Off topic: Csevegős, barátkozós Krémmániások :)

Áh, értem, az úgy más. Igen, erre figyelni kell, hogy a zacskóba tegye az ember külön a folyadékokat, de hát annyiszor ki van írva, amíg sorban kell állni a biztonsági ellenőrzésnél. :see_no_evil:

Ezt úgy oldottam meg - pont egy spanyol miniút kapcsán :wink: -, hogy vettem a müllerben (most már kínaiban is láttam) pár száz forintért ilyen átlátszó neszeszert, ami tele volt kis, átlátszó tégelyekkel. Ezt mindenféle összeállításban lehet kapni: fújós, pumpás, tégelyes, kiöntős stb. Abba applikáltam át a szokásos cuccaimból és az átlátszó neszeszerbe rámoltam be. Nem tudom, mennyi időre mentek, de ezek az adagok nekem elégnek bizonyultak. Ami nem volt így megoldható, abból minit vettem. Átlátszó, 1 literes tasakba hajigáltam bele mindent. Azt az ikeában vettem és a konyhai újrazárható konyhai tasak volt :slight_smile:

Pont elég elrettentő volt végignézni a sorban előttünk, ahogy dobatják ki a nagy kiszerelésű tusfürdőket és samponokat az utastársaktól :smiley:

Annak idején a legszigorúbb időszakban utaztunk (azt mondták ismerősök), úgyhogy én nem kockáztattam. Kabinbőröndöt sem vettem, hanem hátizsákkal mentünk. Puha, hajtogatható, több minden is belefér és szükség szerint simán beleerőszakolod a keretbe, amit ráhúznak némi felár beszedésének reményében :confused:

2 Likes

Nagyon szépen köszönöm a segítséget mindenknek :blush:

3 Likes

Az isten verje meg…nem hiszem el. :sob:

A főnökömnél ez sem segít, menthetetlenül feledékeny és egy totál másik világban él. :grin:
(Hozzáteszem, nagyon jófej ember, türelmes, 12+ év alatt talán 2x láttam rajta, hogy igazán mérges valami miatt, és tudja kezelni nagyon az embereket. Kell is, ha velem akar dolgozni. :laughing:)

1 Likes

Én már bőgtem is miatta :frowning:
Iszonyatosan sajnálom, teljesen abban a hitben voltam, hogy minden rendben lesz, megvan a pénz, kaphatja a kezelést.

1 Likes

Én is megkönnyeztem.
Háromszor láttam vele a Centrálban a My Fair Ladyt. Azt hittem, valami más munkán dolgozik, azért helyettesítik. Még gondoltam is, hogy akkor nézem meg negyedszerre, ha visszatér. :frowning:
Nem is sejtettem, hogy beteg. Nagyon szomorú :cry:

2 Likes

Megsirattam. Nagyon sajnálom.

1 Likes

Virágzó hársfa alatt ülök. Fantasztikus, teljesen elbódultam. :smiling_face_with_three_hearts::grin:

13 Likes

Csajok, a véleményetekre vagyok kíváncsi, hogy a szemem csal meg, vagy ténylegesen azt látom, amit látok.
Röviden: neves olimpikonunk özvegye, volt modell a hölgy. Évekkel ezelőtt (kb 8-10 éve) láttam egy plázában személyesen is, illetve kijött most egy új sminkvideó vele. Az első, személyes tapasztalatom szerint ráncos volt eléggé az arca és borzasztóan élesek voltak a vonásai, de egyértelműen a mélyráncok és a finom szarkalábak is jól láthatóak voltak.
Most ebben az új videóban mintha nem is ugyanazt a bőrt látnám. Ráncok sehol, vonások kevésbé markánsak.
Szerintetek volt valami beavatkozás vagy csak brutál jók a kencék? Azért kérdem, mert ha volt is, az ő dolga, csak annyira szembeötlő nekem a változás, hogy nagyon és kíváncsi lettem.

1 Likes

@anon21269124 , mint tudjuk, semmilyen “brutál jó (és akár méregdrága) kence” nem tud ránctalanítani, így látatlanban csakis valamilyen beavatkozásra tippelnék, nem feltétlenül az invazív liftingre, hanem pl. a most nagyon “divatos” szálbehúzásos beavatkozás + hialuron/botox kombóra.

