De még hogy számít! Nálam a kézkrémek és a telefon kell fix helyen legyen. Más most nem jut eszembe.

Májustól július közepéig kerestem a tavaly decemberben rendelt Farmstay arckrémemet abban a tárolóban, amiben a még nem használt kencéket tartom. Még el is meséltem a családnak, hogy már kezdek teljesen elhülyülni, mert vagy már elhasználtam, vagy meg sem kaptam a rendeléssel, csak nem emlékszem rá.
Aztán totál véletlenül megtaláltam: kiderült, hogy beletettem egy Aldi arckrémes papírdobozba, hogy ne érje fény, mivel átlátszó üvegben volt. Csak erre sem emlékeztem! 
Tényleg, a krémeket, tonereket én is össze-vissza tárolom. Ha most utána gondolok fürdőszoba: az egyik fiók, mosdó alatti szekrény (nem ám tisztítószerek vannak ott
) és a kis félszobámban egyik polcon szép dobozban. Na, utóbbiról szoktam elfeledkezni és volt már, hogy lejárt cuccot dobtam ki belőle. Azt hiszem ki is pakolom onnan az öszeset és benyomorgatom a fürdőbe.
Amióta költöztünk, semminek nem tudom a helyét. Nem segít a 40 fokos nyár se, a romlandó sminkcuccok a hűtőben vannak. Már addig eljutottam, hogy a hálóba került minden doboz, amiben smink vagy bőrápolási termék van. Aztán belekerült az egyik fiókba a lábápolás, a fürdőbe tettem a hajápolás nagy részét, a hálóban a másik fiókomban van a fésűm és a hajgumik… Egy sminkpalettám egy fiókban, hátha majd ettől elkezdem használni, közben a többi paletta meg a sminkes kofferban. Szempillaspirál van a hűtőben is, de egy bontatlant meg az egyik dobozban őrizgetek. Ne kérdezd a logikát. Szóval időnként azt hiszem hogy ez meg az ott van és aztán fogalmam sincs hogy, hogy nem, de nem találom sehol…
A másik ilyen a tükör. Szinte mindig van nálam kistükör, de kb nem is tudok róla. Amikor kéne, keresem, nem találom, aztán nem sokkal később rájövök hogy volt nálam, és valami nagyon egyértelmű helyre tettem.
Itt folytatom a porzsívó témát, hogy ne offoljam a viccek topikot.
Mivel az alzán megint volt visszaküldött/kipróbált/újszerű porszívó mérsékélt áron, ezért maradtam a Rowenta rúdporszívónál X-pert 7.60 alap modell. 21 hó garival. 3 részletben fizetem ki a Klarnával. Mire a Klarnás ellenőrzésen átmentem kihullott a hajam. Ha nem reagáltam azonnal, már előlről kellett kezdenem.
Alig várom, hogy használjam. Én, aki rettentően utál takarítani

