Ha valakinek kell, elküldöm szívesen postán. Céges postán természetesen.
Nem tud valaki egy bármire érvényes Euronics online kuponkódot? Köszönöm.
Skinsmart titkos kupont küldene valaki?
Köszönöm
Én megpróbáltam bejutni, de hatalmas sor volt (a tűző napon), ezért visszamentem később, ahogy a szervezők is javasolták.
Ekkor pedig azt az információt kaptam, hogy már felesleges sorban állni, biztosan nem jutok be. 🤷 Ekkor még órák voltak hátra a zárásig.
Sajnálom, mert érdekelt volna az esemény, korábban sem voltam még. De abszolút rosszul volt megszervezve.
Kedves Fórumtagok!
Mivel megszűntek a segítő szándékú topicok és nem lehet újat indítani, ezért ide írok. Remélem nem fogja bántani senki szemét! Köszönöm, hogy maradhat itt!
Kaptam egy levelet az egyik szervezettől, akik sok családnak segítenek Budapesten minden évben. Ha van lehetőségeket, kedvetek játékokat gyűjteni nekik, nagyon hálásak lesznek.
Minden jöhet, ami hiánytalan, nem baj, ha kicsit használt, csak ne legyen olyan, hogy pl, hiányzik a kirakóból. Ruha, cipő, étel nem, kizárólag játékot szeretnének ajándékozni a gyerekeknek!
A levél:
"Kedves Tagjaink!
Idén is megrendezzük az ad6kap6 Mikulás ünnepséget. Ezen a Mikulás csomagon kivül az összegyűjtött ajándékokból is visznek haza a gyerekek.
Kérünk Benneteket, hogy gyűjtsetek játékokat a Mikulás ünnepségünkre és mi elmegyünk érte. (Hivjatok telefonon: 20 4440055 vagy irjatok az info@ad6kap6.hu cimre!) Nagyon köszönjük segitségeteket előre is.
Természetesen örülünk a játékok mellett korcsolyáknak, labdáknak, könyveknek, de babajáték, babákkal kapcsolatos felszerelések is hasznosak, hisz a Mikulásra érkező gyerekeknek vannak most született kistesvérei is.
Újabb levélben értesítünk benneteket a Mikulás időpontjáról, helyszinéről.
Nagyon köszönjük:
az adminok: nyul, TakiAndi, Mozart, Hedzsni."
Most láttam meg a spam mappámban hogy kaptam egy emailt arról hogy a Glamour Fesztiválra a vouchert hogyan kell érvényesíteni amit még tavasszal árultak:
Ellenőrzésünk alapján Ön még nem váltotta be GOLD vocuherét a Glamour Beauty Fesztválra. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a voucher beváltására 2024.10.06. éjfélig van lehetőség.
úgy látom mostanában árusítják majd a jegyeket: https://beautyfesztival.glamour.hu/tickets
https://beautyfesztival.glamour.hu/goodiebag-normal
ez alapján annyira nem nagy szám a goodie bag, de lehet valakit pont érdekel
Valakinek körömlakk? Megválnék néhány körömlakkomtól, minőségre kifogástalanok, viszont 1-5 évesek. Nem gyakran nyúlok értük, de így is fogyott belőlük. Fox / packeta költség fejében, vagy személyesen 11. kerületből vihetők.
Sziasztok!
Köszönöm az együtt töltött időt és a sok kedves csajt, akit itt ismerhettem meg.
A mai nappal kértem a krémmánia összes felületéről történő törlésemet és minden hozzászólásom és véleményem törlését is.
A mai napon 5 év fórumozás és 11 év véleményezés után lezárom a krémmániás időszakot.
Úgy érzem, elég időt, energiát és türelmet áldoztam a felületnek és tettem szert információkra.
Sajnálatos módon az oldal az eredeti céljától eltérő módon, mondjuk ki szarul üzemel jó ideje és sem kattintásaimmal, sem semmilyen módon nem kívánom a felület fenntartóit támogatni ebben.
A közösséget rendkívülien sajnálom.
Sok sikert és örömöt kívánok a továbbiakban nektek
Nagyon sajnálom… és azt sem tudom mondani, hogy nem értelek meg teljesen.
Annyi “előnye” lett az oldalnak, hogy szabodon tudod törölni a saját véleményeidet nem kell senki engedélye vagy segítsége hozzá…
Minden jót kívánok a továbbiakban!
Örülök, hogy megismerhettelek, sajnálom, hogy elmész, hiányozni fogsz. Minden jót kívánok!
Nagyon jó ötlet ez a kötetlen csevegés! Tényleg néha jó lenne egy hely, ahol lazábban lehet beszélgetni mindenféle érdekes dologról, amit amúgy is szívesen megosztanánk egymással. Nekem mindig vannak új film- és könyvajánlataim, amikről szívesen mesélnék, és hallanék a többiek kedvenceiről is. Tetszik az a gondolat is, hogy itt lehet beszélni álmokról, vágyakról – biztosan nagyon inspiráló lesz látni, ki miért hálás, mit tervez vagy álmodozik éppen. Remélem, sokan csatlakoznak majd, és igazán szuper kis közösség alakul itt ki!
Csodálatos erre ébredni
Bevallom szabin vagyok, úgyhogy természetesen megértem, ha nem mindenki érez hasonlóképp 🫣
Az ablakdíszekkel együtt igazi mesebeli látvány.
Reggel 7-kor a latyakban csúszkálni annyira nem jó, de mondjuk deréktól felfelé tekintve nagyon szép, főleg az ablakodból.
Nehéz leszedni a matricákat, ill. nyomot hagy az ablakon?
Nekem ma irodai napom volt a szokásos egy órás ingázással, de nem érdekel, pont úgy érzek mint Te.
Két féle matrica van. Az egyik fajta elektrosztatikus matrica, azt csak simán le lehet húzni, nincs nyoma. A másik hagyományos, ragadós. Ez is könnyen lejön, de meg kell tisztítani utána az ablakot, mert a ragasztóból valamennyi marad utána.