Ki fog Beauty Expo-ra menni?
Rossmann x KM Expo
Így hogy péntekre esik,nem biztos és valahogy a beauty bagben szereplő cuccok sem csigáznak fel (konkrétan az a TRESEMMÉ sampon alig vártam hogy elfogyjon, az egyik krémmániás boxból volt meg).Te mész?
Még nemtom
Én szerettem volna, de az ingyenes regisztráció elfogyott, mire odáig jutottam. Vajon újra elérhető lesz?
A goodie bag-ek nem igazán jöttek be.
@Amadea
Inkább itt válaszolok, tényleg kicsit szétoffoltuk a topicot
Megnézném a főni arcát ezek után Mondjuk a cukorka parfümtől én is menekülök
Boldi és Barbi De cukik!
Imádják a cicakaját, barátnőm tesz ki nekik külön, így jut a cicáknak is meg a süniknek is
Csóri Boldi milyen jó, hogy meg tudtad menteni, de szívtelen ez a Laci enyje.
Ebben a hőségben nagyon durva olfaktorikus élmény az arcul csapó cukorkafelhő.
Viccesek ezek a macskák. Egyszer vettem nekik ropit (száraz kaját), ráadásul Shah márkájút. Kb. elküldtek a fenébe, rég találkoztam olyan szemrehányó pillantással. Szerintem legalább három háznál etetik őket, úgyhogy nyugodtan ehetnek a sünik is.
Imádom a süniket Múltkor az egyik esti sétánk során érdekes eseménynek lehettünk szem-, fül- és végül videótanúi. Süncik üldözték egymást, majd szembehelyezkedve fújtattak és röfögtek. Aztán az egyik berregve fújtatva körbetáncolta a másikat, aki lemerevedve bámult a táncolóra. Majd amikor megunta a táncikálást a denször, akkor elhúzott. A lemerevedett fél pedig futott utána. Nem voltunk benne biztosak, hogy udvarlást vagy területharcot láttunk, de tippre udvarlásnak tűnt…
Ilyet már láttunk/hallottunk mi is, nagyon cukik voltak.
A nyaralónkban vidéken szintén vannak sünök (2 db), most a szabim alatt rendszeresen azt vártuk alkonyatkor, hogy mikor jönnek elő. Szépen végigjárják a kertet (többször is), és persze ha van kiszórva száraztáp a macsekoknak, azt jó étvággyal felporszívózzák. Így aztán már tudatosan tettünk ki nekik, és nagy megelégedéssel hallgattuk a ropogtatást.
A macskák egyébként feléjük se szagolnak, gondolom, már mindegyik megpróbálta és levonta a tanulságot. A sünik meg nagy bátran közlekednek, a macska nem zavarja őket, mellettünk is rendszeresen elgurulnak egy-másfél méterre.
Bocsánat, elég életlen a kép, de nagyon száguldott a kisgombóc.
Pár éve nálunk a kertben a kutyusunk száraz tápját és a konzervet is dézsmálták Teljesen jól elvoltak a németjuhász mellett. A kutya még oda is engedte kajolni a sünit
Nem etettük külön, megoldották
Egyébként baromi gyors. Megfogja az egeret, a siklót és a békát is, ha szükség úgy hozza.
Egyszer találtam egy sünit az út közepén, gondoltam, megfogom és berakom a csalitosba, hogy ne üssék el. Valami köpködő hangot adott ki, ezért megkerültem és a hátsó fele alatt a hasa alá csúsztattam a kezem, meg se moccant, nem tekeredett karikába a tenyeremen. Gyorsan beraktam a dzsindzsásba, volt ott a fél alma, de a nagy izgalom hatására eliramodott, remélem, nem lapították ki.
Városi állatizgalmak. Sokkal jobb, mint az oroszlán, tegyük hozzá.
A Baccarat és annak minden utánzata is A múltkor rendelőben vert meg miután kijöttem a dokitól, szerencsére végeztem, de meghaltam volna abban a szagban, ha órákon át ott kell lennem. Kiérve a friss pesti levegőre elmotyogtam egy imát a bennragadtakért.