Remélem ami hajszárítóban is jó, az porszívóban is erős márka 
Majd kérek róla beszámolót!
Igaz, én eddig nem is gondoltam állóporszívóra, de meghoztad a kedvem. 
Bocs, nem akartam terjeszteni az igét
Naná, hogy mesélek majd róla.
Mindenkinek állóporszívót!!! 
Kínszenvedés volt számomra a porszívózás egészen addig, amíg meg nem vettük az első ilyen cukorfalat porszívónkat. A kínszenvedést főleg az okozta, hogy sosem laktunk olyan házban/lakásban, ahol bicajozni lehet a nappaliban, szóval elég sokat kell pakolgatni/kerülgetni/toszogálni mindig valamit, hogy odaférjek a "kutyus"porszívóval.
A hely nem lett több, de mióta állóporszívózom, sokkal egyszerűbb és gyorsabb. Már-már élvezet. 
Nekünk most egy Rowenta Force Flex-ünk van. Nincs vele bajom, habár szétszóródott barnarizst még nem kellett felszippantyúzni vele.
(A régi porszívóinkat mind eladta a férjem. Az egyiknél a potenciális vevő megkérdezte, hogy “a barnarizst felszívja?” - Tényleg határtalan az emberi hülyeség.)
Mi ez a megkülönböztetés a gabonákkal szemben? 
És mondtad, hogy a barna rizst igen, de a fehér rizst már nem? 
Nem velem beszélt telefonon az úriember, én biztos elröhögtem volna magam ezen a rizses kérdésen.
Rowenta X-pert 7.60 alap rúdporszívó.
Nos, imádom a porszívómat. Ahogy a lányok írták, én is végigszaladok vele a lakáson (eddig) minden nap. Lesz majd 48 óra kimaradás, amikor kimosom a szűrőt, de az is lehet, hogy szerzek egy cserét és akkor nem kell kibírni nélküle
10 perc, vagy kevesebb, alatt megvagyok (kis lakás).
Szuper, hogy olyan mozgékony a feje, amiben külön motor van. Könnyen betolom a kanapé, fotel, székek alá. Ha kézi morzsaporszívóként használom, akkor csak a főmotor megy, de morzsákhoz elég.
A szőnyegek rövid szálúak, eddig nem kapcsoltam be a turbó funkciót, mert nem kellett. Hosszú szálúhoz azt hiszem nem is nagyon alánlják ezt a gépet.
A fúró már itthon van, a kövi héten felkerül a tartója a falra.
Ha negatívumot kéne mondjak, akkor az, hogy nem áll meg a fején és a pici portartály, de nekem ezek sem problémák. Nem teszem le, csak 1x, amikor félúton kiszórom a port és amikor végeztem. A kiszórás nem egy bonyolult dolog, a megálláskor úgy támasztom meg 2 dolog között, hogy ne dőljön el.
Az első 2 alkalom után már ki kellett pucolnom a fejet, mert annyi hajszálat összeszedett, hogy leállt a fej
Azóta nincs ez a baj, csak hetente fogom kipucolni.
Töltési idő 3-4 óra. Amikor csökken az akksi élettartama, akkor vehetek új akksit, nem kell kidobni a gépet.
Mi mondjak még? A gégecsövest legszívesebben eladnám vagy odaadnám anyukámnak, aki egy ősrégi Eta porszívót használ. Még mindig jól megy, de derékszaggató azzal dolgozni. Papír porzsákja van és van módszere a kiűrítésre, mert sajnálja a papírt, csak néhány használat után dobja ki. A mi régi vezetékesünknek legalább műanyag, könnyen űríthető a tartálya.
Klarnával fizettem, ezt már lehet, h írtam. Már félre tettem a pénzt a két másik részletre. Akkor nem volt együtt az egész összeg, de az ára annyira lent volt, hogy nem akrtam kihagyni a lehetőséget.
És felszedi a barnarizst 
Köszönöm a beszámolót.
Átgondolom. Én nagyon szeretem a Mielémet, de tény, hogy utálom folyton pakolni. Viszont még semmi baja, jól is szív, szóval nem kéne tőle megválni, az meg luxus, hogy csak álljon ezentúl. 
Megértem, ha nem akarsz máßikat, hiszen van.
Tényleg kicsit feleslegesnek tűnik, h vettem másikat, pedig volt egy viszonylag jól működő. El is passzolom valahogy a régit.
Nálam a fejlődés jele, ha takarító eszközt akarok nem-muszájból 

25 éve húzogatok egy zöld ufó alakú Thomast, ami úgy szív, hogy feltépi a parkettát is, de az tény, hogy mire végigérek vele a lakáson letörik a derekam.
Legtöbbször a párom porszívóz nálunk, tudja, hogy én utálok.
Elkezdem akkor agitálni, hogy de jó is lenne egy olyan kis könnyű cucc, ezek szerint nem csak a Dyson jó.
Köszi a leírást 
Tuti, hogy a Dyson szuper-duper, de az az ultra luxi árkategória. Jók a 30-40-50ezresek is 
Hát ennek őszintén örülök. Akkor Te is Rowentát vettél, ha jól sejtem… Igen, arra ügyelni kell, hogy nem áll meg a maga lábán, meg kell támasztani, ha nem a fali tartókájába teszed vissza. A mienknek van felmosófeje is - soha nem használtam még.
A Dyson túl van árazva. Más autót vesz többszázezer forintért! 
Ja, igen, Rowenta. Az enyém alapdarab.
Javítom is az ömléngésémet.
Jaj, dehogy… nehogy félreértsd! Frankó a Rowenta, szerintem az alapdarab is. Pont azért írtam, hogy hiába van hozzá felmosó-akármi, nem szoktam vele bajlódni a felmosásnál. A mi porszívónkat férjem valami extra nagy akcióban szerezte be (ő a nagy akcióvadász, ha még nem írtam volna), egyáltalán nem egy százvalahányezres kütyü!
Bocsánat, ha félreérthető voltam. Használd örömmel az új szerzeményt!