Bontatlan koreai cuccok, Vinted-re feltettem, ha kell valakinek, baráti áron, írjon üzenetet itt. 
Tárgytalan!
Bontatlan koreai cuccok, Vinted-re feltettem, ha kell valakinek, baráti áron, írjon üzenetet itt. 
Tárgytalan!
Sziasztok!
A L’Oréal sminkek éjszakájára megy valaki?
Aki jött volna velem lemondta és ott lófráltam egész este egyedül. XD

Boldog nyuszit csajok!
Ezt elfelejtettem megmutatni, vettem a temuról cimkenyomtatót, kb. a vintedhez használom, de eszembe jutott, hogy milyen jó lesz ha ráteszem az arcápolási cuccaimra a bontás dátumát.
Végre tudom, hogy mennyi idő alatt használom el, plusz ad egy kis motivációt elhasználni időben.
Kb. 6ezer volt a bele való matricákkal, még van vagy 10 guriga.
Vintedhez mire használod?
A kozmetikumokra tök jó ötlet így ráírni, sosem tudom mit mikor bontottam ki. Mindig azt hiszem hogy majd megjegyzem… Ahha…
Vinteden csomagfeladáshoz használom, minden infót ráragasztok a csomagra, nehogy elkeveredjen.
Ez szerintetek mi a fenét akar jelenteni?
Persze megnéztem mi ez, de olyan értelmetlen, hogy na. Hogy lehet az eredeti angol verzió? Makeup drop? Makeup dropping?? És magyarul hogy lenne értelmes? Smink workshop- ez megint nem magyar.
Oké, nem világmegváltó gondolatok, de akkor is.

Ezt hol hozta be? Nekem nem jelenik meg az oldalukon, telóról nézem.
Szerintem azt akarja jelenteni, hogy új sminkmárka érkezik a Notino-ra, de persze lehet, hogy tévedek. (Esetleg sajátmárka?!)
Asszem telón nem jelenik meg, ezt elfelejtettem említeni. Asztali gép, notebook mutatja felugró ablakként. Oldalról csúszik a képbe egy idő után.
Jajjj lányok, hadd írjak még egy csodáról amit év eleje óta szedek. 
Így 45 évesen elkezdett zavarni, hogy kissé nehezebben tudom megvakarni a szemöldököm a nagylábujjammal, gondoltam keresek rá valamit.
A B6 vitamin lett a befutó, ami teljesen jó lett az ízületeimre.
De nem csak ezt tudja ám a kis cuki, hanem konkrétan megszüntette a 30 éve fennálló PMS panaszaimat és a fájdalmat is. Orvostól- orvosig mentem és nem találtak soha semmit, hogy mitől vagyok ilyen rosszul, miért fáj elviselhetetlenül, szervi elváltozás nincs.
Év eleje óta szedem, nekem aki No-Spa + Algoflex kombón élt menzesz közben , előtte sírásig tartó hangulatingadozás izzadással , nekem most úgy jött meg, hogy nem is éreztem.
A hatását fokozatosan fejti ki, előző hónapban kellett még pár szem gyógyszer, de tavaly ennyit egy nap alatt beszedtem rá…
Természetesen mindenki kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét használat elôtt.
Sima B6 vitamin és végre jól vagyok! 
El sem hiszem!
Az égre is kiírnám pirossal, hogy minden nő tudjon róla☺️
(Ezen kívül napi szinten szedek: C- vitamint, Magnéziumot és D- vitamint is. )
Mennyiségre mennyit szedsz, hány mg/nap?
Köszi /szintén zenész/
Ezt az új multivitaminom majdnem fedezi, kíváncsi vagyok. 
Majd írd meg mit tapasztalsz, kolleganőm 2 hónapja szedi, szegény alig vánszorgott olyan rosszul volt minden hónapban.Két hónapja szedi azt mondta, hogy sokkal jobban viseli a mensit, kevésbé fáj neki. Még azért fáj, de közel sem annyira mint szokott.

Legújabb alkotásaim: az átlátszó nesszeszerek. Nos, természetesen kislányom is azonnal lecsapott egy darabra 
Imádom, hogy belelátok. Lesz egy-két esküvő idén ahol sminkelhetek, úgyhogy ez nekem most megváltás.
Remélem a háttér is tetszik mindenkinek. Mire nem jó egy baba játszószőnyeg! 

Éppen mostanság ástam bele magam a “melyik vitamint mikor szedjünk” témakörbe. Úgy rémlik, hogy a magnéziumot-B6-ot este ajánlják… C vitamint reggel, a multikat meg délben, mivel több zsírban oldódó vitamint tartalmaznak. Aztán a fene tudja, mi az igazság.