Off topic: Csevegős, barátkozós Krémmániások :)

Gyanítom, hogy nem :smiley:

1 Likes

Pedig Vera Wangot én is elhittem :worried:
Erről a ‘másik is kirakta a képet’ dologról eszembe jut Hajdú Péter és Forstner Csenge közös képe, amit mindketten megosztottak, de mindegyikük csak saját magát szerkesztette át. Vicces volt egymás mellett a két kép. Jól meg is sértődtek egymásra.

3 Likes

Amúgy mekkora meló lehet több párhuzamos valóságot fenntartani … akárhogy is nézem nekem ez hazugság marad és űber ciki.

3 Likes

Igen. És az űber ciki mellett még szánalmas is.
Egyébként arra mindig rácsodálkozom intovertáltként, hogy ezek a folyamatosan a külvilágnak élő celebek mennyire nincsenek rendben magukkal…

2 Likes

jelenleg off, kiírom, ha marad valami

Bontott és bontatlan kémiai fényvédőknek keresek új gazdát. Már csak mineralt használok és van a kémiaiból 3db idén bontott, minimális hiánnyal.
4 db új, bontatlan, kémiai. 2 év végéig jó, kettő 2025-ös lejáratú.

• 1db mineral, kb. félig, ez természetes ingyen vihető lesz.

• találtam még 4-et, de ott már a PAO-val gond lehet, így nem merem odaadni, mehet a kukába, sajnos. Jár a nyakleves. Ezért kell ráírni a bontás idejét, de azt én sem csinálom.

Bontott 1000 Ft
Bontatlan 2000 Ft
Feladás 1290 Ft, csak Paketa

Érdekel-e valakit? Vagy mindenki be van tárazva, mert akkor nem strapálom magam. :grinning:

4 Likes

Engem érdekel, akár bontott kémiai is. Írok :slight_smile:

1 Likes

Eleve érthetetlen, hogy miért norma az, hogy 72 évesen harmincnak nézzen ki valaki. Én örülök majd, ha olyan formában leszek majd akkor, mint a valódi, filtermentes Vera Wang. Kapcsolódó: Telex: Annyira ragaszkodunk a fiatalsághoz, hogy a végén magunkat gyűlöljük meg

2 Likes

Engem a kémiai érdekelne :slight_smile:

1 Likes

Tényleg nem értem. Egy közismert embernél nyilván nemcsak a saját maga által az Instagramra töltött képek fognak megjelenni, hanem bizony azok is, amik egy-egy eseményen készültek.
Június elején ezt posztolta Vera Wang egy eseményről:
Screenshot_2024-07-05-08-30-58-169_com.android.chrome

Ez meg egy eredeti kép, ami ott készült:
85770711-0-image-a-72_1717630819039

És nincs semmi baj a második képpel sem, tök jól néz ki 75 évesen.
De miből gondolja, hogy van egy alternatív valóság, ahol csak az általa kitett képek léteznek?

6 Likes

Én szeretnék így kinézni 75 évesen photoshop nélkül… én sem értem miért csinálja, szerintem nevetséges.

8 Likes

Szerintem lelkileg súlyosan sérült lehet…semmi más nem magyarázza az ilyen fokú “önelnemfogadást” :pensive:

3 Likes

Igen :frowning: Nyilván senki sem akar megöregedni, meg ráncos lenni, de ez nekem olyan méltóság nélküli. Sajnálom, hogy ennyire nem tud megbékélni az amúgy vagány és csinos 75 éves kinézetével.

5 Likes

Ha jól tudom ma van a csoki világnapja. :chocolate_bar: :doughnut: :cookie:
Ünneplitek mondjuk csokival? Csokis valamivel? Csokis csokival? :sweat_smile:
Van aki nem szereti? Van kedvenc csokitok? Bonbon, tortaféle, táblás, iható…?
:smiley:
Nekem mostanában a min. 70%-os narancsos csoki esik a legjobban. De szeretem a sötét egész mogyoróst is. Egy jóféle bonbon is jöhet, mert a sokféle íz izgalmas.
Most csak egy sport szelet volt itthon, azzal “bulizom”.
Az édes nasik közül második a sorban a gumicukor. A nagyon savanyú nem jön be és amiben lekváros töltelék lakik, de minden más jöhet (na jó, kivéve a fekete ánizsos- brrrr…).

10 Likes

Ritter Sport egész mogyorós, mindent visz :chocolate_bar:

2 Likes

IMG_9519
Ez a kedvencem :yum:

6 Likes

Nekem a legfinomabb evör: :yum:

4 Likes

Ritter legjobb csoki. :star_struck:

3 Likes

Nekem is!!! A fehércsokis cuccok után persze, de ebben kevesebb a cukor nah :smiley:

2 Likes

Hű, hát amúgy a magas minőségű kézműves csokik a Lindt mindenféle nyalánksága után. A sportszeletet akkor se enném meg pisztolyt tartanának a fejemhez :rofl: Ma sós Lindtet ettem egy kockával. Édes nasikból a vaníliás dolgokat szeretem meg van egy lengyel Dr akármi iszonyú fincsi aprósütiket gyártanak, abból a papucsalakú :smiley: Régen a anno a Lengyel piacon vette Mamám, amiből Kínai lett később. Mintha láttam volna a lehel piacon belőlük majd lefotózom.

5 Likes

Ó a lengyel piacról jut eszembe , mindig kaptam Lengyelországból krowka-t . Az a papírba csomagolt boci logós nyammogós karamell.
De szeretem azt is! Nénikém minden évben megy és egy kis csomaggal szokott hozni, meg ostorocska sajtot issss :smiling_face_with_three_hearts:

3 Likes