Off topic: Csevegős, barátkozós Krémmániások :)

@Brunette nézd ki kóricál a zsibin :see_no_evil: :see_no_evil: https://kremmania.hu/elado/fancsisz-urban-decay-naked-honey-eyeshadow-palette

3 Likes

Lehet megjutalmazom vele magam, ha sikerültek a vizsgák :crazy_face:.

Végig gondoltam, ha lehetőségem van rá miért ne venném meg az egyetlen fellelhető Dreamy palettát a krémmánia zsibin :D. Többet viszont nem költök mostanában az tuti :D. Még várom hogy elfogadják a vásárlási szándékom :).

1 Likes

Édes istenem :see_no_evil: elvesztem!
Köszönöm az infót! :kissing_heart:

1 Likes

Igazán nincs mit, jól bűnbe viszlek titeket :see_no_evil: :sweat_smile: Mesélj majd mi lesz a sorsa :slight_smile:

1 Likes

Dehogy viszel! Csak megmutatod az arra vezető utat :smiley: És ez így rendben is van :blush:

1 Likes

Elfogadták a vásárlási szándékom :heart:.

3 Likes

Elvitted a Dreamy-t? :slight_smile: :gift_heart:

1 Likes

@Alsace, igen :). Már páromnak is mondtam, igazából megértette hogy fontos volt ezt még megvennem :sweat_smile:. De mondtam neki, hogy hosszú hónapokig most nem veszek semmit :D. Bár a bronzosítót még nem mondtam, na majd ha megjön megmondom :crazy_face:. Aranyos volt a lány, akitől a bronzosítót vettem, úgy volt hogy csak szombaton tudja feladni, de írt hogy úgy alakult, hogy már ma feltudta adni, és ez nagyon szuper :).

3 Likes

Jaj de aranyos! Örülök, hogy neked is meglesz, tudom mennyire vágysz rá,aztán együtt izgulunk akkor és várjuk a csomagunkat :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes:

A Soult kipróbáltad azóta? :slight_smile: Ha igen, hogy tetszik? :slight_smile:

2 Likes

@Alsace kipróbáltam már a rózsaszín szint. Először elámultam hogy tényleg csak beleérintve az ecsetet, milyen intenzív szín került fel az ecsetre. Nem tudom ki hogy van vele, de nekem ezzel könnyebb volt dolgoznom, mint egy drogériás palettával :crazy_face:. Még alulra is tudtam egy kis vonalat húzni belőle, bár még azt gyakorolni kell szerintem :D. Mélyítővonalban viszont még nem tudok normálisan felvinni szemhéjfestéket, nem tudom miért. Swatcholtam már a kezemre az izgalmas színeket, gyönyörűek :heart:. Annyira pigmentált hogy egy óvatlan pillanatban összekentem vele a fehér lepedőmet, de sebaj :sweat_smile:.

4 Likes

Mindenki jobban tud ezzel a palettával bánni, mint egy drogériással, mert sokkal jobb minőségű.:slight_smile:
Anno rengeteg videót néztem meg, hogy érdemes a külső v-be és a mélyítővonalba felvinni a színeket. Kell hozzá egy-két jó ecset, ezt pl. nagyon szeretem (és nem drága):
https://kremmania.hu/kremek/ebelin-satirozoecset
Pufi, elkeskenyedő feje van, pont belefér a homlokcsont és a szemgolyó (bocsi) közti árokba, vagyis a mélyítővonalba.
Látod, micsoda ördögi kör ez, az egyik dolog beszerzése vonja maga után a másikat. :rofl:

Asszem, totálisan elrontottunk, te szegény lány. :smiley: :rofl:

5 Likes

Az egyik első ecsetem volt ez, vagy ennek rgy régebbi verziója. A mai napig nagyon jónak tartom és csak azért nincs használatban, mert rengeteg ecsetem van.
A minőségi szemhéjpúderek nálam megreformálták a szemhéjfestés fogalmát. Néha egy-egy drogériás monot beszerzek, de palettát már nem. Nem nézem le a drogériás sminkeket, remek drogériás termékeim vannak, de szemhéjpúderek terén nagyon érezhető a különbség.

2 Likes

Hozzám költözik. Nem bírtam ki, leütöttem. Csodás állapotban van, leszámítva a sérülést az egyik színen, de az se tragikus :slight_smile:

4 Likes

Szerintem is ez a termékcsoport az, amiben nagyon megmutatkozik a drogéria és a high end közötti minőség. Pirosítóból, highlighterből, bronzosítóból, rúzsból, szemöldökcuccokból nagyon jókat lehet találni a drogériákban, szempillaspirálban le is körözik a nagyon drága darabokat. Már alapozókban is lehet jókat találni, korrektorból, ecsetekből is, de a szemfesték, az vízválasztó még.

4 Likes

De jó, örülök, hogy tetszik :smiling_face_with_three_hearts: Szerintem is könnyebb vele bánni, mint egy drogériás cuccból kicsiholni a dzsinnt :smiley: Az ecsetekre Amadea kollegina indított rá, valóban számít mi van a kis mancsunkban :smiley: Apránként vettem meg a picinyke kollekcióm résztvevőit :blush:

3 Likes

Jaj de jó, örülök, neki, hogy végül hozzád került, szerintem tökre jó árban van, majd mutasd meg nekünk az unboxingban ha megérkezik :star_struck: :star_struck:

1 Likes

Világosabb színeket, vagy matt bőrszínt ilyen nagyobb fejű ecsettel szeretek felvinni, szélesebb ívben lehet vele felapplikálni-satírozni a szemfestékeket:
https://kremmania.hu/kremek/essence-eye-blender-brush1

1 Likes

A Dreamy nekem nagy kedvenc. Annyira szép! Szerintem nem fogod megbánni.

2 Likes

Én se lenézésből írtam :). Csak tényleg könnyebb vele bánni :).