Persze a szálbehúzásos liftingről is tudni kell, hogy ez ugyan nem számít invazív beavatkozásnak (ambulatórumi kezelés), de ennek minőségi és főleg a tartóssági “sikere” nagyban függ a szál tipusától és persze az orvos tapasztalától. Úgy tudom, hogy Mo-on még csak a PDO (polidioxanon)
[sima, csavart, fogazott (tüskés)] szálakkal dolgoznak, míg itt nálunk már az amerikai PLLA (Polylactic acid yarns with bidirectional cones) szálak az elterjedtek. Mindkét típus felszívódó, de míg az előbbiekből sokat kell behúzni, a szálak gyorsan, kb. 6 hónap alatt felszívódnak, igazából nincs is idejük az (orvos által) ígért kollagén indukcióra (a saját kollagén termelésre, ami javítana az arc volemenén, vonásain), és persze a “húzás” általi “emelő hatása” is a felszívódással teljesen megszűnik. Ezzel szemben a PLLA szálak tartása sokkal erősebb és sokkal lassabban (kb.12-14 hónap) szívódnak fel, így ezzel valóban be tud indulni a biostimulás hatás (saját kollagén termelés), ebből elegendő max. 3-3 szál az orcákra. Viszont míg a PDO szálakhoz nem szükséges speciális képzés elvégzése, a PLLA szálak alkalmazása esetén az orvos speciális kurzus elvégzése szükségeltetik.

5 Likes

Filter is lehetett a videón :smirk:

4 Likes

Ezt nem tudom megállapítani, de a kislány, akivel a márkavideóban sminkelgetett, gyanúsan izzadtságszagúan tukmált és adta a hölgy szájába a szavakat. Igazából ez, illetve a korábbi ismereteimhez képest hatalmas bőrállapot-változás elvitte a figyelmemet minden egyéb külső körülményről :slight_smile:

1 Likes

Azt hiszem eléggé részrehajló vagyok, hiszen követem instagramon, de lehet történt valami az arcával. Hogy ez most a jó smink, filter, megfelelő fények és kameraállás, vagy valami extra beavatkozás, azt nem tudom.

2 Likes

Lett belőle egy Demcsák Zsuzsa glow- up verzió ahogy elnézem :smiley:
Meg tudom érteni amúgy, már nem tetszett amit a tükörben látott, megcsináltatta.
A lényeg, hogy érezze jól magát a bőrében és boldog legyen.

4 Likes

Igazad van, ez is lehet, a neten már szinte semmi sem a valóság, filterek a képeken és már videót is tudnak variálni.
Amit eddig csak filmekben használtak az beszivárgott a közéletbe is.
Mindig azt kérdezem, hogy oké lett egy szép kép, vagy felvétel de a meetingre meg a gálavacsorára a valóság fog elmenni. A valósággal pedig semmi baj sincs, de a tupírozott léthez képest csalódást kelt.
Futottam már bele olyan ismerősbe akit 5-6 éve már csak képeken láttam és mindig megdicsértem magamban, hogy milyen fiatalos. Élőben pedig szó szerint ledöbbentem, mert a képekhez képest 20 évvel látszott idősebbnek. Miért kell ez?

4 Likes

Nem követtem őt sosem, csak a videó jött szembe és ahhoz a jó pár évvel ezelőtti tapasztalatom. Igazság szerint pont azért is lepett meg, mert a folyamat fordítva szokott történni, ráadásul pár éve hevesen nyilatkozta, hogy semmilyen beavatkozásnak nincs pártján :smiley:
Nyilván az ő dolga, hogy mivel és hogyan érzi jól magát :slight_smile: Engem a kontraszt erejéig fogott meg a dolog és érdekelt a véleményetek :slight_smile:

1 Likes

Ott van pl. Vera Wang. Semmi baj nincs azzal ahogyan 75 évesen kinéz, mégis rendszeresen 30 évesre igazítja magát a megosztott képein. Minek?

2 Likes

Igen , csak aztán leült Donna Karan mellé aki meg kirakta a képet, hogy is néz ki valójában :smiley:

Az a vicc, hogy én is megkajáltam, hogy ennyire fiatalos, azért az ázsiai hölgyek néha simán le tudnak tagadni 20-25 évet .

4 Likes

Kíváncsi lennék, szóba állnak-e még egymással? :smiley:

2 Likes