Pontosan 
Van közületek valaki, aki “nyitogatta” a dm app adventi kalendárium ablakait? Elárulná, mi volt a mai ablakban? Nekem azt írja, hogy “hoppá, ezt az ablakot már kinyitottad”, pedig nem és megesz a kíváncsiság 
Én is pont az előbb néztem. Na mondom pont ma lett bug az appban. 
Ezúton kívánok kellemes készülődést, hangolódást és boldog karácsonyi ünnepeket kedves krémmániások! 

Köszi, akkor nem én bénáztam el 
Én is nagyon boldog, sok örömben gazdag ünnepeket kívánok nektek! 
Nagyon boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
(Kipróbáltam Geminivel sminkes karácsonyi képet készíteni, ez lett belőle.
)
Nagyon boldog ünnepeket! 
(ma reggelre nagyon szép hótakaró lett nálunk, nem számítottam rá, de nagyon jól esik a lelkemnek
)
Boldog Karácsonyt kívánok! Pihenjetek, lazuljatok! 

Áldott, Békés, Süteményillatú Karácsonyi Ünnepeket kívánok Mindenkinek! 

Nagyon boldog és könnyű évet kívánok Lányok, Fiúk, Adminok!

0

Fogalmam sincs, van-e neki topik, mert már emlékszem hogy volt szó róla korábban, de ameddig én visszanéztem, most nem láttam…
Rendszerezés. Ki hogy tárolja a sminkjeit? Ki hol sminkel?
Volt nekem egy sminkasztalom, ami nem volt sosem túl praktikus, de amióta a (mostmár nagyobbik) kislányom eléri és nyitogatja a fiókokat, maximum fésülködőasztal, vagy inkább csak van hogy legyen és foglalja a helyet. Eddig sem fértek bele a sminkjeim, de a gyerek ruhákkal szépen kiszorultak a régebbi malm fiókból. Most meg dobozban állnak ahol senki nem éri el. Szépen lecsökkent a készlet, nem is tervezek újat venni azon kívül, ami fogyóeszköz, de azért van elég.
Olyan megoldásban gondolkodom most, ami lehetőleg zárható, vagy fiókos és tudok rá gyerekzárat tenni, nem kell hogy asztal legyen, mert a tetejére téve egy tükörben vígan elvagyok… Vagy lehet sminkasztal is, ha az praktikus kialakítású. De olyat még nem igazán láttam. Vagy a mostani sminkasztalom mellé egy sminkszekrény. A lényeg hogy minden kéznél legyen és ne kelljen 5-10 percet rászánjak már az előkészületekre is.
Most leginkább arra hajlok hogy nézek az ikeában egy magasabb fiókos szekrényt és jó lesz az… Ötlet? Kinél hogy van, mennyire érzitek praktikusnak, mennyire esik minden kézre?
Én aktívan csak azután kezdtem sminkelni, amikor a fiaimat már nem érdekelte, tehát nincs tapasztalat, csak ötlet.
Esetleg egy ilyesmi sminkes bőrönd? Sokféle van, kisebbek, nagyobbak, köztük zárhatók is. Nekem van (ettől kisebb), nagyon praktikus.
Nekem ilyesmi van (kívülről kicsit más, a belső kialakítás ugyanez), mondjuk akkor még harmadába került (de lehet, hogy máshol van olcsóbb is, bár anno, 2017-ben én is az emagról vettem):
Nekem egy ilyen ikeás íróasztal lett a sminkasztalom,
az oldalába belül lett áram húzva 4 konnektorral.
A bal felső fiókban vannak a hajvasalóim, alatta a kinyitósban a hajszárító.
A széles kihúzós fiókban van egy nesziben az összes simnkem. Itt tartom még a sminklemosót, vattakorongot, éjszakai és kézkrémet, egy nagyítós tükröt.
Az asztalon van egy Hollywood sminktükröm aminek az aljában laknak egy kis kerámia kaspóban a hajcsatok és a hajgumik. Két egyforma üvegben vannak a fésűk, hajkefe, a másikban a sminkecsetek.
Egy lapos arany tálcán tartom a parfümöket és a testpermeteket.
Valamint van még egy kerámia lap jobb szélen, arra teszem rá a forró hajvasalót, így az asztal nem gyullad ki.
Nekem minden kézre áll, nagyon szeretem, könnyű rendben tartani.
Vettem hozzá egy puffot amin két ember is elfér, nagyon kényelmes
Nekem öröm így reggelente készülődni és itt is zárom a napot 
Egy ilyen nekem is van, de nekem nem sikerült praktikusan belepakolni. Bár most már legalább két neszeszer és az ecseteim kivételével belefér minden, de teljesen átláthatatlan.
Ez jónak tűnik, tényleg úgy hangzik mint ahol minden kézreesik. Ha járok ikeában meg is nézem.
Én elég jól boldogultam vele, amikor aktívan használtam. Most már inkább csak tárolásra van.
Mondjuk az árából egy egész asztal kijön.