Áh, értem, az úgy más. Igen, erre figyelni kell, hogy a zacskóba tegye az ember külön a folyadékokat, de hát annyiszor ki van írva, amíg sorban kell állni a biztonsági ellenőrzésnél.
Ezt úgy oldottam meg - pont egy spanyol miniút kapcsán -, hogy vettem a müllerben (most már kínaiban is láttam) pár száz forintért ilyen átlátszó neszeszert, ami tele volt kis, átlátszó tégelyekkel. Ezt mindenféle összeállításban lehet kapni: fújós, pumpás, tégelyes, kiöntős stb. Abba applikáltam át a szokásos cuccaimból és az átlátszó neszeszerbe rámoltam be. Nem tudom, mennyi időre mentek, de ezek az adagok nekem elégnek bizonyultak. Ami nem volt így megoldható, abból minit vettem. Átlátszó, 1 literes tasakba hajigáltam bele mindent. Azt az ikeában vettem és a konyhai újrazárható konyhai tasak volt
Pont elég elrettentő volt végignézni a sorban előttünk, ahogy dobatják ki a nagy kiszerelésű tusfürdőket és samponokat az utastársaktól
Annak idején a legszigorúbb időszakban utaztunk (azt mondták ismerősök), úgyhogy én nem kockáztattam. Kabinbőröndöt sem vettem, hanem hátizsákkal mentünk. Puha, hajtogatható, több minden is belefér és szükség szerint simán beleerőszakolod a keretbe, amit ráhúznak némi felár beszedésének reményében
Nagyon szépen köszönöm a segítséget mindenknek
Az isten verje meg…nem hiszem el.
A főnökömnél ez sem segít, menthetetlenül feledékeny és egy totál másik világban él.
(Hozzáteszem, nagyon jófej ember, türelmes, 12+ év alatt talán 2x láttam rajta, hogy igazán mérges valami miatt, és tudja kezelni nagyon az embereket. Kell is, ha velem akar dolgozni. )
Én már bőgtem is miatta
Iszonyatosan sajnálom, teljesen abban a hitben voltam, hogy minden rendben lesz, megvan a pénz, kaphatja a kezelést.
Én is megkönnyeztem.
Háromszor láttam vele a Centrálban a My Fair Ladyt. Azt hittem, valami más munkán dolgozik, azért helyettesítik. Még gondoltam is, hogy akkor nézem meg negyedszerre, ha visszatér.
Nem is sejtettem, hogy beteg. Nagyon szomorú
Megsirattam. Nagyon sajnálom.
Virágzó hársfa alatt ülök. Fantasztikus, teljesen elbódultam.
Csajok, a véleményetekre vagyok kíváncsi, hogy a szemem csal meg, vagy ténylegesen azt látom, amit látok.
Röviden: neves olimpikonunk özvegye, volt modell a hölgy. Évekkel ezelőtt (kb 8-10 éve) láttam egy plázában személyesen is, illetve kijött most egy új sminkvideó vele. Az első, személyes tapasztalatom szerint ráncos volt eléggé az arca és borzasztóan élesek voltak a vonásai, de egyértelműen a mélyráncok és a finom szarkalábak is jól láthatóak voltak.
Most ebben az új videóban mintha nem is ugyanazt a bőrt látnám. Ráncok sehol, vonások kevésbé markánsak.
Szerintetek volt valami beavatkozás vagy csak brutál jók a kencék? Azért kérdem, mert ha volt is, az ő dolga, csak annyira szembeötlő nekem a változás, hogy nagyon és kíváncsi lettem.
@anon21269124 , mint tudjuk, semmilyen “brutál jó (és akár méregdrága) kence” nem tud ránctalanítani, így látatlanban csakis valamilyen beavatkozásra tippelnék, nem feltétlenül az invazív liftingre, hanem pl. a most nagyon “divatos” szálbehúzásos beavatkozás + hialuron/botox kombóra.
