Off topic: Csevegős, barátkozós Krémmániások :)

Abszolút elkülönülnek évszak szerint a testápolók, évek óta a Pupa termékeit használom, nyàrra a napozás utánit,

tavasszal és ősszel pedig a Milk Lovers testápolókat

Télen pedig Milk Lovers testvajat kenek.

A napozás utáninak sima kellemes édeskés krém illata van, a Milk Loversből 3 fajta létezik mind a három bitang erős, nekem a rizstej+ vanília a kedvencem, de ezekből bármelyik jöhet.
Mivel évek óta koptatom őket így már kitapasztaltam, hogy mennyit kell vegyek belőlük, nyárra elég szokott lenni a 400 ml flakon, tavaszra és őszre 1-1 250 millis és télire pedig általában elég 1-2 testvaj.
Kezemre a sötétkék alutégelyes Nivea krémet kenem egész évben.

2 Likes

Nem igazán foglalkozom azzal, hogy illat szerint mi a szezonja. Nem is igazán veszek ilyet.
A TBS sütőtökös családja az, amit mindig feltankolok, azt viszont egész évben imádom. :grinning:

Mondjuk én testápolót nem használok, kézkrémet is csak télen, de annál nem foglalkozom az illattal.

2 Likes

Sziasztok!
Elkeseredve keresem ezt a tök díszt í debreceni és nyíregyházi Pepcokban, egyelőre sikertelenül.
Nálatok kapható?
tök dísz

Ha megyek pepco közelbe megnézem neked itt Budapesten, két hét múlva megyünk Debrecenbe párom családjához. :slight_smile:

2 Likes

Ó de cuki vagy, köszönöm! 2 darabra lenne szükségem, ha találsz!

Tudom, nem biztos a fórumra való, de annyi sok állatszerető van itt, hátha célt ér a gazdikeresésünk általatok is :slightly_smiling_face:
A tavasszal hozzánk szegődött egy nagyon kis sovány cica, azóta gondját viseljük. A nyár végén meglepett minket három apró kismaccsal :blush:🐈‍⬛
Ha esetleg ismertek valakit, aki nagyon szeretne örökbe fogadni egy 10 hetes apróságot (vagy többet :face_with_hand_over_mouth:), akkor szóljatok, és felveszem vele a kapcsolatot. :slightly_smiling_face:
A három rosszcsont manó, név szerint Freddie (szürke-fehér), Eddie (világos szürke cirmos) és Rozi (sötét cirmos).
Köszönöm, ha maradhat, és nem tartjátok extra off-topicnak :slightly_smiling_face:

14 Likes

Istenem, de aranyosak! :pleading_face: :heart_eyes: :smiling_face_with_three_hearts:
Naná, hogy maradhat :heart:
(Sajnos cicára vágyókat nem ismerek.)

1 Likes

Aw, de cukik. Én szeretnék cicát, de sajnos a kutya miatt nem lehet. Ő nem akarja. :sunglasses:

3 Likes

Imádnivalóan cukik, de a meglévő 3 mellé felelős gazdiként nem tudjuk őket megtartani 🥲

1 Likes

Igen, hát mindenki igényeit figyelembe kell venni, legyen az két- vagy négylábú :blush:

2 Likes

Működik a KM piac? Mióta az átállás volt be sem léptem az oldalra.

Valaki Notino-nál volt, hogy elállt a vásárlástól? Gond nélkül visszaadták a pénzt?

1 Likes

Még nem, viszont egyszer jeleztem nekik, hogy az egyik Novellista illatmintából már harmadszor kaptam értékelhetetlen mennyiséget, jelezhetnék a gyártónak, mert a többi mindig tele, ebben alig. Tényleg csak jelzni akartam, hogy ha még rendelek belőle, hátha teli minta érkezik.
Megköszönték és küldtek 800 huf kupont.

1 Likes

Kétszer küldtem vissza terméket (parfüm, egy fújás hiányzott) sima liba, mondjuk én kuponban kértem vissza, teljes összeget térítették.
Címre kell visszaküldeni a csomagot, kb. 3200 Ft.

2 Likes

Egyik üzletükbe vittem vissza nem használt termékeket, talán két alkalommal, hamar visszautalták a pénzt.

2 Likes

Köszi mindenkinek!
Visszaviszem a terméket.

1 Likes

Működik :blush: Kicsit akadozva ugyan, de működik.

2 Likes

Sziasztok! :blush:
Nem tudom ez pontosan melyik témához illik itt a fórumon, de remélem nem baj, hogy ide írok. Szakdolgozatomban az online véleményírási- és olvasási szokásokat vizsgálom, illetve szeretném kideríteni, hogy a szépségápolási termékeket értékesítő webshopokban milyen ösztönzők növelhetik a véleményírási hajlandóságot.
Nagyon megköszönném, ha segítenétek a munkámat egy kitöltéssel, kb 5 perc az egész :innocent: :two_hearts:
https://forms.gle/EMygb69J2tHAfmVWA

2 Likes

Kitöltöttem, de hiányolom belőle a nevet és az iskolát🙂

2 Likes

Mától lehet a lakhely szerinti szavazatszámláló bizottságba jelentkezni, a 2026. április 12-i országgyűlési választásra.
A település honlapján kell keresni, online lehet jelentkezni, egy adatlapot kitöltve, aláírva visszaküldeni.
Ingyen is megcsinálnám :grinning:, szóval ha bekerülök, egy állatmenhely kapja a bruttó 80000 Ft-ot, amit adnak érte.

10 Likes