Csak a feladó reklamálhat. A követés szerint az automatában van a csomag, nem fog. A rendőr szerint nem is összegfüggő, lehetett volna 300 eurós TV. A DPD nem módosította a nyomkövetést elveszettre.
Hány napig maradhatna elvileg az automatában? Az mikor jár le?
Vajon akkor mi fog történni?
20-ig. Semmise fog történni, mivel nincs is ott. Nem is keresik, ez a fő problémám. Az ügyfélszolgálat szerint forduljak a feladóhoz. A Huda oldalán meg ott áll a rendelésnél, hogy completed. Tegnap 12:43 óta nem válaszolt a Huda ügyfélszolgálata.
Csak esetleg hátha akkor valahogy kiderül a dpd-nél, hogy gond van.
Fogyasztóvédelem ott nincs? Ez dühítő.
Nálunk a Postánál is ez van. Tojnak bele nagy ívben, ha nincs meg valami.
A DPD tudja, hogy nincs meg a csomag. Írták is. De azt nem írták, hogy keresnék, csak, hogy a feladóhoz forduljak kártérítés miatt. Ilyen néven, hogy direkt fogyasztóvédelem nincs. Pár cég foglalkozik fogyasztói panaszokkal, az AK-nak is van valamilyen osztálya, csak az első beszélgetésre már 4-6 hét mire időpontot kapni, ott még csak elmondja az ember ami a szívét nyomja. Tavaly írtam egy másik ügy miatt minimum 4 helyre, válasz se érkezett. A soha célba nem érő DPD küldeményem miatt is írtam nekik korábban, amit én küldtem Grazba, csak sohase ért oda, annak se lett eredménye egykor. 3 hónapig leveleztem akkor a DPD-vel. Csak arra mennek, hogy úgyis megunod egy idő után, ők küldözgetik a sablonleveleket, most is azt kaptam tegnap 2x is.
Sajnálom!
Én azt hittem legalább feljelenthetem, de azt se. A futár azt visz amit akar.
A Huda oldaláról akkor nem rendelek többet semmit, amíg ezzel a futárszolgálattal dolgoznak együtt.
Nem számít lopásnak…ez nagyon jó…Tehát ha futár vagyok, becsukom az üres box ajtaját és lelépek a cuccal, akkor nem lopok…ok
Mondjuk a Huda-t sem értem, igazán nem vágná őket földhöz néhány hasonló helyzetbe került vásárló kárpótlása. Ha meg irreálisan sok panaszt kapnak, váltsanak futárcéget. Sajnálom azért bízok benne, hogy valahogy mégiscsak hozzá (vagy a pénzedhez) fogsz jutni.
*még az jutott eszembe, hogy egész véletlenül nincsen térfigyelő kamera a box körül?
A Huda még nem válaszolt, nem tudom mit szólnak majd. A boxba semmit se rakott a futár, különben az ajtó nyílna a kód beütése után, akkor is ha egy zsepit tesz be. Nincs kamera, ez ilyen kicsi vacak. A Myflexboxoknál van, azok nagyok, szerintem nem véletlen, hogy ezt adta meg.
Nagyon sajnálom, hogy ez történt veled! Felháborító.
Várom majd a Huda válaszát. A futár kamuzott amikor azt írta nem talált otthon, kamuzott amikor megadta a címet ahol nincs is küldemény. Ezért gondolom, hogy ellopta, nem csak simán elkeveredett. Ha ilyen lazán megteheti, miért ne tenné?
Ha csak nem találja a kocsiban, nem írja, hogy kézbesítve egy boxba.
