Annyiért adod amennyiért akarod, ezt nem a vevő határozza meg. Én az osztrák oldalra regeltem, mert láttam, hogy az olasz társoldalán sok részben teljesen új Rinascimento ruha van. Én szeretem ezt a márkát, de nem annyiért amennyiért a boltban adják+alkalmiak a ruhák főleg, nem abban rohangál az ember minden nap. A kezdet nehéz volt, megtalált egy halom csaló, ahogy más új regisztráltakat is, ahogy az akkor még létező fórumon olvastam.
Én is raktam fel pár dolgot. Van pl. egy bontatlan ezüstsamponom a Kérastase márkától, ami 32-36 Euro üzletekben és a fodrásznál. Nekem nem fog kelleni, mert a Fudge márkától használok egy másikat, azt is ritkán. Felraktam 19 Euro áron, jönnek a 10-12 Euro ajánlatok. Nos ez akciósan is 24 Euro ha valaki eredetit akar venni, tehát nem notinos vagy egyéb “megbízható” helyről. Kódos, fóliás lezárás a kupak alatt, teljesen új. Nekem is írják, hogy ennyit adnak érte, én meg visszaírok, hogy akkor megveszi máshol. Országon belül ingyenes a postázás neki, ez se opció, maximum a V. oldal díját kell fizetnie. Amióta a francia oldal is társoldal lett, van amit simán leütnek, pedig odaírtam, hogy nem postázok, mivel oda a DPD-Chronopost vinné, amiből köszönöm nem kérek. Naponta sztornózom a franciákat, olvasni nem olvasnak, akkor se ha 2x odaírja az ember, hogy oda nem postáz. Ha oda írja az ember valahova, hogy az ár fix, naná, hogy alkudni akar. Ez ilyen. Én nem idegesítem magam már ezen. Lehet blokkolni az értetlen embereket. Én nem magyarázkodnék mi miért mennyi.