hogy a postán maradó mindig ajánlott, legalább minimális szinten van lehetőség a nyomonkövetésre. A vevőnek és az eladónak is sokkal biztonságosabb, hogy látszik a rendszerben, merre jár a csomag, átvette-e stb. Elég sok horror sztori van arról, hogy megpróbálják letagadni az átvételt, eltüntette a posta stb.
Én 10.000 Ft fölött nem postázok, sajnálom, de nem bízom bennük azok után, hogy maguk a postások mondják felvételkor, hogy bármi lehet… nagyon bizalomgerjesztő…
Én is jobban szeretem a foxpostot.
Egyébként szerintem a csomagfeladással kapcsolatban a fejekben van a legnagyobb baj, kb. mindenki leragadt ott - magamat is beleértve - , hogy 100 Ft egy levél, minden legyen olcsó és folyamatosan sápítozunk, hogy milyen drága a csomagküldés. Hát, drágul az üzemanyag, a munkaerő, romlik a forint, sajnos ez van, minden drága lesz. Kíváncsi leszek, idén hogy fog alakulni a folyamat. Tavaly számomra elég durvának tűnt, hogy háromszor is árat emelt a posta, a foxpost is feljebb ment. Na, tessék, csak sápogok! Legyen már 100 Ft minden!
Szuper, már mindent értek köszönöm a részletes magyarázatokat is
Egyébként én is foxipárti vagyok, az a legjobb, főleg hogy nincs sorbanállás és írnak sms-t ha átvehető a csomi, a postánál örülök, ha frissítik a rendszerüket, volt, hogy elviekben nem is volt Pesten a csomim, de tök sok idő eltelt, szóval 2x is érdeklődtem, másodjára át tudtam venni, otthon megnéztem azóta se írta, hogy Pesten lenne a csomagom
Nem tudom én annyira nem “sápítozok” a postaköltségen, eddig mindig megjöttek a csomik, szerintem a legnagyobb baja a postának a nem minőségi munkája és így sok a postaktg meg az egyéb veszteség, ha nem jön meg a csomag. Bár igazából szerencsére sose volt bajom velük, igaz nem rendeltem semmit külföldről, inkább a barátnőim kérem meg, hogy hozzák el és én meg kifizetem nekik amikor hazajönnek
A másik gond, hogy itthon tényleg minden drága a fizetésekhez mérten
Lányok, szoktatok körmöt javítani teafilter darabkával? Igazi köröm és színtelen lakk kombóval? Meddig marad fent egy ilyen tákolmány általában?
Én nem próbáltam még, levágom aztán majd megnő
életemben 2x próbáltam, egyszer műköröm ragasztót is bevetettem a siker érdekében, de nekem sajna ugyanúgy szakadt tovább a körmöm
Erről még nem is hallottam. Mindig tanul újat az ember lánya
Köszi, megpróbáltam, de az egyik tart, a másik szakad tovább.
Ugyi, milyen trükkök vannak?
@Natulcien https://kremmania.hu/elado/mancsusz-jeffree-star-cosmetics-x-shane-dawson-conspiracy-palette
Csapj le rá, látom kerested éppen Én rájöttem nekem mégse kívánságlistás ez a paletta
Erről feltehetnél egy oktatóvideót nem nagyon látom magam előtt, hogy áll össze ez a “protézis”
Szia, de figyelmes vagy, köszönöm szépen, sikerült már megrendelni a palettát és nagyon szeretem. Te miért mondtál le róla végül?
De jó ennek örülök nagyon! Hááát, csak annyi mindent rendeltem az utóbbi időben, hogy amikor megláttam, végül úgy éreztem le tudok róla mondani. Nagyon szép és imádom Jeffree termékeit, de ebből a palettából csak néhány szín tetszik igazán belőle bevallom és emiatt megvenni egy egész palettát nem akarok, le kell szoknom erről
Én is megnéztem ezt a palettát és nagyon egyetértek veled @Alsace , biztos nagyon jó a minősége, de ez a színösszeállítás, elég fura :O.
Hát, ennyi! Mehetek vissza aludni, ma sem éltem hiába! Köszönöm szépen!
Ja ha a Blood Lust lenne ennyiért lecsaptam volna rá, az jobban tetszik, vagy az Alien, de azt már nem gyártják
Fura, de amúgy lehet vele tök jól alkotni. Szilveszterkor rokonoknál voltunk, csak ő jött velem. Hármunknak, három különböző sminket alkottam. Bár gyakran megfeledkezem róla sajnos, de tök jó kis paletta
Szerintem is jó paletta, nem muszáj a pirosat az élénksárgával társítani, bőven lehet hordható sminkeket összerakni belőle. Jeffree sose fogja nélkülözni az extremitást.
Amúgy semmi különöst, nem szoktam csinálni . Bár mostanában kísérletezgetek, hús nélküli finomságokkal :D. Hétköznap ugyanis nem mindig veszünk húst, múltkor sárgaborsó krémlevest csináltam, tegnap paradicsomos tésztát (hagyma, fokhagyma, cseresznyeparadicsom (megpirít), paradicsomszósz majd bele a tészta.). Ma gombapaprikást csinálok. De szeretnék valamikor sárgaborsófasírtot is csinálni, na meg francia hagymalevest
. Mindig vannak ötleteim :). Egyébként imádom a húsos kajákat
. De nem lehet mindig azt
.
Na meg rájöttem hogy a húsos kaják általában sikerülni szoktak, úgyhogy most kerestem valamiféle más kihívást. Viszont a főzelékek és a levesek pocsékul mennek . Azokkal most nem is merek kísérletezni, a levesekkel az a gondom hogy mindig íztelen lesz
. Szerencsémre párom főz, tőle tanultam, meg saját magamtól sok mindent szóval ez a része szuper. Mondjuk mostanában nem láttam főzni, nem hagyom
.