Nem találtam rendes topikot, ide teszem. Még mindig leépítésben vagyok, az alábbi termékeket tervezem feltenni eladásra, de előbb kiteszem ide, hátha kell valakinek. Vegyes, van ami egyszer próbált, van ami félig, az ára is olyan lesz.
Érdeklődni üzenetben.
Van még készlet, de nem tudom, hogy itt érdekel-e valakit? Köszönöm.
Szia!
Engem érdekel (akár csak felsorolás szintjén), hogy milyen termékeket szánsz még eladásra.
Engem is, de lehet nem egyezik a bőrtónusunk. A fair-light vonalon mozogsz?
Light cool, Dior 2N, ezek mind a mellényúlások.
Van egy csomó cuccom, amit nem használok, inkább jelképes összegért vagy ingyen továbbadom, minthogy kidobjam.
Hú, az ecseteket kellene átnéznem, púderek, pár arcápolási termék, sosem használt szemhéjpúder paletták, üveges maradék parfümök.
Mondjuk az elmúlt 1-3 év vásárlásai, nem a legújabb dolgok, parfümök régebbiek.
Nem akarom egyszerre feltenni, mert nem bírom majd követni.
A parfümök, ecsetek és szemhéj izék érdekelnének
Oksi, még nem döntöttem el melyiktől válok meg, kellene egy nyugodt délután. (nap, hét, hónap )
Naggggggyon türelmes vagyok
Dettó
Sziasztok! Ez az üzenet jött ma Notino Mammuttól
Kedves Vasarloink, technikai okok miatt uzletunk ideiglenesen zarva tart. Megertesuket koszonjuk, Notino
Ha esetleg valaki épp oda menne,ne lepődjön meg.
( természetesen illatmintákat rendeltem. )
Újra nyitva. Hozzák az emberre a frászt.
Majd írsz róluk a parfümös topicban?
Annyira jó áron van ez a mintacsomag , bár most kaptam 2 új illatot, azért még vennék próbálgatni egy adagot.
Igen,írok majd
A TK-ben most sok Elemis termék akciós, ha kell valakinek valami. A honlapon is van pár, onnan rendelve biztos bontatlan. Tegnap voltam ott kicsit, ott vettem át a csomagomat (nem szeretek a postáért fizetni)+vettem egy táskát, pont ilyet kerestem.
Lányok, ventilálnom kell. Egyelőre konkrét nevek nélkül írom, mert még nem zárult le a dolog. Instán nyertem egy Dior Lip Tintet. Február végén. A mai napig nem kaptam meg, aki hirdette a játékot (magán-kisvállakozás, nem nagy cég), magasról vastagon tojik az egészre. Szabadságon volt, mást bízott meg, jaj, hát még nem kaptam meg, pedig feladták - zavaros vetítés megy a kommunikációban. Most már válaszolni sem válaszol.
Ráadásul nem is neki kellene vele elmásznia a postára, hanem a N betűsön keresztül küldené.
Miért hirdet vki játékot, ha nem az a célja, hogy a követői elégedettek legyenek, és jó reklámot csináljanak neki? Nincs 5 perce megrendelni a cuccot a címemre? Ne már…
Lehet követőket gyűjtött. Gondolom a követők körében sorsolt.
Persze. Gondolom, a legtöbb nyereményjáték erre megy ki (kövess engem, az összes együttműködőt, lájkolj nyolc posztot, jelöld megy 23 barátnődet, mindezt vmi kis repi bigyóért - ezeket már megszoktuk) de lehet ezt korrekten is csinálni.
Az ilyen sztoriknak a Redditen a helye!
Még várok egy kicsit, hátha csak elköltötte az árát húsvéti sonkára, no, de majd jövő hónapban!
Off téma: Szerintetek a kukába rakáson kívül lehet kezdeni valamit összecsomósodott belsejű párnákkal?
Gondolom adományboltba már nem illő ilyet beadni, hiszen már nekünk sem komfortos…van valami ötletetek? Állatmenhely tudna kezdeni velük valamit? Bár lehet nem…
Ha van türelmed több párnából egyet csinálni, esetleg díszpárnának jó lehet még?
Mi van a belsejében?