Töltet csere még szóba jöhet akár.
Van toll (azt már nem tudom milyen), és szintetikussal kevert is. De semmi kézügyességem, mindenkinek jobb ha nem szedem szét őket…
Kérdezd meg az adott állatmenhelyeket, van ahol elfogadják, van ahol nem. Állítólag néha turkálókban vagy hajléktalanszállókon is elfogadják.
Ha toll a töltet, az komposztálható is, bár ez nem tudom segít-e.
Legrosszabb esetben dobd le egy ruhagyűjtő konténerben vagy hulladékudvarban.
A tollat ha kimosod és kiszárítod, utána visszaáll a használható állapota. Legalábbis a nagymuter esküszik rá. A sima töltetest pedig állatmenhelynek adnám vagy simán kitenném a hajléktalanoknak, ha tiszta.
Ezt én is így tudom,de ne “emberes” hónapban. Azaz,ne ősszel/ télen.
Kedves Fórumtársak! Ezzel az édes kis rövid videóval kívánok kellemes ünnepeket!
Boldog Nyulat!
Boldog nyuszit csajok!
Áldott Húsvéti Ünnepeket mindenkinek!
Kellemes húsvéti ünnepeket!
Utólag is boldog nyulat mindenkinek!
Erről be kell számolnom, mert nem értem. Januárban bontottam meg a mini EL spirált és kb 2 hete elkezdett csomósodni, kiszáradás-gyanús volt és olyan pillákat gyártott, hogy biztos voltam benne, megmakkant a festék.
Nem akartam kidobni, mert még 2 hónapja sem volt használatban, szaga sem volt és jelentős mennyiség is volt még benne, így megerőszakoltam magam és tovább használtam. Most láss csodát, kb 4 napja tökéletesen működik, olyan pillákat csinál, hogy engem is meglep és olyan, mintha visszahidratálódott volna Nem tettem bele semmit és nem is csináltam vele semmit. Irritációt se azóta, se akkor nem okozott.
Van ötletetek?
Sziasztok! Tudom, hogy ez most nagyon off-topic lesz, de talán láttátok, hogy az elmúlt években sokkal kisebb volt az aktivitásom itt, mint korábban, aminek az egyik oka az, hogy szorgosan dolgozom a PhD disszertációmon. Bár a téma nem a szépségápoláshoz kapcsolódik, hanem inkább a közösségi médiához, mégis amennyiben használtok Instagramot, úgy nagyon hálás lennék egy-két kitöltésért.
Szegeden tanulsz? De szuper! Kitöltöttem Sok sikert a diplomához
Igen, köszönöm szépen!
Done.
Szuperek vagytok, köszönöm!
Kész
Kitöltve
Köszi mindannyiótoknak, tényleg hatalmas segítség!
Sziasztok!
Én felvilágosítást szeretnék kérni arról, hogy a “drogériás termékek” tulajdonképpen mit takarnak? Sokáig azt hittem egész jól körül tudom határolni, de ha az árakat nézzük, akkor a luxus kategória alatt egészen magas árfekvésig előfordulhatnak termékek, ha meg az elérhetőséget nézzük, akkor pl. a G&G-t meg az Ilcsit is egy ideig csak rendelni lehetett, most meg már ott vannak a boltok polcain. A K-Beauty cuccok egy része sem kuriózum már, azokat is behozták.
Szerintetek hol van a “határ”?
Gondolom a luxusmárkáknál van a határ. Dior, Armani, Chanel stb. nem lesz soha kis drogériában. A Müllerben is a parfüméria részhez tartoznak, nem a drogérián találod őket. Drogériás termék kb. az amit bárki megengedhet magának és nem kell rá hónapokig spórolni vagy meghúzni a nadrágszíjat. A luxusmárkák forgalmazói általában biztosítanak olyan alkalmazottakat is akik tudnak szakszerű tájékoztatást adni.
Attól, hogy valami nem könnyen elérhető, még drogériás szinten lehet ugyanúgy. Ár alapján az általad felsorolt 2 márka is drogériás kategória.