Megérkezett a Huda rendelésem. Átirányítottam egy Myflexboxba tegnap, mert úgyse hozza házhoz a futár, a legutóbbi esetet pedig nem akartam mégegyszer átélni. Ez nagy, egy Lidl mögött van, van rajta kamera is. Most hoztam haza a csomagot (ma délelőtt érkezett).
Ami nagyon izgalmas, az első rendelésem teljes tartalmát küldték, pedig a legutóbbi levél alkalmával azt írták válasszak mást egyik helyett, mert időközben kifogyott. Választottam, de azt küldték, amit eredetileg rendeltem. Ennek mondjuk örülök.
Nagyon örülök, hogy végül sikerült megkapnod a teljes rendelést.
Ja, képeket kérek!
Holnap fotózok. Nem volt nagy rendelés, de több mint 3 hét, sok levél a DPD-nek, Hudának, ezt mégegy1x nem akarom… .
Jézusom… Ezentúl nyilván mindenki inkább az MPL-t fogja választani, ha már végre ez is elérhető! Nem csak a csúnya GLS meg foxpost…
A hozzánk szállító MPL-es gyors, pontos, megbízható (ellentétben a Sprinterrel). Az ár alapján fogok dönteni. Talán az MPL kötelező megjelenése erősíti a versenyt és kedvezőbb szállítási kondíciókat eredményez.
Nyilván életben kell tartani egy évek óta veszteséget termelő postát…
Bár akinek számít nem fog rosszabb minőségű szolgáltatót választani másfélszeres áron.
Hallottam webáruház tulajtól, hogy bár kötelezik őket, hogy legyen választható az MPL, arra nem tudják, hogy odaírják mellé “nem ajánljuk!”
Bennem az merült fel,hogy eddig is munkaerő hiánnyal küzdött az MPL, illetve az alválalkozóik. Ha esetleg emiatt a rendelet miatt nő a forgalmuk,az komoly kihívás lesz nekik.
Nekem magánemberként egyik szállítóval sem volt még problémám,mindig megkaptam mindent.
Upsnél csodálkoztam csak,hogy cím módosításra csak az első sikertelen kézbesítés után volt lehetőségem.
Illetve DPD csetbotja katasztrófa volt. Illetve már nem tudom,mi volt a kérdésem a címemre érkező csomagommal,de kb 8 perc telefontartás és adategyeztetés után közölte az ügyfélszolgálatos,hogy sajnos, nem tud segíteni
Az MPL-lel házhoz szállításnál volt bajom rendesen, viszont automatába érkeztetésnél sosem, azt kifejezetten szeretem mióta telepítettek is a közelünkbe.
De ez az eljárás elég furcsa. Kötelezni az eladókat, hogy kivel szállíttassanak…?!
Valahol én is olvastam webáruházban, hogy az MPL szolgáltatását nem ajánlják
MPL csomagküldő < Waberer’s < BDPST < tudjukki
Így már érthető, hogy miért kell benyomni az összes webshopba.
Teljesen egyetértek!
Az MPL futár nálunk katasztrófa, de a csomagautomatát szeretem, mert gyors és végre közel is van.
Pontosan erre gondoltam.
Orbánisztán.
ezt még nem hallottam
Amúgy meg sajnos
Mit rendelsz/rendeltél? Érdemes valami konkrétat nézni?
Nézegettem, de a Ft ultrasz.r és így is drága, ami kéne
Mi kéne?
Hát tudod, MINDEN!
De főleg a jobb rúzsokra mennék rá Meg arcápolás, meg mattító púder és zsíros bőrre fényvédő (mert már nem élhetek úgy, mint eddig) és nincs C-vitaminos szérumom és, és, és…
Uuh a rúzsok, pedig most jött meg a Lisa szállítmány de rúzsból sosem elég Van kiszemelt rúzs? Színes vagy nude, esetleg minden IS?
Színes, naná, hogy színes! A nude nem az én műfajom. A fáradt, reszting bicsfész fejemet fel kell dobnom valamivel
Egy EL matt rúzst nézegetek egy ideje, ezt itt: Enigma
Lisára nem is merek gondolni, mert félek, hogy beszippant a weboldala (így is olyan kilométeres a kivilistám )
Kérjük a LE képeket!
Ahah, örülök, hogy beszínesedsz Csodás ez az Enigma! Nekem egy Dior 999 kellene mattban, mert nincs elég piros itthon
Lefotózom a Lisákat majd, most sötét van már itt pajkoskodni Én úgy érzem, most megvan minden már, ne is dobjon piacra színes mattot vagy insanely saturated kollekciót, mert végem lesz
Jaja, vágom, itt kerestem én is fogamra valót
Ezeket a márkákat meghagyom másnak.