Off topic: Csevegős, barátkozós Krémmániások :)

Én is.:rofl::rofl:

1 Likes

Hú ez engem is érdekelne, muszáj megnéznem az új zöld Versace parfümöt :slight_smile:
Nem vettem még semmit , amíg azt nem teszteltem addig nem is fogok.

1 Likes

Azt hiszem, hogy ez ugyanaz, csak most Beauty Card lett a neve. Nekem is a régi törzsvásárlói kártyám van, de ugyanúgy adnak rá kedvezményeket és ezen gyűlik a pont is a vásárlás után.

1 Likes

Marionnaud-ban is 25% kedvezmény van a Chanel termékekre, 35ezer Ft vásárlás felett, a parfüm még talán kis kiszerelésben is meghaladja ezt a limitet. Minden másra pedig 33% kedvezményt adnak 35ezer Ft feletti vásárlásnál.

1 Likes

3 Likes

Köszönöm, kaptam Douglas utalványt, attól akarok szabadulni, de teljes árat fizetni még így sem vagyok hajlandó. :grinning:

1 Likes

@Luiselotte, működött a dolog, kártyával 2 termékre -25%. Vettem a parfüm mellé egy kezkrémet, ott van a pénztárnál, 890 Ft, de egy vattakorong is jó.
Chanel-re is volt akció, el se hiszem.

Ja, lehúzta a régi kartyámat és nem működött, de semmi gond, papíron volt egy vonalkódja, azt lehúzta és kész.
Szóval a régi kártyák nem hiszem, hpgy működnek, de megadják a kedvezményt. Mondta, hogy regeljek újat.

Most gondolkodok, mintha azt mondta volna az egyik leányzó, hogy ma csak kártyával van BF akció, de holnaptól szabad préda mindenkinek.

5 Likes

Ez nagyon jól hangzik 25% kedvezmény az már azért valami :slight_smile:
Köszi, hogy megírtad, ha lesz zsákmány akkor megmutatom :slight_smile:

2 Likes

Na, megvan az első problémás vásárlásom a Vinteden. Bejelentettem. Azt írják elindult a visszautalás.
Ilyenkor meg kell beszélnem az eladóval, hogy hogyan küldjen vissza a termékét? Vagy mi is a kövi lépés? Segítsetek, lécci! Köszi!

1 Likes

Az átvételtől számítva 48 órán belül rá kell nyomnod a “problémám van” gombra.
Ott ki kell választanod az okot, indokot kell írni és fotókat is mellékelni.
Megegyeztél az eladóval, hogy elfogadja a visszaküldést? Akkor kell kapnod egy szállítási címkét, az abban szereplő feladási kóddal vissza kell indítanod a csomagot.
Amikor visszaérkezett az eladóhoz a csomag, és ő leokézza, hogy visszakapta… akkor indítják csak a pénz visszautalását.
Van kivétel: ha azt mondja az eladó, hogy tartsd meg a terméket, nem kell visszaküldeni, vagy ha “elveszett” vagy elcserélték a csomagokat.

Egy kicsit zavarba jöttem, mert csak úgy nem szokták rögtön visszautalni a pénzt.
Megkérdezhetem, hogy mi volt a probléma?

1 Likes

Nekem is fura, h azonnal küldik a pénzt (kb. 5 nap az átfutása, ezt írták). Nem erre számitottam.

Egy gyöngyös, kötött pulcsit rendeltem. Képen minden szép volt.
Ahogy kiterítettem a csomagolásból, lászott, hogy lógnak a gyöngyök és lyukak vannak közöttük, főleg a pulcsi elején :rage: Nagyon meg se kellett vizsgálni, feltűnő volt.
Rögtön képeket csináltam és jelentettem. Szinte azonnal jött az üzi, h visszautalták a manit.

Az eladónak nem is írtam, mert zavarba jöttem az azonnali visszautalástól.

