Off topic: Csevegős, barátkozós Krémmániások :)

Ha nem lenne elég bajom mostanában, azt is megtudtam, hogy már évek óta középkorú vagyok :sob: De milyen kitolás 30 éven keresztül annak lenni, ráhúzhattak volna még pár évet a fiatal kategóriára :grinning:
image

6 Likes

Nekem a ponyvaregèny volt az első, nagy kedvenc volt, a film zenèt CD- n megvette baràtnőm, naponta hallgattuk. Travolta egyèbkènt is kedvenc szìnèszeim között van. A tánc hatalmas :stuck_out_tongue_winking_eye::heart_eyes:

4 Likes

Én meg már csak 6 évig vagyok fiatal :D.

1 Likes

Én is imádtam a Ponyvaregényt :)).

2 Likes

Nekem is a Kill Bill volt az első, aztán jött a többi, nagyon szeretem az összes filmjét! Elég fura belegondolni, hogy nincs még egy rendező, akinek ennyi filmjét láttam.

2 Likes

Látod, ugyanarról mennyire másként vélekedünk? Én örülök, hogy ebbe a kategóriába még befértem. :wink:

3 Likes

Akik esetleg nem látták, és azoknak is akik már ezerszer látták:

5 Likes

Ez a kis táblázat engem is sokkolt. Egyáltalán nem érzem, hogy középkorú lennék :frowning:

1 Likes

Kedvenc :heart:

3 Likes

Én láttam de évekkel ezelőtt. Nem sok rémlik belőle.

1 Likes

Szerintem ez egy nagyon régi táblázat, bár egy mostani kérdőívben futottam össze vele :expressionless: . 30 és 45 év között lennie kellene mèg valaminek, az összes többi kategória maximum 15 év.
Egyébként jópár év múlva én is biztos értékelni fogom ezt a szép hosszú korszakot, mint @Fiorentina :slight_smile: @Szandika, az rengeteg:) :kissing_closed_eyes:

2 Likes

@noisette
Pont most tanulom epp (Fejlődéspszichologia), ugyhogy meg kell hogy nyugtassalak:
Fiatal: 13-20
Fiatal felnőtt:20-45
Közepkor:45-65
Időskor:65+

5 Likes

En is fuvolaztam, de kölcsönzött volt a hangszer, ugyh mar vagy 10 eve nem fujtam. Most gitarra valtottam, az sajat :slight_smile:

Ezek a kategóriák …még szimpatikusabbak!! :crazy_face:

1 Likes

Hű Lányok…
Végigszenvedtem a Kisasszonyok című filmet, a régit láttam de az rövidebb volt és nem hagyott bennem túl mély élményeket, ellenben az újra biztosan emlékezni fogok :smiley: Ilyen bűnrossz kosztümös filmet is régen láttam. Hihetetlen, hogy ez egy korabeli könyv alapján készült ahol az írónő kvázi megírja a családjuk érdektelen vívódásait, majd megírja a Kisasszonyok könyvet és otthon emiatt berendez egy nyomdát is mellé. Nálam kiégett a biztosíték a végére :smiley:
A 20 órás várakozásom kiéhezve az ambulancián a covid teszt eredményére is jobb volt ennél a filmnél, mert az előbbinek legalább volt értelme…
Az Elfújta a szél is hasonló időt ölel fel ha jól emlékszem, de az egy jó film és könyv volt, volt benne karakterfejlődés, szólt valamiről, míg a Kisasszonyok fülsüketítő visongása már az első 20 percben őrjítő volt, szerencsére 2 órán át kitartott :smiley: A beleerőszakolt feminista szövegek se tudták értékessé tenni. Ha a könyv is ilyen vontatott akkor messziről kerülöm. Noha a film se tette vonzóvá ezt az opciót, hogy elolvassam…

2 Likes

Hát, én már az első változatból is csak a fiatal(abb) Gabriel Byrne-re emlékszem. :grinning:
280c8854b046144e1b91d631c6502cd2

1 Likes

Hű akkor a még régebbit láttam :smiley:
Megkerestem az 1949-est :smiley:

1 Likes

Akkor az tényleg nagyon régi! Amit én láttam, az 1994-es. Christian Bale is szerepel benne, na ő tényleg nagyon fiatal volt még, 20 éves.

2 Likes

Azt kellett volna megnéznem, ő a kedvenc férfi színészem! :heart_eyes:

2 Likes

Az új Kisasszonyokat láttad? Én is kb végigszenvedtem. Sokszor nem értettem hova ugrál a film. Amennyire vártam, annyira hihetetlen csalódás volt nekem. Pedig Emma Watsont imádom, a Kolónia film is nagyon jó tőle meg szerintem a Szépség és Szörnyeteg is :).