Persze a szálbehúzásos liftingről is tudni kell, hogy ez ugyan nem számít invazív beavatkozásnak (ambulatórumi kezelés), de ennek minőségi és főleg a tartóssági “sikere” nagyban függ a szál tipusától és persze az orvos tapasztalától. Úgy tudom, hogy Mo-on még csak a PDO (polidioxanon)
[sima, csavart, fogazott (tüskés)] szálakkal dolgoznak, míg itt nálunk már az amerikai PLLA (Polylactic acid yarns with bidirectional cones) szálak az elterjedtek. Mindkét típus felszívódó, de míg az előbbiekből sokat kell behúzni, a szálak gyorsan, kb. 6 hónap alatt felszívódnak, igazából nincs is idejük az (orvos által) ígért kollagén indukcióra (a saját kollagén termelésre, ami javítana az arc volemenén, vonásain), és persze a “húzás” általi “emelő hatása” is a felszívódással teljesen megszűnik. Ezzel szemben a PLLA szálak tartása sokkal erősebb és sokkal lassabban (kb.12-14 hónap) szívódnak fel, így ezzel valóban be tud indulni a biostimulás hatás (saját kollagén termelés), ebből elegendő max. 3-3 szál az orcákra. Viszont míg a PDO szálakhoz nem szükséges speciális képzés elvégzése, a PLLA szálak alkalmazása esetén az orvos speciális kurzus elvégzése szükségeltetik.
Filter is lehetett a videón
Ezt nem tudom megállapítani, de a kislány, akivel a márkavideóban sminkelgetett, gyanúsan izzadtságszagúan tukmált és adta a hölgy szájába a szavakat. Igazából ez, illetve a korábbi ismereteimhez képest hatalmas bőrállapot-változás elvitte a figyelmemet minden egyéb külső körülményről
Azt hiszem eléggé részrehajló vagyok, hiszen követem instagramon, de lehet történt valami az arcával. Hogy ez most a jó smink, filter, megfelelő fények és kameraállás, vagy valami extra beavatkozás, azt nem tudom.
Lett belőle egy Demcsák Zsuzsa glow- up verzió ahogy elnézem
Meg tudom érteni amúgy, már nem tetszett amit a tükörben látott, megcsináltatta.
A lényeg, hogy érezze jól magát a bőrében és boldog legyen.
Igazad van, ez is lehet, a neten már szinte semmi sem a valóság, filterek a képeken és már videót is tudnak variálni.
Amit eddig csak filmekben használtak az beszivárgott a közéletbe is.
Mindig azt kérdezem, hogy oké lett egy szép kép, vagy felvétel de a meetingre meg a gálavacsorára a valóság fog elmenni. A valósággal pedig semmi baj sincs, de a tupírozott léthez képest csalódást kelt.
Futottam már bele olyan ismerősbe akit 5-6 éve már csak képeken láttam és mindig megdicsértem magamban, hogy milyen fiatalos. Élőben pedig szó szerint ledöbbentem, mert a képekhez képest 20 évvel látszott idősebbnek. Miért kell ez?
Nem követtem őt sosem, csak a videó jött szembe és ahhoz a jó pár évvel ezelőtti tapasztalatom. Igazság szerint pont azért is lepett meg, mert a folyamat fordítva szokott történni, ráadásul pár éve hevesen nyilatkozta, hogy semmilyen beavatkozásnak nincs pártján
Nyilván az ő dolga, hogy mivel és hogyan érzi jól magát Engem a kontraszt erejéig fogott meg a dolog és érdekelt a véleményetek
Ott van pl. Vera Wang. Semmi baj nincs azzal ahogyan 75 évesen kinéz, mégis rendszeresen 30 évesre igazítja magát a megosztott képein. Minek?
Igen , csak aztán leült Donna Karan mellé aki meg kirakta a képet, hogy is néz ki valójában
Az a vicc, hogy én is megkajáltam, hogy ennyire fiatalos, azért az ázsiai hölgyek néha simán le tudnak tagadni 20-25 évet .
Kíváncsi lennék, szóba állnak-e még egymással?