Off topic: Csevegős, barátkozós Krémmániások :)

Töltet csere még szóba jöhet akár.

2 Likes

Van toll (azt már nem tudom milyen), és szintetikussal kevert is. De semmi kézügyességem, mindenkinek jobb ha nem szedem szét őket…:grin:

1 Likes

Kérdezd meg az adott állatmenhelyeket, van ahol elfogadják, van ahol nem. Állítólag néha turkálókban vagy hajléktalanszállókon is elfogadják.
Ha toll a töltet, az komposztálható is, bár ez nem tudom segít-e.
Legrosszabb esetben dobd le egy ruhagyűjtő konténerben vagy hulladékudvarban.

1 Likes

A tollat ha kimosod és kiszárítod, utána visszaáll a használható állapota. Legalábbis a nagymuter esküszik rá. A sima töltetest pedig állatmenhelynek adnám vagy simán kitenném a hajléktalanoknak, ha tiszta.

2 Likes

Ezt én is így tudom,de ne “emberes” hónapban. Azaz,ne ősszel/ télen.

2 Likes

Kedves Fórumtársak! Ezzel az édes kis rövid videóval kívánok kellemes ünnepeket!
Boldog Nyulat! :cherry_blossom: :cherry_blossom: :cherry_blossom: :cherry_blossom: :cherry_blossom: :cherry_blossom: :cherry_blossom: :rabbit2: :rabbit: :rabbit2: :rabbit: :rabbit2: :rabbit: :rabbit2:
:heart:

12 Likes

images (12)
Boldog nyuszit csajok!

11 Likes

Áldott Húsvéti Ünnepeket mindenkinek! :relaxed:

cd17580-bunny-cat-in-pool-of-easter-eggs-funny-easter-card-avanti__10871.1656195466

11 Likes

Kellemes húsvéti ünnepeket! :rabbit::blush:

6 Likes

Utólag is boldog nyulat mindenkinek! :slight_smile:

Erről be kell számolnom, mert nem értem. Januárban bontottam meg a mini EL spirált és kb 2 hete elkezdett csomósodni, kiszáradás-gyanús volt és olyan pillákat gyártott, hogy biztos voltam benne, megmakkant a festék.

Nem akartam kidobni, mert még 2 hónapja sem volt használatban, szaga sem volt és jelentős mennyiség is volt még benne, így megerőszakoltam magam és tovább használtam. Most láss csodát, kb 4 napja tökéletesen működik, olyan pillákat csinál, hogy engem is meglep és olyan, mintha visszahidratálódott volna :open_mouth: Nem tettem bele semmit és nem is csináltam vele semmit. Irritációt se azóta, se akkor nem okozott.

Van ötletetek?

3 Likes

Sziasztok! Tudom, hogy ez most nagyon off-topic lesz, de talán láttátok, hogy az elmúlt években sokkal kisebb volt az aktivitásom itt, mint korábban, aminek az egyik oka az, hogy szorgosan dolgozom a PhD disszertációmon. Bár a téma nem a szépségápoláshoz kapcsolódik, hanem inkább a közösségi médiához, mégis amennyiben használtok Instagramot, úgy nagyon hálás lennék egy-két kitöltésért. :blush:

7 Likes

Szegeden tanulsz? De szuper! Kitöltöttem :slight_smile: Sok sikert a diplomához :heart:

1 Likes

Igen, köszönöm szépen! :relaxed:

1 Likes

Done.

1 Likes

Szuperek vagytok, köszönöm! :blush:

1 Likes

Kész :blush:

1 Likes

Kitöltve :relaxed:

1 Likes

Köszi mindannyiótoknak, tényleg hatalmas segítség!

3 Likes

Sziasztok!

Én felvilágosítást szeretnék kérni arról, hogy a “drogériás termékek” tulajdonképpen mit takarnak? Sokáig azt hittem egész jól körül tudom határolni, de ha az árakat nézzük, akkor a luxus kategória alatt egészen magas árfekvésig előfordulhatnak termékek, ha meg az elérhetőséget nézzük, akkor pl. a G&G-t meg az Ilcsit is egy ideig csak rendelni lehetett, most meg már ott vannak a boltok polcain. A K-Beauty cuccok egy része sem kuriózum már, azokat is behozták.

Szerintetek hol van a “határ”? :thinking:

Gondolom a luxusmárkáknál van a határ. Dior, Armani, Chanel stb. nem lesz soha kis drogériában. A Müllerben is a parfüméria részhez tartoznak, nem a drogérián találod őket. Drogériás termék kb. az amit bárki megengedhet magának és nem kell rá hónapokig spórolni vagy meghúzni a nadrágszíjat. A luxusmárkák forgalmazói általában biztosítanak olyan alkalmazottakat is akik tudnak szakszerű tájékoztatást adni.
Attól, hogy valami nem könnyen elérhető, még drogériás szinten lehet ugyanúgy. Ár alapján az általad felsorolt 2 márka is drogériás kategória.

3 Likes