Gyanítom, hogy nem
Pedig Vera Wangot én is elhittem
Erről a ‘másik is kirakta a képet’ dologról eszembe jut Hajdú Péter és Forstner Csenge közös képe, amit mindketten megosztottak, de mindegyikük csak saját magát szerkesztette át. Vicces volt egymás mellett a két kép. Jól meg is sértődtek egymásra.
Amúgy mekkora meló lehet több párhuzamos valóságot fenntartani … akárhogy is nézem nekem ez hazugság marad és űber ciki.
Igen. És az űber ciki mellett még szánalmas is.
Egyébként arra mindig rácsodálkozom intovertáltként, hogy ezek a folyamatosan a külvilágnak élő celebek mennyire nincsenek rendben magukkal…
jelenleg off, kiírom, ha marad valami
Bontott és bontatlan kémiai fényvédőknek keresek új gazdát. Már csak mineralt használok és van a kémiaiból 3db idén bontott, minimális hiánnyal.
4 db új, bontatlan, kémiai. 2 év végéig jó, kettő 2025-ös lejáratú.
-
1db mineral, kb. félig, ez természetes ingyen vihető lesz.
-
találtam még 4-et, de ott már a PAO-val gond lehet, így nem merem odaadni, mehet a kukába, sajnos. Jár a nyakleves. Ezért kell ráírni a bontás idejét, de azt én sem csinálom.
Bontott 1000 Ft
Bontatlan 2000 Ft
Feladás 1290 Ft, csak Paketa
Érdekel-e valakit? Vagy mindenki be van tárazva, mert akkor nem strapálom magam.
Engem érdekel, akár bontott kémiai is. Írok
Eleve érthetetlen, hogy miért norma az, hogy 72 évesen harmincnak nézzen ki valaki. Én örülök majd, ha olyan formában leszek majd akkor, mint a valódi, filtermentes Vera Wang. Kapcsolódó: Telex: Annyira ragaszkodunk a fiatalsághoz, hogy a végén magunkat gyűlöljük meg
Engem a kémiai érdekelne
Tényleg nem értem. Egy közismert embernél nyilván nemcsak a saját maga által az Instagramra töltött képek fognak megjelenni, hanem bizony azok is, amik egy-egy eseményen készültek.
Június elején ezt posztolta Vera Wang egy eseményről:
Ez meg egy eredeti kép, ami ott készült:
És nincs semmi baj a második képpel sem, tök jól néz ki 75 évesen.
De miből gondolja, hogy van egy alternatív valóság, ahol csak az általa kitett képek léteznek?
Én szeretnék így kinézni 75 évesen photoshop nélkül… én sem értem miért csinálja, szerintem nevetséges.
Szerintem lelkileg súlyosan sérült lehet…semmi más nem magyarázza az ilyen fokú “önelnemfogadást”
Igen Nyilván senki sem akar megöregedni, meg ráncos lenni, de ez nekem olyan méltóság nélküli. Sajnálom, hogy ennyire nem tud megbékélni az amúgy vagány és csinos 75 éves kinézetével.
Ha jól tudom ma van a csoki világnapja.
Ünneplitek mondjuk csokival? Csokis valamivel? Csokis csokival?
Van aki nem szereti? Van kedvenc csokitok? Bonbon, tortaféle, táblás, iható…?
Nekem mostanában a min. 70%-os narancsos csoki esik a legjobban. De szeretem a sötét egész mogyoróst is. Egy jóféle bonbon is jöhet, mert a sokféle íz izgalmas.
Most csak egy sport szelet volt itthon, azzal “bulizom”.
Az édes nasik közül második a sorban a gumicukor. A nagyon savanyú nem jön be és amiben lekváros töltelék lakik, de minden más jöhet (na jó, kivéve a fekete ánizsos- brrrr…).
Ritter Sport egész mogyorós, mindent visz
Ez a kedvencem
Ritter legjobb csoki.
Nekem is!!! A fehércsokis cuccok után persze, de ebben kevesebb a cukor nah
Hű, hát amúgy a magas minőségű kézműves csokik a Lindt mindenféle nyalánksága után. A sportszeletet akkor se enném meg pisztolyt tartanának a fejemhez Ma sós Lindtet ettem egy kockával. Édes nasikból a vaníliás dolgokat szeretem meg van egy lengyel Dr akármi iszonyú fincsi aprósütiket gyártanak, abból a papucsalakú Régen a anno a Lengyel piacon vette Mamám, amiből Kínai lett később. Mintha láttam volna a lehel piacon belőlük majd lefotózom.
Ó a lengyel piacról jut eszembe , mindig kaptam Lengyelországból krowka-t . Az a papírba csomagolt boci logós nyammogós karamell.
De szeretem azt is! Nénikém minden évben megy és egy kis csomaggal szokott hozni, meg ostorocska sajtot issss