Off topic: Csevegős, barátkozós Krémmániások :)

Nem jutottam el, sehova se jutok el, shazbat!
Múlt hétvégén Pest határában lévő bevásárlóudvarban bementem a Marionnaudba, nyilván nem volt nekik az a nyüves Crystal Emerald és úgy tapadt rám a kiszolgáló nő, hogy szerintem még a gondolataimat is hallotta.
Kifújtam egy Black Opium bárakármit aztán távoztam is, mert nem tudok úgy nézelődni, hogy a seggemben áll valaki, hiába mondtam, hogy kösz, de megoldom.
Tuti azt hitte, hogy lopni akarok, mert a karomon volt a kabátom, olyan meleg volt az egész üzletsoron, hogy azt hittem elolvadok.
Idénre végül arra jutottam parfüm ügyben, hogy leadtam karira a kérést anyukámnak a szokásos Crystal Noir parfümre és ennyi :smiley:
Majd tavasszal megnézem a zöldikét amikor nem túlórázok, ez van.

6 Likes

Don’t worry, be Cappy! :heart_eyes: :heart_eyes: :smiling_face_with_three_hearts:

Egyik kívánságomat leánykám mikulása teljesítette, kaptam egy 30 centis plüss capybarát. Van méhecskés hátizsákja is! Mindketten felnőttek vagyunk, de úgy gondolom, amíg az ember nem veszti el gyermeki énjét, humorérzékét, és tud nevetni, tud örülni ilyen aranyos dolgoknak, addig nagy baj nincs a lelkünkkel. :smiling_face_with_three_hearts:

19 Likes

Szuper aranyooooos!
Nagyon szeretem a játékokat, igazi ölelni és nyomorgatnivalónak látszik :slight_smile:
Nekem macikám van, ha utazom jön velem, legutóbb 3 hetet lapult Foxpost rakiban, mert ott felejtettem Hévízen egy hotelben és beragadt a Foxpostnál szegényke.
Ja meg fogorvoshoz szoktam vinni, a múltkor az dentálhigiénikus felvisított, mikor szedte le rólam a leplet, hogy mennyire édeees :smiley: Albert maci megvesz mindenkit kilóra.
Itt a hévízi Sante hotelben pózol .

15 Likes

:smiling_face_with_three_hearts: Nagyon édes !!!

1 Likes

Én az egyik ikeás patkányomat, Ursulát hoztam be az irodába, amikor lelki támogatásra volt szükségem.:see_no_evil:

10 Likes

Meg tudom érteni :slight_smile:
Ursula :heart:

2 Likes

Ez nemtom melyik katagória. Nálam is kiveri a biztosítékot ez a pár dolog (tudom, a kopácsolás már volt)

2 Likes

De cuki.
Nekem egy piros plüsskutyám van, tenyérnyi, de csecsemőkoromban kaptam, azóta hurcolom magammal. Jó sokszor költöztünk együtt. :grinning:
Kicsit viharvert az öreg már.

6 Likes

Én a százegykiskutyám nem tudom elengedni. Szegény dalmata ezt a nevet kapta tőlem kiskoromban :sweat_smile: Rendesen meg van nyomorgatva már, alváshoz már nem veszem igénybe, de a hálóban ott kell lennie. Figyeli a nyugodt álmaimat. :slight_smile: A plüsi vásárlásra most meg már jó indok a kislányom​:rofl: igaz azokkal tényleg ő játszik, alszik. De idén vettem pár fajátékot, amikről nem tagadtam, hogy részben magamnak veszem. Pl. egy gyönyörű havas fenyőt, ami most az adventi dekor része is egyben.

6 Likes

Végre, végre szabin vagyok és kezdhetem a nyugis készülődést, amíg a gyerkőc az oviban van. :relaxed:
Ezt az ajándék csomagolás ötletet még tavaly láttam valahol és most végre én is megcsináltam.
:gift::deer:

21 Likes

Nagyon ötletes és aranyos :heart_eyes: Ügyesen megcsináltad!

3 Likes

Nagyon kedves! Megjegyzem és köszi az ötletet ! :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Nagyon tetszik! :slight_smile:

1 Likes

Boldog karácsonyt…erre nem tudok mit mondani 12.20àn :laughing::laughing:

10 Likes

Atyaég. :exploding_head::exploding_head:

2 Likes

Ez a kemény nem a kád széle :smiley:

3 Likes

Valamelyik dolgozó nagyon várja a tavaszt…

Szerintem jobb lenne, ha egész évben ki lenne pakolva a húsvéti, a halloweeni és a karácsonyi dekor, minek strapálják magukat az állandó rendezgetéssel? Mint a kínai ruhaboltokban, ahol békésen megfér egymás mellett a steppelt télikabát, az otthoni melegítőnadrág, és nyári spagettipántos top.

6 Likes

Biztos ez az enyhe időjárás zavarta meg a fejeket. Ha már nincs se hideg, se hó, akkor jöhet a tavasz. :grinning_face_with_smiling_eyes:
Nálunk is nyílik még a muskátli az ablakban.
Már egy hónapja el akarjuk pakolni a ládát, de nem adja fel, csak hozza az újabb virágokat. :rofl::joy:

Max ha mégis lesz hó, építünk hónyulat. :relaxed:

8 Likes

Bocsánat, hogy nem a lényegre reagálok, ez a Blahán lévő KIK? :blush:

Hát ez nagyon édes :blush: Sajnálnám kibontani