Off topic: Csevegős, barátkozós Krémmániások :)

2,5 centi fölött nem veszik fel levélként, csak csomagként. Akkor meg már jóval olcsóbb a postán maradó, ahogy a többiek is írták. A másik, hogy a postán maradó mindig ajánlott, legalább minimális szinten van lehetőség a nyomonkövetésre. A vevőnek és az eladónak is sokkal biztonságosabb, hogy látszik a rendszerben, merre jár a csomag, átvette-e stb. Elég sok horror sztori van arról, hogy megpróbálják letagadni az átvételt, eltüntette a posta stb.
Én 10.000 Ft fölött nem postázok, sajnálom, de nem bízom bennük :grin: azok után, hogy maguk a postások mondják felvételkor, hogy bármi lehet… nagyon bizalomgerjesztő…
Én is jobban szeretem a foxpostot.
Egyébként szerintem a csomagfeladással kapcsolatban a fejekben van a legnagyobb baj, kb. mindenki leragadt ott - magamat is beleértve - , hogy 100 Ft egy levél, minden legyen olcsó és folyamatosan sápítozunk, hogy milyen drága a csomagküldés. Hát, drágul az üzemanyag, a munkaerő, romlik a forint, sajnos ez van, minden drága lesz. Kíváncsi leszek, idén hogy fog alakulni a folyamat. Tavaly számomra elég durvának tűnt, hogy háromszor is árat emelt a posta, a foxpost is feljebb ment. Na, tessék, csak sápogok! Legyen már 100 Ft minden! :smile: :smile: :smile:

5 Likes

Szuper, már mindent értek köszönöm a részletes magyarázatokat is :kissing_heart:

Egyébként én is foxipárti vagyok, az a legjobb, főleg hogy nincs sorbanállás és írnak sms-t ha átvehető a csomi, a postánál örülök, ha frissítik a rendszerüket, volt, hogy elviekben nem is volt Pesten a csomim, de tök sok idő eltelt, szóval 2x is érdeklődtem, másodjára át tudtam venni, otthon megnéztem azóta se írta, hogy Pesten lenne a csomagom :rofl:

Nem tudom én annyira nem “sápítozok” a postaköltségen, eddig mindig megjöttek a csomik, szerintem a legnagyobb baja a postának a nem minőségi munkája és így sok a postaktg meg az egyéb veszteség, ha nem jön meg a csomag. Bár igazából szerencsére sose volt bajom velük, igaz nem rendeltem semmit külföldről, inkább a barátnőim kérem meg, hogy hozzák el és én meg kifizetem nekik amikor hazajönnek :blush:
A másik gond, hogy itthon tényleg minden drága a fizetésekhez mérten :frowning:

1 Likes

Lányok, szoktatok körmöt javítani teafilter darabkával? Igazi köröm és színtelen lakk kombóval? Meddig marad fent egy ilyen tákolmány általában?

3 Likes

:rofl: :rofl:

Én nem próbáltam még, levágom aztán majd megnő :smiley:

2 Likes

életemben 2x próbáltam, egyszer műköröm ragasztót is bevetettem a siker érdekében, de nekem sajna ugyanúgy szakadt tovább a körmöm :frowning:

1 Likes

Erről még nem is hallottam. Mindig tanul újat az ember lánya :slight_smile:

1 Likes

Köszi, megpróbáltam, de az egyik tart, a másik szakad tovább. :sweat_smile:

1 Likes

Ugyi, milyen trükkök vannak? :wink:

2 Likes

@Natulcien https://kremmania.hu/elado/mancsusz-jeffree-star-cosmetics-x-shane-dawson-conspiracy-palette

Csapj le rá, látom kerested éppen :slight_smile: Én rájöttem nekem mégse kívánságlistás ez a paletta :slight_smile:

Erről feltehetnél egy oktatóvideót :smiley: nem nagyon látom magam előtt, hogy áll össze ez a “protézis” :smiley:

1 Likes

Például:
https://youtu.be/Axgv_lDLVQQ

Szia, de figyelmes vagy, köszönöm szépen, sikerült már megrendelni a palettát és nagyon szeretem. Te miért mondtál le róla végül?

2 Likes

De jó ennek örülök nagyon! :slight_smile: Hááát, csak annyi mindent rendeltem az utóbbi időben, hogy amikor megláttam, végül úgy éreztem le tudok róla mondani. Nagyon szép és imádom Jeffree termékeit, de ebből a palettából csak néhány szín tetszik igazán belőle bevallom és emiatt megvenni egy egész palettát nem akarok, le kell szoknom erről :sweat_smile:

3 Likes

Én is megnéztem ezt a palettát és nagyon egyetértek veled @Alsace , biztos nagyon jó a minősége, de ez a színösszeállítás, elég fura :O.

1 Likes

Hát, ennyi! Mehetek vissza aludni, ma sem éltem hiába! :sunglasses: Köszönöm szépen!

1 Likes

Ja ha a Blood Lust lenne ennyiért lecsaptam volna rá, az jobban tetszik, vagy az Alien, de azt már nem gyártják :frowning:

1 Likes

Fura, de amúgy lehet vele tök jól alkotni. Szilveszterkor rokonoknál voltunk, csak ő jött velem. Hármunknak, három különböző sminket alkottam. Bár gyakran megfeledkezem róla sajnos, de tök jó kis paletta :slight_smile:

2 Likes

Szerintem is jó paletta, nem muszáj a pirosat az élénksárgával társítani, bőven lehet hordható sminkeket összerakni belőle. Jeffree sose fogja nélkülözni az extremitást.:slight_smile:

4 Likes

Amúgy semmi különöst, nem szoktam csinálni :sweat_smile:. Bár mostanában kísérletezgetek, hús nélküli finomságokkal :D. Hétköznap ugyanis nem mindig veszünk húst, múltkor sárgaborsó krémlevest csináltam, tegnap paradicsomos tésztát (hagyma, fokhagyma, cseresznyeparadicsom (megpirít), paradicsomszósz majd bele a tészta.). Ma gombapaprikást csinálok. De szeretnék valamikor sárgaborsófasírtot is csinálni, na meg francia hagymalevest :smiling_face_with_three_hearts::heart: :sweat_smile:. Mindig vannak ötleteim :). Egyébként imádom a húsos kajákat :heart::smiling_face_with_three_hearts:. De nem lehet mindig azt :sweat_smile:.

4 Likes

Na meg rájöttem hogy a húsos kaják általában sikerülni szoktak, úgyhogy most kerestem valamiféle más kihívást. Viszont a főzelékek és a levesek pocsékul mennek :sweat_smile:. Azokkal most nem is merek kísérletezni, a levesekkel az a gondom hogy mindig íztelen lesz :sweat_smile:. Szerencsémre párom főz, tőle tanultam, meg saját magamtól sok mindent szóval ez a része szuper. Mondjuk mostanában nem láttam főzni, nem hagyom :sweat_smile:.

3 Likes