Off topic: Csevegős, barátkozós Krémmániások :)

Igeeen, a Krówka iszonyat jó volt! :yum:

Na, amit itt felsoroltatok Lányok, az mind jöhet sorban nekem is :sweat_smile:

3 Likes

Sokféle csokit szeretek. Pl. ezt:

letöltés (1)

4 Likes

Ó, ezt a fiam nagyon csípi :grin: a textúrája tényleg érdekes, ezt nem is szabad rágni, csak hagyni kell elolvadni, mert olyan vicces a levegőssége.
Asszem itt máshogy hívják, de pont ilyen lehet belül.

1 Likes

Juj én is imádom a Krówkát, azt is láttam azért még boltokban, a legfincsibb karamell!

2 Likes

Ha már lengyel édesség, az étcsokis aszaltszilva is elég jó:

2 Likes

Ennek van egy marcipános verziója is :yum:

1 Likes

Én egy Gombóc Artúr vagyok, és mindenféle csokit szeretek, de a Sport szeletet én sem. Viszont van egy új termékük, a Sport Ziccer. Hát az viszont! Tényleg kóstold meg, eszméletlen finom.

ab90817470153a5e2d359e6dfb8f36a0_XL

4 Likes

Hát ez tényleg megér egy próbát :yum:

1 Likes

Köszi hogy emlékeztettél rá, hogy egyem meg a Ritter marcipános csokit :smiley: egyébként az After Eight a kedvencem, meg a Ritterből is a mentásat szeretem, de a második kedvenc a marcipános :smiley:

2 Likes

Ugyanez + a wasabis. Imádom

3 Likes

Úú, After Eight! El is felejtettem, h létezik olyan régen ettem.
Marcipános Ritter, nyam! Jó kis étcsoki van rajta :yum:

1 Likes

Nem eszek édességeket, olyan 6 éve. Régen a szerencsi Retro volt a kedvencem, nem azért, mert ott nőttem fel, hanem mert ízlettek.

Viszont a lengyelektől van egy kedvencem:,ez sem édesség, viszont nem is sós.

Van ám mákos is.

1 Likes

wasabisat hol lehet kapni?

Régen a Tescoban vettem, de mostanában nem vásárolok ott, nem tudom kapható e még.

IMG_1411

1 Likes

A márkaboltjukban tuti. A Westendben van egy.

1 Likes

Sajnos csak egyvalakinek tudtam írni, hogy a csomagot feladtam, nem enged több üzenetet küldeni a rendszer.
Szóval, minden csomag útjára indult.
Köszi.

3 Likes

Köszi! A packeta is küldött értesítést!

1 Likes

Szuper. Én még nem kaptam így csomagot, de gondoltam, hogy megy valami értesítő.
Ami tetszik, hogy a nyitásról küld e-mailt nekem.

1 Likes

Koszonjuk! :smiley:

1 Likes

Kedvencem bármiféle étcsoki 70% fölött. Egy - két kocka és én boldog vagyok :smiley:
Akartam sütni valami kekszet vasárnap csokivilágnap alkalmából, de aztán a hétvégi programjaink keresztbetettek és elmaradt.

2 Likes