Nálam ehhez hasonló sztori játszódott le pár éve. A Douglastől vártam csomagot. Kivételesen a szüleim címére rendeltem, mert tudtam, hogy amire jön, pont náluk leszek. Konkrétan az ablakban ültem, amikor jött az email a GLS-től, hogy 2 perccel korábban sikertelenül próbálták meg a címen kézbesíteni a csomagot. Na, itt elszakadt a cérna és felhívtam az ügyfélszolgálatot. Amit előadtam, azt nem tették zsebre. Próbálkoztak, hogy biztos nincs rendesen kiírva a csengő stb. Mondtam, hogy ne vicceskedjünk, az ablaknál van a konyhapult itthon, ami előtt ültem. Autó nem ment el az utcában, nemhogy a futár nem látta volna a csengőt és nem is hívott, hogy lenne valami fennakadás…Érdekes módon, a futár 3 perc múlva hozta az alapozómat és puffogott valamit a csicsapicsákról. Mondtam neki, hogy na akkor ezt most itt hagyja abba, főleg, hogy 5 éve ő a futár ezen a környéken, nem kell előadni magát, nagyon jól tudja, hogy kik laknak itt. Ennek fényében pedig különösen rosszul esett, hogy sikertelen kézbesítéssel próbálkozgat. Azóta nem ő a futár otthon