Lehet, h a Vinted olyan mertékűnek ítelte a hibát, h más lehetőség nincs, mint visszadni a pénzt és az eladót be se vonják a dolgoba, csak ezzel büntetik?

1 Likes

:smiley: Ilyen gyors elbírálásról, illetve az eladó bevonása nélküli pénz-visszautalásról még nem is hallottam. Lehet, hogy valamit változott a rendszer, és ahogy írod, meghozták a döntést önállóan.
Gondolom újként volt hirdetve…

1 Likes

Igazából “jó”-ként volt hirdetve, és drága sem volt, de sehol nem szerepelt az, hogy ramaty allapotban van. Olcsón se sózzon rám senki vacak dolgot :face_with_raised_eyebrow:

2 Likes

Úgy fest így oldották meg vagy az eladó oldotta meg, nemtom :thinking:

Nekem oké :smiley:

1 Likes

:smiling_face_with_three_hearts: De jó! Szerintem ez valami újdonság.
Másfél éve vintedezek, volt 3-4 visszaküldésem, de mindig meg kellett egyeznem az eladóval, vagy a vinted felvette vele a kapcsolatot és rajtuk keresztül ment az egyezkedés.
Én kb. 2 hete foglalni nem tudok egyetlen terméket sem a potenciális vevőmnek. Esetleg meg tudnád nézni, hogy nálad sincs már ilyen funkció? Lehet, hogy ezt is kivették, csak “elrejteni” lehet.

1 Likes

Azért írtam a Vinted Supportnak (de mire megtaláltam, hogy hol a csudában lehet írni nekik… :roll_eyes:) AZt írták, hogy vagy nem kérte az eladó a visszaküldést vagy technikai hiba :face_with_raised_eyebrow: Összekötnek az ügyfélszolgálattal, de az 48 óra is lehet.

Sajnos nem találom hogy lehet foglalni. Néhány hete láttam, de most az eladóknál is azt látom, hogy kiírják, h foglalva ennek meg annak, ne vedd meg. Lehet, h megszűnt a fogalási opció? :anguished:

Sziasztok!

Jövök kicsit panaszkodni.
Biztos mint régi Krémmániások emlékeztek arra a jó régi piactérre ahol ha valaki leütötte az eladó termékedet akkor általában meg is vette .
Na ez már szintén a múlt. Nekem nagyon sok negatív tapasztalatom lett az elmúlt időben. Bocsánat ha ilyet írok de a sok nem is tudom minek nevezzem őket inkább semminek vagyis kamu vevő aki csak leüti a terméket aztán soha nem reagál semmit már kikészít. Szomorú ahogy az egész manapság működik.
Elegem van belőlük.
:frowning:

6 Likes

Én is úgy nevelkedtem, hogy amit ígérsz azt megtartod, ha meg valami miatt mégsem jön össze, akkor szólsz és elnézést kérsz.
Könnyű eltűnni az internetes térben, nulla következmény nélkül.
Sajnálom :frowning:

2 Likes

A KM piactér rendesen behalt, én már nem is foglalkozom vele.
Utoljára úgy adtam el néhány parfümöt, hogy régi krémmániásoknak megvolt az email címem, és ha venni akartak valamit, rögtön rám írtak, nem bízták a KM rendszerére.
Ez azonban mit sem változtat azon, hogy jelentkeznek valamire, aztán eltűnnek mint Hudini a ködben.
Érthetetlen viselkedés felnőtt emberektől. :frowning:
Legalább annyit írnának, hogy “bocsi, meggondoltam magam, mégsem kell” vagy valami hasonló.

2 Likes

Igen nagyon kicserélődött a társaság ami ugye nem is lenne baj . Mert régebben is belefutottam egyszer-kétszer egy szélhámosba,de mára ez lett a trend . Leütöm aztán utána se kép se hang. Visszasírom azt a jó kis régi csapatot.

2 Likes