Nyugodtan rontsatok el még jobban . Jó ötlet az ecset :).
De szuper , ördögi kör mostanában ez a fórum . Az eszem azt mondja ne költs többet, a szívem meg azt hogy megérdemled ezt a sok szép sminkcuccot :D.
Én meg szállítom a zsibis verzióit a kívánságaitoknak
Tudom, hogy nem lenézésből írtad. Én sem, csak egy tényt közöltem
@Alsace nagyon hálás vagyok, hogy hozod a jobbnál jobb zsibis kincseket. Nem mindig van érkezésem átnézegetni
@Szandika százezerszer meggondolok mindent, de most éppen úgy vagyok vele, hogy sebaj, ez most kell. A karantén meg vírushelyzet nem rontott el, tulajdonképpen olyan gyorsan történt minden, hogy csak kapkodtam a fejem. Viszont most tényleg azt mondom, megérdemeljük. Tulajdonképpen mindenki. Minket ez boldoggá tesz, hát akkor legyen
Igazán nincs mit, én oda járok relaxálni szinte állandóan Turiba is imádtam járni, most a sminkturiban élvezkedek Szóval ha van valami amire vágytok tök szívesen szólok, ha látom, én is úgy örülök az örömötöknek, hogy meglett a vágyott termék sokkal olcsóbban
Rendben, mindenképp észben tartom
Most egy darabig szavam se lehet. Épp azon gondolkodtam, hogy 5 hónapja hajtom a mézkirálynőt, ha az megvan, mi lesz a következő?
Hű, 5 hónapja hajtod? Akkor extrán jó, hogy felbukkant Én sose aggódom épp mit találok ki “sajnos” mindig van valami ami nélkül természetesen élni se lehet
Igen, januárben lett szerelem. Csak akkor nyuszi voltam megvenni.
Egyébként én se aggódok annyira, tuti jön valami szépség. Az ABH paletták, meg a Colourpop még azért izgatja a fantáziámat
Uuuh hát megértem Tavaly beszereztem az összes vágyott ABH palettát, porol ugyan de megérei cicózni velük olyan szép a végeredmény és rajtam tartósak is A CP-t is nagyon szeretem de változó a minőségük. mely paletták a vágyaid?
Még csak nézegetem őket, úgyhogy konkrétum nincsen. De amint lesz, úgyis kérek tanácsot, meg tapasztalatokat
Összehozzuk a tapasztalásokat sokunknak van CP cucca
Kicsit elkezdtem izgulni, mert eltűnt a lány, akitől a Dreamyt rendeltem, remélem jelentkezik ma már :).
Biztosan fog, jön a hétvége Akkor még nem fizettél neki? Én a pandán görcsölök
@Alsace, most jelentkezett, még nem fizettem ki. Foxposttot tudakozza meg a férjétől, hogy mikor megy ki :D, úgyhogy kicsit elfog húzódni a vásárlás. Ami nem baj, csak én már úgy de úgy szeretném itthon látni a palettát.
Amúgy én is ekkora parazsák vagyok de tuti minden rendben lesz, a lány régóta árulja a palettát, biztosan örül, hogy lett neki gazdája A foxival is meglesz, jó az a cég nagyon! A pandával se volt soha bajom, csak a szokásos parázás, meg juj de fogdosnám már azt a palettát én is
Inkább postázást kértem, mert lehet csak jövő hét után tudna a férje a foxposthoz kimenni. Én meg annyit nem tudnék várni úgy érzem, addig begolyóznék . Csak a postát meg utálom és félek is hogy valahogy elkeverik/lenyúlják. Páromnak nagyon rossz tapasztalatai vannak. Na mindegy, remélhetőleg minden rendben lesz!
Ezt is tökre megértem A panda MPL futárral küldi, sose volt semmi baj. Zsibiről 2x rendeltem postával simaként, nem volt semmi baj, csak tetűlassú mire ideér a csomi.Szerintem minden rendben lesz, drukkolok, veled izgulok már itt
Köszi! Szép dolgok vannak!