Off topic: Csevegős, barátkozós Krémmániások :)

Ez az üzlet igazi kincsesbánya. Bécsben jártam a boltjukban, fantasztikus.

Van boltjuk?:astonished: 6 eve lakom Becsben, de meg nem talalkoztam vele​:sweat_smile:

A Shopping Cityben van a boltjuk. Tavaly ősszel betévedtem, nagyon durva :smiley:

https://kremmania.hu/elado/skin-nabla-dreamy-eyeshadow-palette-1 Itt van két eladó Nabla, ha valaki még szeretne egyet vagy kettőt :smiley:

3 Likes

@Alsace, ellenállhatatlan ajánlatokat raksz fel :D.

1 Likes

Kívánságotok számomra parancs :sweat_smile: gyakran nézegetem a zsibit, miért ne szóljak ha van valami amire vágytok és az jó állapotban van :blush:

2 Likes

Nagyobbik gyermekem felcsapott baristának. :smiling_face_with_three_hearts:
IMG_20200526_120547

12 Likes

De jól néz ki, nagyon ügyes!

1 Likes

De kedves! :smiling_face_with_three_hearts: Neked csinálta?

1 Likes

Igen. :slight_smile:

1 Likes

Irigyellek érte :yum: :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Abszolút nem ide tartozik, nyugodtan töröljétek, ha zavaró, de: milyen porszívót ajánlanátok? :smiley:
Egy 4 éves porzsák nélküli Samsungot akarunk lecserélni, mert hiába tisztítjuk vagy cseréljük a szűrőt, a szívóereje tulajdonképpen megszűnt. Közepesen hosszú szőrű, vedlős kutyánk van, úgyhogy nehezített a terep :smiley: Olyan 50-60 ezernél többet nem szívesen szánnék rá (a mostani porszívónkat 20 ezerért vettük). A hangerő és a kábel hossza nem érdekel, de már ott leragadtam, hogy azt sem tudom, hogy a porzsákos vagy a porzsák nélküli lenne-e a jobb döntés. Azt hittem, hogy a porzsák nélküli milyen egyszerű, csak beborítom a kukába és kész, de nem, a kutyaszőr miatt muszáj minden porszívózás után mosnom a szűrőt, így meg macerásabb, mint a porzsákos, de azt meg pont a kutyaszőr miatt nem tudom, milyen gyakran kellene cserélni. Ti mit gondoltok?

1 Likes

Mi 1-2 éve vettünk porszívót, sokat olvasgattam róla. A viszonylag pénztárcabarát, de minőségi kategóriában maradt a Rowenta és a Karcher márka, örültem, hogy az előbbi mellett döntöttem a vélemények alapján. Rowenta Animal Care RO3786 porszívót választottuk (https://www.arukereso.hu/porszivo-takaritogep-c3170/rowenta/ro3786-compact-power-p333137791/).
Nagyon meg vagyunk vele elégedve. Szívóereje szuper, sok kiegészítő van hozzá (külön állatszőrhöz is, bár mi nem emiatt vettük, nincs állatunk), a szűrőt könnyű kimosni. Szívóerőről még annyit, hogy a ciklon rendszerűeknél nem lehet fokozatokat állítani, hanem csak a csövön lévő csúszkával lehet minimálisan szabályozni. Azt hittem, hogy az erős szívóerő zavarni fog néha, de megszoktam, nem érzem hátrányát. Praktikus a tetején lévő fogantyú, könnyű hozni-vinni. Jó lehet benne ez a kimeneti szűrő is, mert egyáltalán nem érezni “porosnak” a kifújt a levegőt. Többek között ez volt az egyik legfontosabb szempontunk, hogy A legyen a por visszabocsátási osztályba történő besorolása. Ezt a kimeneti szűrőt majd valamikor cserélni kell azt hiszem, nem mosható mint a belső szűrője.

2 Likes

Köszönöm a választ, pont ezt néztük. Az árukeresős véleményeket már többször is végigolvastam, páran írják, hogy hajlamos túlmelegedni. Ezzel mi a tapasztalatotok?

Én még nem jártam így, de mint írtam, itt nincs állatszőr, sok és extrém szennyeződésekkel nem kell megbirkóznia :slight_smile: Viszont az jutott eszembe, hogy a szőnyegre való fej aljáról lejött az a piros csík, ami csak rá volt ragasztva.
Nem ilyen a fej, de ezen látszik: https://lh3.googleusercontent.com/proxy/-Kidy7DxEPvxD4lV5KkVOcdT_qsaVg5xzzqj-T1iX2M-0Dr5ntqzDB9IB1V0_jETJtodtgp5IHnKw7EpxGFJDHZkc_sw4LYHo2TH2a0XGxZidnosiL1O_QcvBWwPsFhxAP0S6FJpLA

Márciusban vettem, nagyon erős szívóerejű, kompakt és könnyen tisztítható. Nekem szempont volt, hogy porzsák nélküli legyen. Elégedett vagyok.
https://www.kaercher.com/hu/haz-es-kert/porszivok/porzsak-nelkueli-porszivok/vc-3-11981250.html

Nem szoktam írni a fórumra inkább csak olvasgatok, de talán segíthetek 2 benti, 12 hónapon át vedlő cicával. 10-15 évenként veszek új porszívót, és alapos kutakodás után rendre a PHILIPS lesz a befutó. Ha most kellene választanom erre esne a választásom https://www.philips.hu/c-p/FC8955_09/performer-ultimate-porzsakos-porszivo#see-all-benefits. Létezik “pet” porzsák hozzá amit pormentesen lehet cserélni, hosszú a kábel, a teleszkópos cső a magasabbaknak megváltás tud lenni, de a lényeg az elképesztő szívó erő. A mostani 10 éves modellemre mindíg rácsodálkozik a takarítónő aki segít nekünk, hogy sok helyen szokott porszizni de ennél erősebb géppel még nem volt dolga! Anno én a csúcs modellt választottam és azt kell mondjam ennyi idő után sem merül fel a csere szükségessége. Érdemes lehet a tudását tesztelni az üzletben.

4 Likes

Olyan Nabla eső van a zsibin, biztos a Pink Pandás akció miatt :rofl: @Szandika és még mi féltünk, hogy kifogy a Panda a készletből :smiley:

3 Likes

Ezt már én is néztem :smiley: Mindenki jól bevásárolt. Lett új hivatásos eladónk is ahogy nézem (vagy csak nagyon sokmindent vásárolt a karantén idején?)

1 Likes

Ha egyre gondolunk szerintem csak összevásárol kipróbálja és eladja :smiley: Ennek nem tudom mi értelme, de legalább az állapot kiírásának megfelel a fotó :smiley: Tőle vettem egy csodaszép új cuccot is, de az olcsóbb volt mint a hivatalos oldalon :slight_smile:

2 Likes