Off topic: Csevegős, barátkozós Krémmániások :)

@anon21269124 Ha a fotón lévőre gondolsz, akkor szerintem ugyanúgy a 02 árnyalat lesz a jó, most Moyen Rosé/Medium Cool névre hallgat. A Guerlain esetében a Cool is melegebb árnyalat, a Warm az rajtam teljesen répás.
IMG_5359
IMG_5360

3 Likes

Nagyon köszönöm! Látatlanban ebben vagy az eggyel világosabban gondolkoztam :slight_smile: Akkor jó a tippem :slight_smile: Köszönöm a megerősítést :slight_smile:
Nekem még a “pizzaszeletes” vagy “sorkerekes” beosztású van, de a pan alja kb ugyanennyire látszik :slight_smile:

1 Likes

@anon21269124 A szeletesből én is a 02 Natural Rose/Natural Coolt használtam, szívesen segítettem :blush: Hogyan csináltad, hogy neked a szeletes közepe kikopott? :grinning: Nekem abban a rózsaszínek fogytak ki először, a közepe megmaradt és küllők is.

1 Likes

ShopHudaBeauty 11:35

Hi Viktoria,

I’m happy to arrange a replacement to be sent to you, please just confirm if we should send it to the same address. All costs will be covered by Huda Beauty, however, we will need to check on the availability of the item/s once we receive your confirmation. In case some/all items are not available when we receive your response, we will let you know.

We look forward to your response.

Kindest Regards,

Huda…

Ha megint elküldi megint a DPD-nél köt ki, valószínűleg ugyanannál a kézbesítőnél. Péntek este visszaküldtem kitöltve a nyilatkozatot, hogy nem kaptam meg a csomagot.

8 Likes

Esetleg kérdezd meg,van e másik Lieferfirmájuk.

Ahol dolgoztam korábban, egy német webáruház,ott pl tudták jelezni a vásárlók,hogy a pótlást másik cég hozza,hátha sikerül is kézbesíteni.

Illetve a nike.com- ról az első rendelésemet DPD hozta, a következőt, nem sokkal később viszont már UPS.

1 Likes

Szerintem csak ez van nekik. Valamit olvastam arról hogyan kapcsolódik a 2 cég egymáshoz. A követési szám is majdnem ugyanaz, a DPD-s egyel rövidebb a többi szám ugyanaz. A szállításért külön nem kell fizetni biz. összeghatár felett, ezért azt nem fizettem külön. Kérdezni nyilván kérdezhetek, hogy más futárcég van-e, csak egy ember miatt nem fognak más céggel szerződést kötni. Ilyenkor a futárcégnek nem csomagonként fizetnek a szállításért, hanem telepakolnak egy nagy konténert csomagokkal és azt viszi el egyben a futárcég. A DPD-nek is van 3 ága a fővárosban, hozzám ugyanabból a depóból (nem) érkezik meg a küldemény mindig, mivel ugyanabban a kerületben lakom évek óta.

Azon a bizonyos fogyasztóvédelmi fórumon azóta se magyarázta meg a DPD az eseményeket. Kérték a követési számot, leírtam, azóta semmi válasz.

Nem vagyok most se boldog, de legalább a Huda próbál kárpótolni a 4. levelem után.

3 Likes

A lehetséges másik futárcég kérdésem megválaszolatlan maradt. Akkor gondolom nincs más alternatíva. Most írtak, hogy a 2 vásárolt termékből egyik már nem elérhető, próbáljak meg azonos áron lévő hasonló termékek közül mást választani. Most legalább 1 nap alatt kaptam választ a 2-3 helyett.

3 Likes

Bocs, ha félreérthető voltam, de a pan-em alja ugyanennyire látszik most, de nem középen :slight_smile: érdekes, a küllők megvannak, de nem a rózsaszín, hanem a barnások kopnak ki elsőnek, illetve ilyen szintes repedezésszerűen fogy az anyag. Nekem a “jobb felső rész” (kör alaknál nincs ilyen, de értsd jól :smiley: ) lukadt meg, ami szintén érthetetlen :smiley:

