Igeeen, a Krówka iszonyat jó volt!
Na, amit itt felsoroltatok Lányok, az mind jöhet sorban nekem is
Igeeen, a Krówka iszonyat jó volt!
Na, amit itt felsoroltatok Lányok, az mind jöhet sorban nekem is
Sokféle csokit szeretek. Pl. ezt:
Ó, ezt a fiam nagyon csípi a textúrája tényleg érdekes, ezt nem is szabad rágni, csak hagyni kell elolvadni, mert olyan vicces a levegőssége.
Asszem itt máshogy hívják, de pont ilyen lehet belül.
Juj én is imádom a Krówkát, azt is láttam azért még boltokban, a legfincsibb karamell!
Ennek van egy marcipános verziója is
Én egy Gombóc Artúr vagyok, és mindenféle csokit szeretek, de a Sport szeletet én sem. Viszont van egy új termékük, a Sport Ziccer. Hát az viszont! Tényleg kóstold meg, eszméletlen finom.
Hát ez tényleg megér egy próbát
Köszi hogy emlékeztettél rá, hogy egyem meg a Ritter marcipános csokit egyébként az After Eight a kedvencem, meg a Ritterből is a mentásat szeretem, de a második kedvenc a marcipános
Ugyanez + a wasabis. Imádom
Úú, After Eight! El is felejtettem, h létezik olyan régen ettem.
Marcipános Ritter, nyam! Jó kis étcsoki van rajta
Nem eszek édességeket, olyan 6 éve. Régen a szerencsi Retro volt a kedvencem, nem azért, mert ott nőttem fel, hanem mert ízlettek.
Viszont a lengyelektől van egy kedvencem:,ez sem édesség, viszont nem is sós.
Van ám mákos is.
wasabisat hol lehet kapni?
Régen a Tescoban vettem, de mostanában nem vásárolok ott, nem tudom kapható e még.
A márkaboltjukban tuti. A Westendben van egy.
Sajnos csak egyvalakinek tudtam írni, hogy a csomagot feladtam, nem enged több üzenetet küldeni a rendszer.
Szóval, minden csomag útjára indult.
Köszi.
Köszi! A packeta is küldött értesítést!
Szuper. Én még nem kaptam így csomagot, de gondoltam, hogy megy valami értesítő.
Ami tetszik, hogy a nyitásról küld e-mailt nekem.
Koszonjuk!
Kedvencem bármiféle étcsoki 70% fölött. Egy - két kocka és én boldog vagyok
Akartam sütni valami kekszet vasárnap csokivilágnap alkalmából, de aztán a hétvégi programjaink keresztbetettek és elmaradt.