Lehet nem segítség, mert Magyarország és posta, nem futárszolgálat, de nekem egyszer elkeverte a posta egy csomagom amit ráadásul nagyon vártam, kb. tűkön ültem. Ha valakinek volt valaha postás issue-ja, akkor nekik szólok, hogy van remény:)
Pontosabban nem elkeverték, hanem “kézbesítették” (volt tracking number, döbbenve láttam), de nyilvánvalóan nem nekem, értesítőt se dobtak be, se semmit. Vagy másnak adták át, vagy lenyúlta a postás. Elmentem két központba is, sehol se találták és váltig állították, hogy a címzettnek adták át. Én végül panaszt tettem, a hivatalos oldalukon is+írtam emailt+telefonáltam. Elsőkörben elzavartak, hogy megvizsgálták az ügyet, de át lett adva (megkérdezték a körzetben lévő postást), nem tudom bizonyítani hogy nem kaptam meg. Úgyhogy írtam tovább, rendületlenül, ezer helyre és telefonáltam, végül a Békéltető testületet dobtam be (ez jó mentőterv, vagy még a fogyasztóvédelem - amúgy itthon fogalmam sincs hogy működik, lehet nagyon sok idő itt is időpontot kapni, de olykor hatásos csak mondani is), és a végén elismerték az igazam (“egyedi elbírálás alapján”), mert hogy ők sem tudták semmivel nekem bizonyítani, hogy átadták nekem. Két hónapig eltartott, de néhány bizonyíték elküldése után kifizették nekem a csomag összegét.
Tanulság: nyomni kell a gombot és ha elkergetnek, reklamálni tovább, lehetőleg írásban, hogy folyamatosan nyoma legyen, segítséget kérni stb (ha szerintük ott van bent, jöjjön ki valaki és szedje ki neked, mert neked a kódod nem működik). ne hagyd lerázni magad szerintem, tényleg arra mennek rá hogy majd megunod. Amúgy a DPD tényleg egy rémálom, én nem merek sehonnan rendelni ahol azt írják ők szállítanak.
3 hónapig írtam amiatt a csomag miatt amit én küldtem, de nem ért célba, 1 hónap után ők beírták a rendszerükbe, hogy kézbesítve. A címzett szerint nem kapta meg. Elhiszem, mert hol volt 1 hónapig, nyaralt a csomag?
Írtam tegnap az ügyfélszolgálatnak, hogy feljelentést teszek, jött a sablon válasz, mint korábban tegnap, hogy a csomag holléte ismeretlen, vegyem fel a kapcsolatot a feladóval. Nem is vesznek komolyan, nem én fizettem a szállítást, hanem a Huda, ha ők nem reklamálnak, a DPD részéről minden rendben.
Írtam a ReclaBox oldalára, ott rengeteg hasonló eset van, nyilvános oldal. Eredménye sajnos legutóbb se lett.
Ennyit a Hudáról:
'Thanks so much for getting in touch, I am so sorry to hear that you haven’t yet received your order!
As per the courier, your order has been delivered last ( Monday 01/15/2024 08:59 PM) at your given address. Please find the attached proof of delivery. For further details regarding the delivery, we would recommend calling the courier."
Meg se nézték a keresést, reggel 8 után indult el a depóból a csomag. Nem érdekli a Hudát. Mivel ők fizették a szállítást, velük van szerződése a DPD-nek, nekem nincs jogom keresést kérni, térítést is csak a Huda adhatna.
Gondolom a POD-n pedig nincs aláírás, hogy látszódjon nem e másnak adta át😔 Régebben mindig ott volt az átvevő aláírása, Covid óta nem kötelező
A követés szerint azóta is a boxban van. A Huda meg úgy veszi, hogy kézbesítették. A boxban nincs csomag, a DPD ügyfélszolgálata szerint nem tudják hol a csomag, forduljak a Hudahoz. Egymásra mutogatnak, nekik mind1, mindkettő megkapta a pénzét. A kódot mailben küldték, hamar érte mentem, csak hiába.
Tudom, hogy jelen helyzetben ez nem segít, de nagyon rezonál a hír a tapasztalataiddal
Tudom nem vicces, de mégis! Az a halas vicc, király
Csajok, egy kis segítséget kérek. Tudom, hogy vannak itt nagy Guerlain gyűjtők, hátha tudtok némi infóval szolgálni. Jelentősen látszik a Guerlain Terracotta Light Bronzerem alján a pan Reményeim szerint nemsokára kivégzem. Jelenleg a 02 Natural Rose/Natural Cool árnyalatom van, de ez még a régi verzió. A patchwork foltos kiadásokból melyik lenne az én árnyalatom? Sehol nem lelek “fordítókulcsot” a neten és a Douglasban, a Mariannaudban és a Müllerben is néztek rám bután. Köszi
Gondolom a bot is “tanul” vagy valaki mahinált rajta, egy frusztrált vevő.