Off topic: Csevegős, barátkozós Krémmániások :)

Nyugodtan rontsatok el még jobban :sweat_smile:. Jó ötlet az ecset :).

1 Likes

De szuper :heart:, ördögi kör mostanában ez a fórum :joy:. Az eszem azt mondja ne költs többet, a szívem meg azt hogy megérdemled ezt a sok szép sminkcuccot :D.

3 Likes

Én meg szállítom a zsibis verzióit a kívánságaitoknak :rofl: :rofl: :kissing_heart:

2 Likes

Tudom, hogy nem lenézésből írtad. Én sem, csak egy tényt közöltem :slight_smile:

1 Likes

@Alsace nagyon hálás vagyok, hogy hozod a jobbnál jobb zsibis kincseket. Nem mindig van érkezésem átnézegetni :slight_smile:
@Szandika százezerszer meggondolok mindent, de most éppen úgy vagyok vele, hogy sebaj, ez most kell. A karantén meg vírushelyzet nem rontott el, tulajdonképpen olyan gyorsan történt minden, hogy csak kapkodtam a fejem. Viszont most tényleg azt mondom, megérdemeljük. Tulajdonképpen mindenki. Minket ez boldoggá tesz, hát akkor legyen :slight_smile:

4 Likes

Igazán nincs mit, én oda járok relaxálni szinte állandóan :smiley: Turiba is imádtam járni, most a sminkturiban élvezkedek :smiling_face_with_three_hearts:Szóval ha van valami amire vágytok tök szívesen szólok, ha látom, én is úgy örülök az örömötöknek, hogy meglett a vágyott termék sokkal olcsóbban :smiling_face_with_three_hearts:

2 Likes

Rendben, mindenképp észben tartom :blush:
Most egy darabig szavam se lehet. Épp azon gondolkodtam, hogy 5 hónapja hajtom a mézkirálynőt, ha az megvan, mi lesz a következő? :thinking:

3 Likes

Hű, 5 hónapja hajtod? Akkor extrán jó, hogy felbukkant :heart_eyes: Én sose aggódom épp mit találok ki “sajnos” mindig van valami ami nélkül természetesen élni se lehet :see_no_evil: :sweat_smile:

2 Likes

Igen, januárben lett szerelem. Csak akkor nyuszi voltam megvenni.
Egyébként én se aggódok annyira, tuti jön valami szépség. Az ABH paletták, meg a Colourpop még azért izgatja a fantáziámat :blush:

3 Likes

Uuuh hát megértem :star_struck: Tavaly beszereztem az összes vágyott ABH palettát, porol ugyan de megérei cicózni velük olyan szép a végeredmény és rajtam tartósak is :slight_smile: A CP-t is nagyon szeretem de változó a minőségük. mely paletták a vágyaid? :slight_smile:

2 Likes

Még csak nézegetem őket, úgyhogy konkrétum nincsen. De amint lesz, úgyis kérek tanácsot, meg tapasztalatokat :blush:

1 Likes

Összehozzuk a tapasztalásokat sokunknak van CP cucca :blush:

1 Likes

Kicsit elkezdtem izgulni, mert eltűnt a lány, akitől a Dreamyt rendeltem, remélem jelentkezik ma már :).

Biztosan fog, jön a hétvége :smiley: Akkor még nem fizettél neki? Én a pandán görcsölök :see_no_evil: :rofl:

1 Likes

@Alsace, most jelentkezett, még nem fizettem ki. Foxposttot tudakozza meg a férjétől, hogy mikor megy ki :D, úgyhogy kicsit elfog húzódni a vásárlás. Ami nem baj, csak én már úgy de úgy szeretném itthon látni a palettát. :smiley:

1 Likes

Amúgy én is ekkora parazsák vagyok :see_no_evil: :sweat_smile: de tuti minden rendben lesz, a lány régóta árulja a palettát, biztosan örül, hogy lett neki gazdája :slight_smile: A foxival is meglesz, jó az a cég nagyon! A pandával se volt soha bajom, csak a szokásos parázás, meg juj de fogdosnám már azt a palettát én is :smiley:

1 Likes

Inkább postázást kértem, mert lehet csak jövő hét után tudna a férje a foxposthoz kimenni. Én meg annyit nem tudnék várni úgy érzem, addig begolyóznék :crazy_face:. Csak a postát meg utálom és félek is hogy valahogy elkeverik/lenyúlják. Páromnak nagyon rossz tapasztalatai vannak. Na mindegy, remélhetőleg minden rendben lesz!

1 Likes

Ezt is tökre megértem :smiley: A panda MPL futárral küldi, sose volt semmi baj. Zsibiről 2x rendeltem postával simaként, nem volt semmi baj, csak tetűlassú mire ideér a csomi.Szerintem minden rendben lesz, drukkolok, veled izgulok már itt :smiley: :smiley: :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

@Kokapu

Ezt csak ugy itt hagyom Neked:

3 Likes

Köszi! Szép dolgok vannak!