Ha nem lenne elég bajom mostanában, azt is megtudtam, hogy már évek óta középkorú vagyok De milyen kitolás 30 éven keresztül annak lenni, ráhúzhattak volna még pár évet a fiatal kategóriára
Nekem a ponyvaregèny volt az első, nagy kedvenc volt, a film zenèt CD- n megvette baràtnőm, naponta hallgattuk. Travolta egyèbkènt is kedvenc szìnèszeim között van. A tánc hatalmas
Én meg már csak 6 évig vagyok fiatal :D.
Én is imádtam a Ponyvaregényt :)).
Nekem is a Kill Bill volt az első, aztán jött a többi, nagyon szeretem az összes filmjét! Elég fura belegondolni, hogy nincs még egy rendező, akinek ennyi filmjét láttam.
Látod, ugyanarról mennyire másként vélekedünk? Én örülök, hogy ebbe a kategóriába még befértem.
Akik esetleg nem látták, és azoknak is akik már ezerszer látták:
Ez a kis táblázat engem is sokkolt. Egyáltalán nem érzem, hogy középkorú lennék
Kedvenc
Én láttam de évekkel ezelőtt. Nem sok rémlik belőle.
Szerintem ez egy nagyon régi táblázat, bár egy mostani kérdőívben futottam össze vele . 30 és 45 év között lennie kellene mèg valaminek, az összes többi kategória maximum 15 év.
Egyébként jópár év múlva én is biztos értékelni fogom ezt a szép hosszú korszakot, mint @Fiorentina @Szandika, az rengeteg:)
@noisette
Pont most tanulom epp (Fejlődéspszichologia), ugyhogy meg kell hogy nyugtassalak:
Fiatal: 13-20
Fiatal felnőtt:20-45
Közepkor:45-65
Időskor:65+
En is fuvolaztam, de kölcsönzött volt a hangszer, ugyh mar vagy 10 eve nem fujtam. Most gitarra valtottam, az sajat
Ezek a kategóriák …még szimpatikusabbak!!
Hű Lányok…
Végigszenvedtem a Kisasszonyok című filmet, a régit láttam de az rövidebb volt és nem hagyott bennem túl mély élményeket, ellenben az újra biztosan emlékezni fogok Ilyen bűnrossz kosztümös filmet is régen láttam. Hihetetlen, hogy ez egy korabeli könyv alapján készült ahol az írónő kvázi megírja a családjuk érdektelen vívódásait, majd megírja a Kisasszonyok könyvet és otthon emiatt berendez egy nyomdát is mellé. Nálam kiégett a biztosíték a végére
A 20 órás várakozásom kiéhezve az ambulancián a covid teszt eredményére is jobb volt ennél a filmnél, mert az előbbinek legalább volt értelme…
Az Elfújta a szél is hasonló időt ölel fel ha jól emlékszem, de az egy jó film és könyv volt, volt benne karakterfejlődés, szólt valamiről, míg a Kisasszonyok fülsüketítő visongása már az első 20 percben őrjítő volt, szerencsére 2 órán át kitartott A beleerőszakolt feminista szövegek se tudták értékessé tenni. Ha a könyv is ilyen vontatott akkor messziről kerülöm. Noha a film se tette vonzóvá ezt az opciót, hogy elolvassam…
Hát, én már az első változatból is csak a fiatal(abb) Gabriel Byrne-re emlékszem.
Hű akkor a még régebbit láttam
Megkerestem az 1949-est
Akkor az tényleg nagyon régi! Amit én láttam, az 1994-es. Christian Bale is szerepel benne, na ő tényleg nagyon fiatal volt még, 20 éves.
Azt kellett volna megnéznem, ő a kedvenc férfi színészem!
Az új Kisasszonyokat láttad? Én is kb végigszenvedtem. Sokszor nem értettem hova ugrál a film. Amennyire vártam, annyira hihetetlen csalódás volt nekem. Pedig Emma Watsont imádom, a Kolónia film is nagyon jó tőle meg szerintem a Szépség és Szörnyeteg is :).