Off topic: Csevegős, barátkozós Krémmániások :)

Szívesen megnéznék egy képet, hogyan rendezted be.

Hú, hát akkor nem fotóztam le, most meg már csak a Sleek, egyéb paletták, amiket már ki kellett volna dobnom, de sajnálom, meg olyasmik vannak benne, amik bontatlan csomagolások. Mióta egyedül uralom a polcokat, azóta a DVD-k, CD-k helyén (régen a Billy könyvespolcból voltak kimondottan ezek tárolásához 15 cm mély polcok) bőven elférek, és ha jön valaki, csodálkozik, hogy milyen érdekes “könyveim” vannak. :rofl: Aztán megmutatom, hogy mik is azok… :laughing:

4 Likes

Jó ötlet, csak a Billyn jelenleg a könyveim vannak :sweat_smile::sweat_smile: kevesebb hobbi kéne.
Mondjuk nagyon visszafogtam a könyv vásárlást, mostmár amit lehet ebookon olvasok, de így is van pár darab amit még meg KELL szereznem. És ajándékba is kapok néha szerencsére, nagyon jófej barátaim és családom van, ellátnak olvasnivalóval. :blush::blush:

3 Likes

Nekem az uuuugy tetszik ha fel vannak rakva a paletták a polcra:)
Gondoltam rád karácsonykor, mert megkaptam a HP sorozatot :slight_smile: pár éve mondtam anyukámnak, hogy majd meg szeretném venni, de nem került rá sor, most pedig ott volt a fa alatt.
A második kötet felénél tartok.

2 Likes

Ezek a polcok csak a kisebb könyvekhez jók. Legalábbis van rendes Billynk is, amikre a nagyobb méretű könyvek is simán ráférnek. Szerintem már kevés CD, DVD jelenik meg, ezért ezeket már kivonták. Van egy 2021-es IKEA katalógusom, abban már csak a 28 cm mélyek vannak.
Én már nem nagyon veszek nyomtatott könyvet, szinte teljesen átszoktam az e-bookra. Azt könnyebben olvasom (éljen az állítható betűméret!).

1 Likes

Kellemes olvasást!
Én is gondoltam rá, hogy újra kellene olvasni, de most Stephen King Bill Hodges sorozatának a 2. részét olvasom. Utána folytatni akartam a 3. résszel, majd a Holly sorozattal, de mivel márciusban megjelenik az új C.B. Strike könyv, ezért ha kiolvasom a most olvasott könyvet, lehet, hogy inkább a C.B. Strike korábbi részeit olvasom el újra.
De azért ez még nem biztos, mert ha a hétvégén be is fejezem az Aki kapja, marja -t, nem valószínű, hogy a Strike 7 részével végzek, mire az új megjelenik, az utolsó 3 könyv már 1000 oldal körül van. :smiley:
És közben még felvételi időszak van a nyolcadikos fiamnak, szóval…

1 Likes

Nálam is tervben van a HP olvasása, anno a 3. rész után nem olvastam tovább, a filmeket is csak egyetemistaként láttam. Most ezt a fekete kiadást szerzem be folyamatában, ahogy megjelenik. CB Strike-kal meg le vagyok maradva, még 2 kötetet nem olvastam… De most az a reményem, hogy az idei évben fel tudom tornázni az elmaradásaimat. Újra itthon vagyok, addig kell olvasni, amíg lehet, és enged a pici. Jövőre már nem hiszem hogy lesz rá időm :sweat_smile: Gondolom ez is olyan, hogy pár év múlva valamikor majd újra lesz rá időm. (És akkor még van egy rakás másik könyv és sorozat is a listán, amit szeretnék elolvasni, vagy elkezdtem és folytatni kéne/befejezni.)