@Montelino kérdezem, mert látom, hogy itt van. :blush:
Ez a TKMaxx hogy működik? Tegnap egy ismerősöm küldött pár fotót, és igen drága szérumot hozattam el vele majdnem fillérekért.
Mikor pakolnak ki árut? Mi ott a szokásos menet?
Mi az amit nagyon megéri megnézni, hogy van- e?
Németországban történt az eset. @Montelino segíts :pray::grinning:

Szérumot csak akkor vegyen ha fóliázva van, vagy ha a TK online shopjából rendeli. A boltban a p.-ok mindent felbontanak. Csavarják a tetejét, van aki lazán bekrémezi a kezét, majd visszateszi a szérumot/krémet. Van olyan drága termék ami kap biztonsági csomagolást, de nem mind. Szerintem üzletenként változó a szállítási nap+mire kipakolják.

https://www.tkmaxx.com/de/de/

Én inkább ruhát rendeltem onnan (csak az osztrák oldalról), ha akadt valami amiről tudtam, hogy jó lesz. Viszont 2 csomagom világkörüli útra ment Linz után, egyik meglett, a másik soha, annak visszaadták az árát utalványon. Az osztrák posta keverte el, a boltba rendeltem őket.

2 Likes

Köszi, majd figyelek erre. Biztonsági csomagolás volt rajta, hálistennek.
A fotókon nem tűnt úgy, hogy össze vissza lenne dobálva minden, szép rendezetten volt az áru, minden bontatlannak látszik.
Kisváros, lehet ott más a módi. Köszönöm a válaszod.

Ha látja rajta a kódot, akkor a neten tudja ellenőrizni, hogy mikor gyártották. Néztem ott 2 parfümön 1x. Egyiket 1,5 éve gyártották, a másikat 4 éve, azért nem mindegy. Blokkal bontatlan/címkés terméket 30 napig vissza lehet vinni és adnak utalványt érte. Ezért mertem bodykat rendelni. Egyszer visszavittem egy férfi pulcsit, mert nem lett jó a méret. Pofavágás és időhúzás nélkül visszavették, címke nyilván rajta volt.

Volt a honlapon La Mer szérum. Azt rendeltél?

A honlapra naponta töltenek fel új termékeket. Szerintem férfi elegáns vagy hétköznapi ruházatot ill. női sportruházatot éri meg a legjobban venni ott a boltban személyesen, de akadnak kincsek minden osztályon. A táskarészlegük is szép nagy helyben.

1 Likes

A Huda ismét a DPD-vel szállítat. Az előző csomag a DPD rendszere szerint visszament Franciaországba. Hogy tényleg így van, vagy ezt is kamuzták, nem tudom, de kíváncsi vagyok mikor adják fel az új csomagot és mikor ér ide.
Azon a reklamációs oldalon annyit válaszolt a DPD, hogy továbbítják a panaszomat, hallottam ezt már párszor.

2 Likes

Reméljük most jobban ügyelnek a csomagra ezek a …!

A héten hazautazom, biztos nem leszek itthon mire ideér, nem mintha házhoz hozná a futár. De ez a csomag már nem ugyanaz a csomag, egyik termék időközben kifogyott, mást kellett választanom helyette.

1 Likes

Szerintetek mennyi ideig bírják a MAC Paint Pot-jai? Mármint mennyi idő után makkannak meg? Van egy bare study-m, nem merem végiggondolni, mióta használom, de csak félig van.
Mindig tiszta kézzel, de mégis csak kézzel kotrok bele. Mivel lukas volt már, ezért kikanalaztam és a tégely közepébe összehalmoztam egy dombocskának. Így fogom tudni rendesen használni. Állag vagy szagváltozást eddig nem tapasztaltam, de nem fedeztem fel rajta lejárati dátumot/határidőt sem.

1 Likes

Az enyém 2 év után megkeményedett, ritkán használtam.

1 Likes

A Huda csomag tegnap délelőtt Ausztriába ért, azóta nem frissítették az oldalt. Ezután a depóba érkezik majd és kézbesítik valahova (vagy nem).

3 Likes

Nekem az első paint potom kb 5 év után vált el az üvegtől. Még akkor is használható volt (szaga nem volt, csak egy kicsit szárazabb lett), de úgy éreztem ennyi év után megérdemli a nyugdíjazást.

1 Likes

Az enyém nem vált el, csak láttam, hogy keményebb lett, onnantól nem használtam többet.

2 Likes