A cicákat mindenki eteti, beadják a sosem ettem éhen halok cukiskodást és hullanak is a finom falatok A Shah tényleg nem egy rossz márka, fene a kis pofijukat.
Muszáj lesz végre megszagolnom ezt a Baccarat-ot, mert évek óta kísért egy parfümösszetevő, amit ha megérzek bárhol, egyszerűen megfulladok, olyan intenzív és fullasztó. Kicsit mint valami fogorvosi fertőtlenítő vagy valamilyen vegyszer, és szinte kiolvad a helyéről a légcsövem és a tüdőm. Férfiakon gyakrabban érzem, olyan kondenzcsíkot tudnak húzni vele, hogy elképesztő… Utcán még okés, mert arrébb megyek vagy lemaradok, de amikor a buszon ül mellém egy ilyen páva vagy a villamoson vagyok vele összezárva, egyszerűen megfulladok.
Ja, internetes kutakodásaim szerint a Baccarat-ban is jelen lehet az ezért felelős összetevő. Talán szuperámbra molekula, talán nem, de a népesség egy kis hányada erősen érzékeny rá, és teljesen másnak érzi, mint a nagy többség. Nekem kimarja a légcsövem, másnak finom puha, meleg illat…
Áhh az tuti a Baccarat lesz, vagy valamelyik dupe-ja , ha mostanában érzed, mert két ember fújja folyamatosan : a boldog és a boldogtalan
Ha 10-15 éve érezted volna akkor még valamelyik oudhos parfüm is szóba jöhetett volna, az a jegy is tud istálló/fogorvosi rendelő illatot produkálni, típustól függően.
Elképesztő népszerű lett ez a modern kor Pink Sugar illata.
Egy-két éve érzem, de például a Gisada Ambassadora-ban is ott van ez az összetevő, csak nem olyan erősen, vagy például a Tiziana Terenzi Draco-ban. Meg sokminden másban is, amit szagoltam, viszont csupán a publikus illatjegyek alapján nem találok olyat, ami mindegyikben ott lenne és egyértelműen ki lehetne kiáltani bűnösnek.
Az oudh-ot ismerem, volt úgy 10 éve olyan illatom amiben benne volt és nem zavart. Most már nem hordanám, mert változott az ízlésem, és nem szeretem magamon, de a nyomába nem ér ennek a rejtélyes összetevőnek. Ez utóbbi számomra tényleg vegyi fegyver kategória. Ha bármiben benne van, akkor abból a parfümből én semmit nem érzek, csak ezt a borzalmat. A népszerűsége így számomra elég tragikus.
Szerintem is Baccaratról (inkább Zara Red temptation) lehet szó. Én soha senkin nem ismerek fel semmit, de ezt az egy illatot mindig kiszúrom. Annyira különleges az illata, és számomra nem jó értelemben, hogy kitűnik minden illatfelhő közül.
Az a sáfrány lehet, az rajtam is kötszerszagú tud lenni, mértékkel nem zavar, de a Baccarat… hagyjuk
Nem ismerem a Baccarat illatot, csak olvastam róla, de egyrészt nem érdekel, másrészt az ára 🫣
Én nem szívesen adok 50 ezernél többet azt is max niche-re, pedig simán megvehetném. Többszázezres parfümnél szoktam pislogni, ott már nem tudom milyen élményt keresnek az emberek. Túlzás.
Erről ez a Vidman videó jut eszembe, nem a stílusom ez a zene, de jól karikírozza ezt a problémát a túlárazott dolgokkal. Őszintén, én is kb. ezt gondolom… Valami marhadrága app ihlette, ami konkrétan semmit se tud, cserébe nevetségesen drága és csak erre jó, hogy villoghass vele.
Nem tudom, mi lehet, de én még egészen mikroszkopikus mennyiségekben is utálom. Valószínűleg azért, mert az a kis mennyiség is azokra az alkalmakra emlékeztet, amikor a nagyobb mennyiségtől szabályosan nem kaptam levegőt.