1 Likes

Sosem voltam nagy plüss rajongó, a kisfiam is inkább a matchbox-al alszik, de 2 hete Medve-nap volt az oviban és sürgősen be kellett szerezni emiatt egyet.
(van itthon plüss teknős, nyuszi, oroszlán, tacskó -igazi is- még szurikáta is, de maci pont nem volt :grinning_face_with_smiling_eyes:)
Itt nálunk a piac oldalában van egy játékbolt és ott találtam ezt a macit és beleszerettem. :smiling_face_with_three_hearts:
Az ovis program után megörököltem, kapott a nyakába egy rózsaszín masnit és most már az én éjjeliszekrényemen lakik. :heart_eyes:

14 Likes

Nagyon puha lehet :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Nekem a párnám mellett lakna a szekrény feltöri a popiját
:relaxed::heart:

4 Likes

Sajnos nálunk ott nem húzná sokáig a konkurencia miatt… :joy::smiling_face_with_three_hearts:
Csak úgy van esélye, ha nincs elérhető közelségben. :grinning_face_with_smiling_eyes:

12 Likes

De édes!
Így már mindent értek :slight_smile:

Spar kupon 20%

1 Likes

Sziasztok! Tud valaki ajánlani jó talpmasszőrt Budapesten? Lehetőség szerint a Keleti Pu.- Allee-MOMPark-Mammut-Blaha területen belül. Nem reflexológust keresek, hanem inkább gyógytorna/ortopéd panaszaim korrigálása a cél.

Vinteddel kapcsolatban kérdeznék, ha feltöltötted utána hogyan lehet a termék árát módosítani?
Köszi.

Rámész a profilodból a termék adatlapjára, ott a jobb felső sarokban van három pötty. Arra kattintva feljönnek opciók, kiválasztod a szerkesztést, átírod az árat és rányomsz alul hogy feltöltés.

1 Likes

Wow, köszi, meg nem találtam volna. :joy:

Dm nőnapi pisztáciás nyereményjáték.
https://www.dm.hu/aktualitasok/nyeremenyjatekok/nonapi-nyeremenyjatek-3317828

3 Likes

https://www.helia-d.hu/ oldalán sok termék 25-30% kedvezménnyel, G&G -10%. Kaptam egy kuponkódot, ami 10.000 Ft felett -2000 Ft-ot levon a végösszegből. (HELIARUTIN)

5 Likes

Nagyon kevés szó esik a női egészségről, gondoltam írok pár sort és ajánlok is mellé terméket.
Tavaly ősszel kínok közt kihúzták egy kisőrlőm , utána 2 kör antibiotikum kúra következett, mert begyulladt az egész, borzalmas volt.
Nem csak a fájdalom, hanem az is, hogy a gyógyszer kinyírta a bél és a hüvely flórám is, hiába szedtem végig probiotikumot és tartottam be minden orvosi utasítást. Végül nőgyógyászhoz kellett mennem, ott kaptam egyszer használatos kúpot és krémet.
Lelkileg ez nekem nagyon megterhelő volt, kibírni a műtétet, aztán elviselni a fájdalmat, aztán az okozott károk rendbetétele. Az anyagi vonzatát is említve a húzás+ plazmakezelés eleve 110 ezer ft volt, utána egy kör gyógyszer+ antibio+vitaminok 20 ezer, aztán a nődoki és még egy kör gyógyszer 60 ezer.
A lyuk helyére most implant került, ismét felírtak 7 napos antibio kúrát, ugyanazt kaptam. Úgy döntöttem, most nem futok ebbe bele, kutakodtam egy kicsit meg kérdezősködtem és a következőkkel indultam neki a kezelésnek.
Az antibotikum mellé kifejezetten női probiotikumot vettem, a Bilac Harmony kapszulát, ebből napi 2 darabot vettem be.
image
Mellé éjszakára Gynoflor tablettát elalvás előtt helyezem fel, így éjszaka ki tudja fejteni a hatását.

Ma értem a kúra végére és semmi bajom, se a hasam nem ment tönkre, se a hüvelyflórám nem borult meg. Egy picit érzem csak, hogy valami történt, de ez még messze nem az a helyzet mint ami tavaly volt. Dupla adagot vettem mind a két termékből, így amíg el nem fogynak folytatni fogom a kúrát a biztonság kedvéért.

Remélem nektek nem kell ilyenekkel kínlódni, de ha mégis akkor hasznos lesz ez a kis jegyzet.

16 Likes