Off topic: Csevegős, barátkozós Krémmániások :)

Jöttem panaszkodni. Az osztrák posta is “tud”, nem csak a DPD. Rendeltem a Cult beauty oldaláról. Ma kellett volna kézbesíteni. A hülye postai dolgozó visszaküldte, hogy “wrong Adress”. Nos megvan adva a város és a négyjegyű irányítószám is. A házszám 3 tagból áll. Szám, épület, ajtó. A hülye ezt a 3 számot egyben írta kézbesítési irányítószámnak a netes rendszerbe az irányítószám helyett. Nyilván nincs 6 jegyből álló osztrák irányítószám, tehát már úton van a csomagom visszafelé. Eljutott az elosztó központig és ment is vissza. A Cult beauty oldalán helyesen szerepel a címem, direkt megnéztem.

4 Likes

Csak félig élek Ausztriában, de sok mindent rendeltem már oda, általában gond nélkül, kivéve, amikor nem… Őszintén együttérzek. :heart:

2 Likes

Attól függ hol élsz és milyen nyelvet beszélsz. Tulképp ott a határ ahol érzed: nekünk külön kategória a drogériás meg a gyógyszertári termék, az amcsik nem tesznek különbséget, “drugstore brand”.
Nekem több kritérium együttes jelenléte jelenti a drogériást, név szerint hogy megfizethető, könnyen beszerezhető és nem életérzést akar eladni.

7 Likes

A nyári szülinapi nyereményjáték létezik még? Az elmúlt 1-2 évben mintha nem találkoztam volna vele.

A LOOKFANTASTIC pontgyűjtős szintekkel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Főleg a level2 és level3 érdekel. :slight_smile:

KOREAON 2024

Ezt küldte a The Box and Beauty:

Van már programod hétvégére? Egy nagyon színvonalas, ingyenes programra invitállak, mely a Hungexpo területén a B Pavilonban kerül megrendezésre.

Találkozzunk személyesen!

K-Beauty Outlettel, tesztelési lehetőséggel, személyre szabott tanácsokkal és egyéb meglepetésekkel várunk.

A főbb márkáinkat hozzuk - így meg tudod őket nézni, ha szeretnéd meg is tudod vásárolni őket. Minden vásárlás mellé ajándékot adunk.

5000 Ft felett pl. a Wooshin Labottach márka 3 darabos reggeli szemszépítő csomagját adjuk ajándékba (értéke 2.000 Ft)

Fenti linken van infó a fesztiválról, ott lesznek koreai szépségápolással.

4 Likes

Le a kalappal, szuper ötlet.
Az én és férjem 1%-a ide megy:
Anikó Állatmentő Alapítvány
10103829-79809200-01005003

Screenshot_20240519_120207_Instagram

5 Likes

Mi a MacsEb-et támogatjuk :heart:
1%-al is meg én szoktam itt “turizni” . A múltkor egy tök új bőrnacit vettem 4ezerért.

5 Likes

-20% van az osztrák Douglasban szinte mindenre, kód nélkül.

3 Likes

Mióta van Paula’s Choice a Douglasban?
Kíváncsi vagyok, nálunk is lesz-e?

Ez tényleg nagyon kedves felajánlás.

Mi egyébként a gyermekünk ovis alapítványának és egy számunkra kedves matematika oktatással/táboroztatással/versenyszervezéssel kapcsolatos szervezetnek ajánlottuk fel az egy százalékainkat. De szinte mindegy, melyik civil szervezetnek megy, csak menjen. :smiley:

3 Likes

Már régóta, arra mondjuk nem szokott érvényes lenni akciós kód, ha eleve nem akciózzák.

1 Likes

Szerdán vagy mikor vettem át az előző 20%-os kört. :sweat_smile:
Azért gyorsan rendeltem ezt-azt mikor hajnalban megláttam, hogy megint van.

• az osztrák Müllerben vasárnapi akció keretében 30% pl. a BEAUTY GLAM-re, eddig nem hallottam róla, de van 1-2 szimpatikus termékük.

Beauty Glam van otthon is szerintem. A C-vitaminos szérumot próbáltam, egy niás tonik parkol valahol a szekrényben.

Én is azt olvastam, hogy a Müllerben van, de szeretett szülővárosomban nincs Müller. XD

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, szerintetek egy bontott terméket mennyivel olcsóbban illik adni.
Vintedes eset, egy parfümöt én itthon 23ért vettem, bontottam, egyet fújtam. Feltettem 20ért,úgyis alkudnak. A lengyelek elég gerilla módon nyomják úgyis. Beajánl 14et. Elutasitottam, mondom, 18.Erre megint 14,én megint 18.ír egy ilxet:“most komolyan…” itt öntötte el a szar az agyam. Az érv az volt, bontott, annyit nem ér, amit ajánlok, azért megveszi újonnan. Vagy 14,vagy nem érdekli. Mondtam neki, hogy ha náluk ilyen olcsó, akkor ne velem alkudozzon,vegye meg boltból. De ha én odaadom 14ert,annyit bukok, mint az én ajánlatom fele. A másik delikvens 6 helyett 2,7ért akart elvinni egy másikat.
Én ezt nagyon pofátlanságnak tartom. Nem kötelező onnan megvenni, én nem vagyok köteles ilyen áron eladni, basszus inkább elfújkálom magamra.

1 Likes

Sose vintedeztem, a 20-ban már benne van a posta is? Ez csak a saját nézőpontom, de ha feltételezzük, hogy náluk ugyanannyiba kerülnek a parfümök, akkor 20+postával kb. ugyanott van, mintha venne egy újat. 18-ért még mindig csak egy ki tudja mikor bontott terméket kap (mert nem ismer téged) amiből elvileg csak egy pici hiányzik (mert nem ismer téged). 18+postával még mindig kb. egy vadiúj bolti amire kifogott 10-15% akciót.
Bocsi az eszmefuttatásért, ez csak annyi, hogy én mi alapján veszek figyelembe valamit.
Szerintem a kozmetikumok értékéből a felbontottság ténye elég sokat elvesz, a vásárló szemében nem ér ugyanannyit, mint a tiedben.
Kíváncsi vagyok, a gyakorlott vásárlók hogy vélekednek.

1 Likes

Fényképet a valós állapotról és batch kódot bármikor kaphat. Továbbá szíve joga megvenni újonnan máshonnan. De szerintem én nem vagyok köteles 23 helyett 14-ért odaadni, mert egyet fújtam belőle.
Ha én egy fújás hiánnyal 18-ért meg tudok venni egy parfümöt 23 helyett, én nyilván azt választom. Mindkét esetben ugyanúgy kell postaköltséget fizetnem, szóval az mindegy.

Tudtam nagyon jól, hogy 20-ért úgysem viszik el, ilyenkor mindig belekalkulálom az alkudozást. Ha ezt nem teszem, és annyiért teszem fel, amit ténylegesen várok érte, akkor abból is alkudnának. Van, amikor felteszek egy címkés ruhát, amit én vettem 15-ért 5-ért, hogy ne nálam álljon, képes ajánlani érte 2500 Ft-ot.

Tök jó, hogy a vinteden lehet alkudozni, de ha nem adod annyiért, akkor nem adod, és kész. Valóban lehet egy-egy akció, amiben ugyanezen áron megveszi, de akkor meg ne tőled kunyeráljon. Én sem adnám el mindenáron.

2 Likes

Szerintem nyugodtan hirdesd annyiért, amennyi neked megéri. Azzal még semmi gond nincs, hogy alkudni szeretne belőle, de ez az erőszakos visszaszólogatás, kioktatás mindennek a teteje.

2 Likes